11-4-4-2.5-13-15: pripustnost v Aide32 3668 a 1382
Printable View
11-4-4-2.5-13-15: pripustnost v Aide32 3668 a 1382
Nevite co to je "Data Scarvenged Rate" v biosu??
jinak prvni testik>
http://www.volny.cz/prochazka.o/doca...25_9.5dfi_.gif
Promazano od OT..
Propustnost pameti se resi v dredu vyse... drzte se topicu..!!!
Kde se dá sehnat tahle deska za nějaku rozumnou cenu našel jsem jí zatim jen v TNtrade, ale ta cena :roll:, třeba se pletu a takhle stojí normálně, (nemám porovnání),
našel jsem distributora, jenže já nemám živnošťák takže to ve VO nekoupim:(
3291 s DPH, přes Radima Štěpance, www.rsc-computers.czCitace:
Původně odeslal Vinc Black
Koukám na tom tntrade a tam to mají ještě levnější, co se ti na té ceně nezdá? na to že to je nejlepší nforce2 prkno je ta cena dost pohodová ale když si chvíli počkáš tak ti za 2800Kč prodám tu svoji, mám ji přes měsíc.
:o hm to si asi počkám stejně dostanu money tak za tejden-dva, ale zase posílat to z Ostravy :?Citace:
Původně odeslal Spajdr
Budeš to mít zadarmo a na druhý den, tak co ti na tom vadí? :-)Citace:
Původně odeslal Vinc Black
eh už nic :-)
sakra, proc se ji kazdej zbavuje?
Prosim o vysvetleni.
Mam totiz v planu koupit :|
Každý? Vinc Black by jí ode mě koupil, stačí se podívat do bazaru, jdu do PiVa :-)Citace:
Původně odeslal BRUCEF
jj to jsem si všimnul :-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Tak uz slapem na FSB 250MHz ale proc nechce ist vyzsie ako 2060Mhz :-( Tie moje pamate TwinMOS 466MHZ CL2.5 ma dost prekvapili ked ficia na 500MHz pri povodnom casovani a len pri 2.9V. Priepustnost v Aide 3556MB/s a 1254Mb/s
Dnes jsem si ji objednal.
Můžete někdo napsat nějaké další zkušenosti a postřehy z provozu?
DÍK
No urcite si daj niaky o dost lepsi chladic na NB a aj na SB lebo ten sa hreje ako svina a to hlavne pri pretaktovani ja ho musim chladit aktivne!!! dal som este aj niaky ten pasiv na generator frekvencie(slusne zhavi) a na stabilizatory. to jest tak vse ale s tym CMOS reloaded som moc nepohol, respektive neviem ako nato aby som si pri starte vybral tu konfiguraciu ktoru chcem. Ak sa ti to podari a budes vedet ako na to napis.
S tím pasivem na northbridgi je to fakt síla s otevřeným casem tam mám v Prime 58°C :-o chce to pořádný větrák nebo vodu.
Nemyslis spis pasivek na Sb? Alespon u me pece daleko vice. Ale kdyz se podivam na ten pasivecek, tak se ani nedivim.
Jo, jo na SB taky hodím tam čidlo a změřím to. :-)
No je to celkem v normě,v Prime má 46°C pri otevřeném case.Citace:
Původně odeslal TOPIČ
na jasne ja NB chladim turbinkou z durona a SB musi ist pri vysokych FSB chladeni aktivom z Radeona9000PRO a aj tak je tepli :oops:
Na NB dám Papst 40x40x4300ot. uvidíme co to udělá.
Ono je tam 55 i bez prime ???. Led na TO!!Citace:
Původně odeslal TOPIČ
no ja som to meral cidlom co mam v bedni(celkom presne) a v prime po 2 hodkach bola teplota NB 41 C pricom v izbe bolo 27C. To je vcelku fpoho ale na ze mam Zalmana tak na CPU bolo 54C, co je dost.
Moje ctyrdenni zkusenosti DFI NF2 Ultra Infinity jsou zatim vcelku dobre. Dal jsem do ni mobilniho bartona a kvuli starsi pameti jsem ji provozoval na FSB 133MHz (single channel). SB i NB hodne topily, deska namerila az 45 °C v case (a 42 ° na procu :) ) pri zatizeni. Hlavne na pasivku SB se nedala udrzet ruka, mozna kvuli tomu delal problemy zvuk. Kdyz jsem zkousel delicku FSB:RAM 3:2 (FSB200 a pamet 133MHz), tak pocitac nebootoval, pipal a ozil az po CMOS resetu. Vcera jsem dostal zpet z reklamace DDR466ku, takze jsem okamzite odzkousel FSB 200 - 233. Na SB najednou udrzim ruku, NB je taky studenejsi, teplota ve skrini klesla o 6 stupnu (39° pri zatizeni) a problemy se zvukem jsem od te doby nezaznamenal. Takze zaverem: spokojenost, uvidime, co prinesou zitrky.
Jeste maly detail, pri 3d akceleraci se z pocitace line tiche skrundani, nevi nekdo o co jde? Myslim, ze to jde z grafarny, v jine desce to ale nedelala.
Jj, tak s touhle deskou už socket A dožiju :wink: a pak 939-doufám, že už tou dobou bude za babku >:}
Zdravim skusal na tejto doske niekto Eaglov program CpuMSR??
Na internete som cital reakciu ze na DFI boardoch to slape , neskusali ste ???