Respect.....
Nezabudni to hodit na nejaky WEB nech Rusi vyvaluju oci...
;D :o :o :o
Printable View
Respect.....
Nezabudni to hodit na nejaky WEB nech Rusi vyvaluju oci...
;D :o :o :o
LOL ty si fakt cvok ! co nejvic uspechu to jsem jeste nevidel :)
heh jsem necekal ze to bude tak slozity :roll: ale jinak skvela prace uz se tesim na prvni testy :o :o
:o :o :o :o
tak k tomu neni co dodat ... ;D
ses fakt koumak :wink:
jen ten projekt pak zkus nekam hodit na nejakej web do zahranici at vidi ve svete jaky fanatiky pres PC tu mame v CR :D
Šmarjáá Josef, co to je??? :eek: :lol:Citace:
Původně odeslal MadCap
Umbeleeeeeeevable :o
Všechna čest (s tou ženskou to je pravda - co mi to dá práci postavit obyčjnýho vodníka bez keců o tom, že dělám bordel a nefunguje počítač ;D )
Ty vole, tak s tymto robit SOCku a mas zarucene 1. miesto ! Ale je to m@saker :)... Take nieco zrobit je fanatizmus. A hod aj nejake obrazky so zakladovkou, ked sa to da odfotit...
Zaxvilu tu budeme mat uzavrete dusikove okruhy, uaaaa :)
Kvalitni fotki
Kutil Tim -> hadra
Tak lidi a jsem v provozu. Tak pred tydnem jsem to mel ve skole a mel jsem celkem uspech. Jinak ma to porad nejake mouchy, predevsim se skapalnovanim vody, ale co se tyce uchlazeni 4 peltieru tak bezpro. Jinak potrebuju silnejsi pelt na CPU. Po OC nestiha. Zatim se mi povedlo to clocknout na 2,8 stabilne. To skapalnovani vody, ale vyresim. Udelam fintu s gravitaci a hustotama. Jinak pokud mi muzes poslat tak 1 litr toho trafo oleje tak urcite bych udelal testy jake ma vlastnosti. Jinak spotreba je max 1kW kdyz jede vsechno aj PC naplno. Dokumentaci do souteze jsem dodelal dneska. No uz jsem rad ze betaverze jede. Jo a povedlo se mi odpalit nahodou disk 80Gb se vsemi daty tak jsem nasrany. Ale uz reklamuju. Tu zenskou taky sezenu :-)
nj slaby pelt na cpu .. ako to tu padlo mnohokrat ;)
inak som zvedavy na vysledky ...
MC
sem rád když zarvu šroubama 40*40 do Gk pasivu a nalepim si na GK pasivy ,ale tohle je fakt síla .. Smekám .. seš magor ... smekám ... seš magor ... :) ..
mráz mi behá po chrbte pri myslienke , ze co by si robil , keby si mal k dispozicii njeco taketo :arrow:
http://www.proe.szm.sk/n2liquid.jpg
;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D;D
Kód:: ( )
coooo....... ? ? ? ?
too taaakee sa daaa.... ? ? ? ? ?
:arrow: dobrá bedna ;D
dej tam alespon nejaky 400W peltier, at to uz stoji za to...... ( uz na zacatku ti vsichni (( i ja )) rikali ze ten 100W je malo )Citace:
Původně odeslal Neo2199
WOW Konecne at vsichni vidi, jak ma vypadat poradnej bastlirskej kutloch :-o To nema chybu! Trosku se v tom sam vidim :-) Jen na to mit vice casu.
JO ktem peltum. Nejvetsi problem je ze vykonnejsi jak 220W se nedá sehnat asi nikde. Pokud nekdo vi kde sehnat pelty tak este jeden by se mi hodil.
Tak delal jsem dalsi upravy aby se mi nedostala voda do oleje. Jinak se mi povedlo OC grafiku radeon 7500(vim ze je to skoro archiv) z GPU 270@360 Mhz a paneti z 182@210 Mhz. Pak jsem nechal probehnout nejake benchmarky a sel jsem na pivko. Kdyz jsem se vratil tak grafika byla KO. Zhorela. Dneska jsem nasel na ni dva tranzistory zhorele tak jsem se rozhod je vymenit za neco podobneho a ono to jede. Dalsi OC pozdeji. Jinak v 3D01 6900 bodu. Mam zajimave fotky pokud se chcete podivat tak je zas hodim na nejake FTP.
To že vyměnuješ tranzistory za tranzistory velikostně podobné mě utvrdilo v mém názoru že si KAMIKAZE OVECLOCKER a nedivil bych se kdyby si doma měl elektronové dělo na obranu vyrobené z televize :mweheh:
Wow chlape ty seš fakt boss, genius, silenec a naprostej magor v jedny osobě. Obdivuju...vážně obdivuju!!!
Klobouk dolu :-o
Navrhoval bych pridelit ti novy rank: misto "uzivatel" "Kamikaze overclocker" jak rikal globalkiller....
Tak lidi a ted bych mel takovy drobny dotaz na vas. Videliste co umim a to tam neni popsana ani 1/5 vsech vychytu co jsem musel udelat a principu taky. Mel bych na vas dotaz.
Tedka maturuju na elektroprumce a hledal bych brigosu na prazdniny. Je mi skoro jedno kde hlavne at to je k oboru. Chci se taky neco priucit a vyuzit sve schopnosti.
Pred rokem jsem makal v anglii jako opravar vseho mozneho do ceho jde proud. Od notebooku se shorelou deskou az po mobily nebo PS2. Nevite o necem?
To je hustyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. :o :o
EDIT: Co budes stavet priste?
No uvidime. Zatim nemam napad. Ale nejspis se hodim na druhy projekt jehoz cilem je levne ziskavani el. energie. Protoze te je vzdy treba.
Pri spotrebe toho monštra je celkom pochopiteľné, že by si k nemu potreboval vlastnú elektráreň (najlepšie malý jadrový reaktor ;D )
Ale nič v zlom, maximálne ti fandím. Ľudia ako ty posúvajú bastlenie vpred...