C60 s USB kabelem šlape bez problémů - mnohem líp než předtím N6310i s kabelem COM a hlavně je znát to zrychlení o 25-30%.
Napadá mě ale dotaz, jak to vypadá s kompresí u ETDN? Nemělo to teď někdy být Eurotelem spuštěno? Co to pro mě bude znamenat?
Printable View
C60 s USB kabelem šlape bez problémů - mnohem líp než předtím N6310i s kabelem COM a hlavně je znát to zrychlení o 25-30%.
Napadá mě ale dotaz, jak to vypadá s kompresí u ETDN? Nemělo to teď někdy být Eurotelem spuštěno? Co to pro mě bude znamenat?
no celkem nic. za a) je to jen testovaci provoz na uzemi prahy tusim. b) si klienta stahnout muzes i od tmobile ( bude take fungovat ) c) kravi to obrazky a vubec s operou takovyhle blbustky nepotrebuju ( lepe cachuje a zobrazuje texty driv nez se nacte cela tabulka jako v dementnim ie )Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Vím, že budu zase vypadat jako lama, ale ve svém věku si to už snad můžu dovolit - co je to ta opera? Něco alternativního k exploreru, jako byl svého času Netscape? Je to free, nebo se něco platí? Kde se to dá sehnat a dá se vrátit k IE?Citace:
Původně odeslal mISHA
;D hele koukni na muj dred ohledne spyware > tam mas primo odkazy na vsechny tyhle kravinky ( anebo google "opera download" ). opera je samostatny prohlizec ( a pokud si zvyknes na odlisnosti ) je mnohem lepsi nez ie. nema tolik bugu a hlavne je spyware-unfriendly. v zakladu je free ( podmineno zobrazenim banneru v levem hornim jinak prazdnem rohu ). na ie je totalne nezavisla. tzn muzes provozovat oba naraz.Citace:
EDIT:
EDIT2: predchozi odkaz byl spatne, prohodil sem si postovaci okna. sorryCitace:
Jsem si říkal, že něco nesedí... :wink:Citace:
Původně odeslal mISHA
Ale zvládl jsem to přes Google sám a už mi to frčí - zatím poslední stabilní verze, do bety jsem se neodvážil.
Je to ale hukot, starý návyky jsou na hov.. :wink:
Zaujimave je ze uz som dvakrat pisal mail do tej firmy lebo mam na nich jednu otazocku a ani raz sa im neuracilo odpovedat. Zacinam pochybovat o ich serioznosti a asi zrusim aj objednavku ak ma na*eru :evil: Uz ste niekto od nich bral kable? :idea:Citace:
Původně odeslal Busch
no to jo, ale kdyz si ji poradne nastavis, tak je to bomba vec. to ze mi to neza.ira pracovni listu jako explorer pri vicero oknech nebo to ze muzu vypnout a zapnout s rozpracovanym obsahem. nepouzivam teda ovladani mysi ( pohybove prikazy ) ale casem se na to take vrhnu :wink:Citace:
2Jan: zkus GSMCables
EDIT:
mam kabel od CPA sic s nabijenim, ale zadne rizeni ( manualne odpojim a pripojim foun kdyz to spadne - aktualni stav )
http://www.elsyco-trade.cz/c/kabel.jpg
EDIT2:
tak a toto je zatim rekord ( ktery sem bohuzel musel ukoncit z duvodu instalace novych patchu ) :-(
http://www.elsyco-trade.cz/c/rekorde.jpg
no to jo, len si treba pozriet aj preneseny objem dat, to sa Ti mozem zarucit ze Ti to bude padat podstatne castejsie ked ti GPRS pojde naplno par hodin ako ked Ti to ide 2 dni naprazdno, to fakt nie je problem vytiahnut a zasunut raz za cas nabku... sam mam datovy kabel s nabkou spojeny, tak viem o com hovorim, inteligentny kabel s nejakym cipom by bodol, tych par stoviek navyse nestoji za to...
Markoff praveze ten "inteligentny" kabel uz mam aj je to fakt chytrej kablík ;D fonik sa furt pekne nabija a nabija a nabija ;D Zatial spokojnost aj s AC55 ktoru som si vlastnorucne prerobil :o ;D
No já mám kabel do COM a přiletovanou nabíječku a vydrží někdy třeba 10 dní, pak se začne srát, tak ho vypnu, vyndám simku a jede zas. Je to ME45. Máme to na "serveru" a sdíleme to ve 4 lidechCitace:
Původně odeslal mISHA
jen takovy novy poznatek. od doby co se mluvi ohledne gprs akceleratoru mi telefon vubec nepada ( zatim ani jednou ) nevypina se a sam se dobiji i v prubehu. nechapu. opravdu.