BTW možem sa spytať, prečo si dal preč 566ky Vitesty? Ja som ich práve kúpil, tak ma zaujima či su s nimi nejake problemy alebo tak...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Printable View
BTW možem sa spytať, prečo si dal preč 566ky Vitesty? Ja som ich práve kúpil, tak ma zaujima či su s nimi nejake problemy alebo tak...Citace:
Původně odeslal janko_hrasko
Musel som ich s istych dovodov predat a uz sa mi ich znovu nepodarilo zohnat :( Kolko ti idu na MAX a pri akom casovani ? A kde si ich zohnal a za kolko ?Citace:
Původně odeslal ICE29
PS : bezali bez problemov takze nemaj ziadne strachy :)
Hmm..
Mal som ich asi z Agemu, zohaňal mi ich predajca od nás, ale museli byť na objednavku lebo ich nemali.
Inak mám ich na 500 zatiaľ (procesor robí problémy :) )
Ale lepšie ako CL3 nejdu...mám ich CL3-3-3-8 momentálne.
zvláštní, já při 259 FSB dám CL 2.5 v pohodě s 2.7V voltáží :-)
Tak to máš asi lepšie kusy :)
Neviem, že by to aj doskou mohlo byť? Ak som na PQIčkach nastavil nizku latenciu, tak sa nerozbehol PC...ale keď nastavim na tychto 2,5 tak v biose ostane nastavené 2,5 ale v skutočnosti je CL3...
Mam takovy problem s A-DATA Vitesta 500 MHz na desce MSI viz podpis ...
Ted jsem jel 9x235 pri 1,6V (pametovy radic 2,65V) prime stable ,ale treba pri 8x240=1920 pri 1,65V(pametovy radic 2,7) proste zamrzne uz pri nabehu do Win. Proste deska by mela zvladnou vic a procak ma evidentne rezervu.
Ale to by nebylo to nejhorsi po 5ti dnech 9x235 prime stable zniceho nic nenajely Win ... tak jsem dal 9x234 a vse Prime stable a po dvou dnech nenajely Win :!: Mam strach ze ty RAMky umiraji :? Stalo se nekomu neco takoveho...
Vypada to na reklamacku, ale zase nemam moznost ramky vyzkouset jestli treba neblbne deska, ale spis to vidim na ramky... chladil jsem i extremne chipset na desce, abych se presvedcil jestli to tim neni!
btw. pokud by ty ramky nejely skutecne na DDR500 jak pise vyrobce ... reklamovaly by me to doufam, ze ? Jak dlouho bych kdyz tak musel cekat na novy ramky ?
Přidej jím spoň na 2,8V a uvidíš jestli se to stabilizuje.
No moje deska v biosu doporucuje u procaku max. 1,65V (coz je fakt limit) a u pameti (tusim) 2,75V ja tech 2,75 uz zkousel a nic ! Pry nad 2,8V uz pametovy radic AMD64 uz odchazi do vecnych lovist tak se celkem bojim, no ale par minut bude muset vydrzet :lol: No i tak kdyz jsou DDR500 tak by meli tech 500 dat no problem a to nedelaji :evil:Citace:
Původně odeslal TOPIČ
No tak jsem do nich pustil 2,8V a na tech 235 najely, ale po 5 sekundach hlasilo prime chybu a pritom pred tydnem jely prime stable na 235 pri 2,65 V Ted jedu na 9x230 a mam smrt v ocich kdy mi umrou :evil:
Tak jsem dneska potestoval svoje Viesty...
http://www.asset-cz.cz/adata500.png
bohužel sem mi nepodařilo beatnou hranici 250MHz... nedá deska :?
ale co mě překvapilo nejvíc - rozdíl CL2 3-3-11 a CL2,5 3-3-11 nebyl takřka žádný :!:
2Dolby: a jine barvy by nebyly? Nejde to prakticky vubec poznat co je co :/ Navic v cem si testoval? Tipuju Sandru ale radsi to pripis ;)
treba takhle ? :wink:Citace:
Původně odeslal jedik
http://www.asset-cz.cz/adata500_1.png
jo a je to opravdu v Sandre 2004
jeste dodam ze bios mam upraveny D23 3D-FIRE
nechapem ako ti moze robit zmena casovania v sandre taky vykonovy narast ja idem 210 x 10 na 2,5-3-3-11 a mam nejakych 2966 MB/s
ked menim casovanie ta priepustnost sa meni v radovo desatinach percenta
proc pouzivate v tom casovani 11 ? sorry sem trosku n00b :-)
kvuli dualu, ma to pak lepsi vysledky.Citace:
Původně odeslal m4jty
Obcas taky dobry cist:
http://oc4um.murder.cz/viewtopic.php?t=48690
je to hnedka ve FAQu
Este by me zajimalo kolik jim podtapet aby behaly aspon 2-3-3-6 ??? teda pokud to na 420-430 MHz vubec de?? Daval sem jim 2,85 ale nejak se jim nechtelo :cry:
Já dal na DFI Ultra Infinity 2-3-3-11 při 255 FSB a 2.9V voltáží v klídku :-)
az dojde procik tak to prubnu 8-)Citace:
Původně odeslal Spajdr
Ja jen pridam muj vysledek - me vali na 2,5-3-3-6 na default V na 218 FSB...
A v Sandre mam 3270 MB/s
na 2,5-3-3-7 single channel
3116/2857
na 3,4,4,8 276FSB 1:1 - 6781/6754.... ;D ;D
To mas IMHO dost malo. Ja som mal na Single channel cca 3700Citace:
Původně odeslal ripptor
s 220 fsb a timingem 2,5-3-3-7 single channel si mel 3700MB/s ??? tak to teda silne pochybuju,aspon napis kolik fsb a jaky timing,toto je udaj dost na ho..o.Citace:
Původně odeslal Benco
aj mne sa zda ze benco to divne napisal (uprimne povedane asi prehana), moj vysledok je myslim standardny
Tych 3700 (presne 3750 CL 2.5 3-3-5) som mal na FSB 250. i865 chipsetCitace:
Původně odeslal ripptor