Kupoval jsem jen jeden - stál kilo...Citace:
Původně odeslal proe
Olej, co to je? To tu nikdo nepsal!!! :evil:
Hliník se lepil jako swině, zvlášť když jsem jsem vyřezal celou díru naráz... :? :oops: :oops:
Printable View
Kupoval jsem jen jeden - stál kilo...Citace:
Původně odeslal proe
Olej, co to je? To tu nikdo nepsal!!! :evil:
Hliník se lepil jako swině, zvlášť když jsem jsem vyřezal celou díru naráz... :? :oops: :oops:
OMG naraz???...to sa da len do plechov cca 3mm !! olej je pri rezani zavitov samozrejmost
tu mas detailny postup
no toto by chcelo nejaku sekciu BASTLIRNA + ELEKTROCitace:
Původně odeslal Asmoo
Spis BASTLIRNA + ELEKTRO + amaters...... aspon mi to tak pripada, vzdyt vyrezat zavit je uplne primitivni vec, a tady je dred ktery ma 4 strany.............Citace:
Původně odeslal proe
Primitivní věc? To si jen myslíš - přál bych Ti mít ruce jako já, to bys pak určitě mluvil jinak... :wink:
Ale taky bych Tě pak chtěl vidět dělat třeba tu práci, co dělám já... :wink:
tak jestli ti todle nepripada jako lehka pracicka, tak to musis mit ruce asi narostele za zady........ kazdopadne te lituju, kdyz mas s timdle problemy...Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
hm no ja tiez taketo veci nemam kde robit .. takze diery a zavity robi kamarat .. ale nechapem tvoj postoj ze ked niekto nevie tieto veci spravit tak je chudak ?? co ked ten chudak zaraba 5 krat viac ako ty kedy na paske uvidis a zavity proste vrtat vediet nepotrebuje .. kazdy vie nieco ine
Tak tak, zatím jsem jako obchodní manager nikdy vrtat díry nepotřeboval a na výplatní pásce se mi tahle "neschopnost" taky nijak neprojevila... :wink: ;D ;DCitace:
Původně odeslal SajmoN
takze ak nevies narezat jeden (resp. dva) zavity tak odporucam uz spomenute riesenie ... dierka skrz .. srubka a maticka ... nic tym nepokazis (ak nezlomis vrtak...)Citace:
Darth: To se stava, ze se obcas neco zlomi, hlavne se nesmis nechat odradit a porad to zkouset, casem se podda. :wink:
Vždyť já vím - nenechal jsem se odradit a nakonec jsem to dokázal... frčí to jako hodinky... :wink:Citace:
Původně odeslal Ragnarok
Muzes to nejak vyfotit, aby jsme to videli???Citace:
a s tebou sa potesit ako ti to vyslo :)Citace:
Původně odeslal Ragnarok
ked uz je tu 5 strankovy thread o tom ;D ;D ;D
Jasně, večer to vyfotografuji svým digitálním fotoaparátem značky Olympus... :wink: ;D :lol:
Taxem tu zrůdu vyblejsknul:
http://sorrel.czechian.net/4.JPG
Chladič je trochu nakřivo kvůli těm převrtávaným dírám... :oops:
Pekna prace.
jj na mangera pekna... ale taky se mi stalo ze jsem prvni diry netrefil :-( ale pohral jsem si s tim a mam to rovne............ ( nic ve zlem )
2 Darth
mal si to vyfotit bez tej karty - len ten tvoj vytvor ( diery a zavity )
inak :arrow: gratulujem / a to si mal pindy o tvojich tulenich-ci akych rukach ;D /
mno co .. nesmejte sa .. ja mam dierky na chladici (sice vodnikovy) podla orginalu a predsa je nakryvo :(
hlavne ze to drzi a chladi !!!! 8-)
Vim, ze je to OT, ale proste mi to nedalo na todle odpoved LOOL a krasne se zasmat. I tak Maule gratuluju k vytvoru, mam v planu neco podobneho na tu vec v podpisu. Vsechny grafarny jsem mel pasivne chlazeny, doufam (ba primo tomu verim), ze se mi to povede i na teto...to bude v zime teploucko :wink:Citace: