Jee, b031 rulezz :wink: Jak mas k tomu pasivu privedenou vodu? Nebyla by nejaka fotka z druhy strany?
Printable View
Jee, b031 rulezz :wink: Jak mas k tomu pasivu privedenou vodu? Nebyla by nejaka fotka z druhy strany?
princip dobre vidiet na tejto fotke http://mojweb.sk/techtrade/HPIM0384_1.jpg?r=8227 a aj tu http://mojweb.sk/techtrade/HPIM0381_1.jpg?r=9740
Mmm, zajimave. Kolik takova sranda vubec vazi? Je pak comp nejak rozumne prenositelny?
jak to ? me to teda cuka :( tak nevim....Citace:
Původně odeslal Marty
Jinak na 1500MHz uchladim CS2 (upravenym) pri cca 600otackach,coz je uz relativne tichy ( no loziska loziska.... ale CS2 rev 2 nema tak spatny zase...)
a zdroj uchladim pasivne (ted tam mam to AC co mam v popise, pac jenom s pasivama to zatim nemam narvany v bedne.) Stejne mam v kopu debilni VGA silencer co spolehlive vsechno prerve,takze veskery silent mody sou na hov** :evil:
samotny pasiv ma 7,5kg tak ze tragedia to nie je ale uz aj samotna skrinka nie je z tych najlahsich tak ze o prenasanie mi v tomto pripade neslo.Citace:
Původně odeslal bitmap
tak sme to konecne s jasirom dokoncili a prve testy vyzeraju velmi dobre. Urobil som tam zopar zmien ale fotky nahodim az vecer. Predbezne som to testoval a vysledok je:
Vodou chladene komponenty:
CPU - 2,43GHz@1,775V
Graf. R9800 8pip. 450/360 Vmod jadra, ide tusim na 1,9V
chipset- northbridge nforce2 Vmod na 1,9V
BIOS je upraveny (by tictac) aby ukazoval realnejsie teploty (ukazuje asi o 5-7°C viac ako original BIOS od ABITu)
Vysledok je ze pri pustenom Prime to pri uplne pasivnom chladeni uchladi CPU na 54°C, voda ma 42°C, teplota okolia asi 28°C, alebo kolko to mam vlaste v izbe, uff uz by tie horucavy mohli prestat :evil:
Ak na tom zacnem hrat dooma3-ku tak sa to este vysplha na CPU 56°C/VODA 43°C pravdepodobne koli zatazeniu grafiky. Predpokladam ze v chladnejsich dnoch ked bude teplota okolia 20-25°C budu teploty o nejaky ten stupen nizsie.
Som s tym vysledkom velmi spokojny, komp mam treraz uplne stabilny na dost vysokych freq. a pri pasivnom chladeni, uz mi ostava iba ventilator v zdroji ale ten nemozem vynechat nakolko mi ofukuje FETY/CIEVKY na doske. V buducnosti ak by bolo potrebne zvysit chladiaci vykon primontujem na pasiv 2x120ky na 700ot/min. a ucinnost sa este podstatne zvysi.
Este zoznam komponentov s cenami:
VB by KaRlOs[C] & Pirs - 3100,-
Pasiv ZH6060 - 2700,-
AL profil 80*20mm 150,-
Eloxovanie - 500,-
Hadice - 200,-
Cerpadlo - 300,-
Silikonovy tmel - 150,-
epoxidove lepidlo - 150,-
SPOLU - 7.100,- Sk
jsem zvedav. tesim se na fotky. ja dosahnu stejnych teplot na tom v podpise s fanem na vymeniku na 5VCitace:
Původně odeslal user