ale, ale...piště k věci, hádky sem nepatří :)
Printable View
ale, ale...piště k věci, hádky sem nepatří :)
jiiiistě..........Citace:
Původně odeslal Over
np
to je zase debata ;D
jj
nn
Tedka jsem ji nainstaloval mam revizi PCB C1 s 2,8ns mem a skusil jsem automatické OC v ovladacich => GPU 480 MHz a MEM 882 MHz ,ted to du testnout zda to je stabilní :lol:
Jak jste spokojený TV-OUT.
Já moc ne pří přehrávání DivX či DVD mi to občas půlý obraz.
Na 9100 co jsem měl předtím to nědělalo, ale oproti Ati ma ostřejší obraz.
A sakra tak to je teda pěkně divné, snad máš jen něco špatně nastavené, z problému TV-OUT jsem měl obavy, snad to bude jen nějaka chybička...................Citace:
Původně odeslal TOMVER
TV-OUt bez problemu...takze bude zakopanej pes jinde. zkus checknout kabel a pak nastaveniCitace:
Původně odeslal TOMVER
co je to checknout kabel :oops:Citace:
Původně odeslal Dzegr
Skontrolovať (po anglicky) ;DCitace:
Původně odeslal TOMVER
Budu se muset na tu angličtinu trochu podívat :idea:Citace:
Původně odeslal ICE29
Kabel je vpořádku a používal jsem ho na tý Ati, ale mám podezření že je tam jen napůl zastrčený. S-video je utopený a konektor je krátký. Drží to tam na dobré slovo :?:
Kartu jsem dostal vcera...ovladace 53.03 barton 3300+ fx...gpu na 475mhz s norm chladicem ale dal sem pod nej artic ceramigue...na ramky[hynix 2.8ns] sem dal chladice thermaltake a tu samou pastu a mam je na 870mhz...v 3dmarku03 s patchem sem dal 6012 bodu.-)jinak slape vyborne sem mile 0prekvapen..ale sundat z toho ten chladic byla sila.-)jinak koupil sem ji v RSC computers
..ale sundat z toho ten chladic byla sila.-)
Kartu mám taky od včera bude vodník tak by mě zajímalo jak si sundal ten chladič. Jestli máš nějakej dobrej způsob :?:
Mam toho Leadteka na default settings (aj Ram aj Cpu) a z Far Cry mam problemy... najprv mi to hodilo bluescreen vzdy ked som sa dostal k tym prvym dvom typkom co medzi sebou kecali (potom som vypol video bios shadow :oops: ani neviem preco to bolo zapnute ale neva.. potom to robilo to iste akurat to nehodilo bluesreen iba to zamrzlo) .. potom som nainstaloval patch 1.1 a nove nVidiacke drivre (tie povodne som ale neodinstaloval) a najprv mi to nechcelo zobrazit vodu.. tak som dal low detaily (vsetko v pohode) a potom som dal zase very high (a ked som sa dostal k tym prvym chatrciam tak som mal zrazu zltocervenu oblohu, zacali sa stracat chatrce a tak) ak niekto viete poradit tak uvitam kazdy napad .. diky diky :-)
Tak vodní chlazení nepomohlo ani o 1 Mhz, smůla, testováno ještě na Epox 8RDA3+
tak přátelé to je maras, sice to nemá tak velký význam, co se celkového zvýšení výkonu týče, ale paměti jedou zatím na 956Mhz bez chyb :lol: ;D no chce se mi spát, takže budu pokračovat dnes k večeru, těch 956Mhz dle ati tool není konečná :lol:
Takže 956Mhz si vesele jede v 3D Mark 03 mother nature, ale např. v morrowind lítají menší fleky ve vodě, paměti už celkem dost pečou, takže možná by stačilo na ně dát pasivy, těžko říct, nakonec bez chybiček se to ustálilo na 931Mhz.
skusal si si dat tie biosy na Leadteka co maju na guru3D fore ?
Zkoušel jsem jenom FX5900 Leadtek a ten dělal bordel při pamětích nad 890Citace:
Původně odeslal aragorn
tak skus tie.. to su modovane biosy na Leatdek FX5900XT .. tu niekde v Nvidiackej sekcii je thread Modovane biosy .. tam je linkCitace:
Původně odeslal Spajdr
P.S: a potom daj vediet :!: .. ja by som ho skusil ale mam slaby zdroj
nechystate sa nikto otestovat tie modovane biosy na Leadtek z tej stranky?? :-)
mno tak sem vcera pridelal na Leadteka boxovej chladic z Bartona 2500+
jde to uplne nadhere a vymyslel sem super zpusob jak tam drzi...
momentalne jedu ramky na 952 je to uplne stabilni..mam tam pasivy thermaltake...no a ted k tomu jadru..beha v poho na 550 Mhz a teplota je 39 stupnu! fakt super box me stal 90 Kc.-) pred tim to na 470 hazelo chyby a mel sem 65 stupnu na jadru...na tech 520 Mhz to jede stabilne(na 550 obcas blikaj textury..jak kde ale nespadne to nikdy) zatim co sem zkousel ve vsech hrach..zadny chyby..ale mam problem s 3Dmarkem ..na nejakejch 480 dam 6160 bodu..a kdyz to zvednu na vic tak mi score sleze az na 5300..pritom ten mark ale jede lip a bez chyb... help CEMU mam tedy verit?
Pokud ti leze 3dmark dolu, tak pak mas gpu pretaktovanou az moc. Myslim, ze kdyz se podivas poradne na ty testy, tak uvidis drobne zamrzavani.Citace:
Původně odeslal DeAcoN[MG