Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
]Mysi LOGITECH jsem mel vzdy, od prvnich kulicek az po MX500. Logitech dela ve srovnaní lepsi produkty nez M$.
Zalezi nejvic jak kazdemu mys sedne do ruky, pro me nejlepsi volnou byla MX500 s 5 letou zarukou.
MX500 vs. MX510
500 - lepsi povrch mysi, vzhledove stribrna-cerna je elegantni :wink:
510 - lepsi snimac, v praxi nepozorovatelne zlepseni, hlady povrch mysi- sklouzava.
500 mi jezdi na fUnc 1030 nemam nejmensi vyhrady oproti tedle kombinaci. Neznam nikoho kdo by si stezoval na tuto kombinaci. 8-)
2Yogi_1: boze - kolecko to je na prehazovani lamarna... posli mi za jaky prvoligovy klan hrajes? :lol:
hehe ,co si budeme rikat Karlos :lol: Na ten Tvuj Camper Stike to staci ale bez se zeptat lidi z q3 (IRC #quake.cz) jak se jim hraje s MX500/510 na fUnc ;D Kdyz uz teda neverite nikdo me.Nepreferuju ani MS ani Logitech.Osobne jsem vyzkousel OBE.Navic jsem mel prvne Logitech(MM Dual Opt.) a chtel jsem jit opet do Logitechu.MS jsem nevolil z ekonomickych duvodu ale prave kvuli podlozce(mam tu samou co Ty :wink: )Vono to v CS zas tak znat neni,tam hodinu nekde sedis a pak si das hedku ale behej v Q3,tam ta mys proste ujizdi.Nekomu to treba vyhovuje ale takovych lidi moc neni,to mi ver.
Citace:
Původně odeslal kecinzer
Taky sem už vystřídal mnoho myší, byly to teda samý shity (Genius a pod.)a taky sem měl tu možnost si jich pár vyzkoušet.
Nyní mám MX500 a lepší myš sem v ruce zatim nedržel (510 sem neměl tu čest testnout).
Nejvíc mě dostane když přejdu ze školy kde sou starý InteliMouse domu na MX500 ;D
Ještě ke hrám ... nikdy sem profesionálně nehrál, ale kváka si občas říznu a ten rozdíl tam jako znát je :) a kolečko na přepínání zbraní taky používám :D
hehe kecziii,kvaka si obcas jdes dat ale vzdycky dostanes na pr.del 100: - 20 :lol: :lol: Jinak teda....kdyz vidis ten rozdil....prozradis mi v cem je?Je snad pomalejsi?Snima hur?O kolecku se bavit nebudeme,to je jasna nevyhoda pro ty,co ho pouzivaji.