Mam hloupej dotaz,kdyz zvysim takt -> modra obrazovka ->vypis pameti
Nevite jak na to?
Printable View
Mam hloupej dotaz,kdyz zvysim takt -> modra obrazovka ->vypis pameti
Nevite jak na to?
3.0Ghz E0 na 3.6 synchro na default napati
Tak toto mi nahadzuje pri takte 3.55 a vyssie avsak je to tym ze som napetie nedaval vyssie ako 1.53, ked som na chvilu svihol 1.62 tak ejhlaho CPU nabehol aj na 3.79 Ghz ale radsej som to vratil. Cize VOLTAZCitace:
Původně odeslal butcherson
na to že to dřež BOXEM, to je dobrý ne... :wink: :wink:
Dosahujete dobrejch hodnot. Já se dostanu na 3.5 s tou 3.0, když dávám víc, tak už musim brutálně zvyšovat napětí a trotluje to, protože nemám nic moc chlaďák. Chtělo by to vodníka :)
Pavel Kuncl: Před tebou klesám, 4.2 to už je docela odvar ;D
To hej ale ci ho mam na 3,2 alebo na 3.7 huci ako lietadlo, no zase dat za chladic 2000 alebo aj viac tak to si radsej dam hudbu hlasnejsie :DCitace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
freezer 4/7 je zlahka pod 1000Sk a imho za to ticho to stoji ....
Ja mam Primecooler 4+ a som maximalne spokojny v zatazi mam maximalne 51 a v klude mam 36` Vrele odporucam huci okolo 25db
Ale mam dotaz snazim sa overcloknut CPU ale nejde to vyssie ako 3.2 a fakt neviem preco poradte THX
ja mam Prescott 3 Ghz a dal som to na 3.51 Ghz cize FSB 234 s tym Zalmanom co mam v podpise...teplota v klude je okolo 50 stupnov a ked som testoval CPU s Prime95 teplota sla na 63-64 zda sa mi to dost...ale na druhey strane je to stale vzdux...vodnik je vodnik, ale co je hlavne nethrottluje to :wink:
ja mam freezer7 , 3.0@3.6 synchro a ked mam vsetky vetraky v case povypinane, tak az na 70 sa spusta poriadne fan na tom freezeri, ale pokial to nethortli, tak je mi to jednoCitace:
Původně odeslal Shakur
Ahojte. Mam celeron D 2,66 GHz cize prescot jadro a z original chladicom som ho dal na 3,0 pri teplote 72. Po kupe freezra 4 od AC mi to ide stabilne na 3,56 a teplota je slusnych 48 pri plnej zatazi.
mno trosku som sa este pobavil: FSB 236 = 3.54 Ghz. Teplota v klude 45 stupnov ked som to testoval na prime95 slo to na nejakyx 61-63 na asus probe... 3.55 Ghz uz to throttlovalo...takze s tymto xladicom to uz viac nedam...ale pre mna je to aj tak az az :wink:
Přetakt 3,6Ghz@4,28Ghz
Paměti 533Mhz@634Mhz DDR2
Teplota v klidu 40°C a při dlouhodobém zatížení max 60°C
Podrobný popis a fotky na odkazu v podpisu;-)
P4 530J LGA775 3.0 @ 3,83 GHz Box chladič (FSB 255)
při 3,9 GHz se čas od času hryzne
idle 47 st., max 65 st.
CPUz lže u voltáže !!
Až mě přijde redukce na Zalmana 7000B-Cu pro 775 tak to doplním.
Takže Zalman 7000B-Cu: idle 45 st, max 58st. (Ale hlučnost maximálně poloviční)
http://home.tiscali.cz/freedom79/cpuz2.gif
Slusne, velmi slusne :oCitace:
Původně odeslal forest
Primecooler Hypercooler II+ CU ... tedka to delaji od jine firmy i s 12cm fanem...cena 600-800Kc... www.ab-com.cz ... pro ten 12cm fan nebo www.czechcomputer.cz :roll:Citace:
Původně odeslal jan555