Asi blbě - budeš muset chvilku počkat, než bude naštvaných reklamujících více a Abacus pochopí, do čeho to vlastně šel... :?Citace:
Původně odeslal cipis
Printable View
Asi blbě - budeš muset chvilku počkat, než bude naštvaných reklamujících více a Abacus pochopí, do čeho to vlastně šel... :?Citace:
Původně odeslal cipis
Presne kdyz je koupil tak tim vlastne myslim prevzal vsechny zavazky nebo to tak neni ?Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
imho je :)
... ja od nich mel taky desku ale tu si ode me koupil fabsa :)
technicky vzato ano. bude je nekdo prevzal tak, ze koupil cely obchodni (majetkovy) podil v monime, tudiz monima dle zakona stale existuje a vsechny zavazky ma stale monima a zmenil se pouze "vlastnik" monimy. nebo nekdo koupil jejich podnik, tj. vsechny hmotne, nehmotne a osobni slozky podnikani vcetne mj. veskerych reklamacnich zavazku a tyto jsou vymahatelne u kupce toho podniku (nebo jeho casti) :wink:Citace:
Původně odeslal JERROME
jak postupovali nevim, pac v obchodnim rejstriku o tom neni a ni zminka a monima je tam jako regulerne funkcni srocko :arrow: http://www.justice.cz/cgi-bin/sqw125...112&K=a8984462
IMO kdyby ABACUS koupil jen veci na sklade, + prodejny a nechal monimu uplne bez majetku, tak ona jako sro ruci jen do vyse vkladu (100k Kc), ale jednalo by se pravdepodobne o poskozovani veritelu, protoze majetek by mel byt rozdelen v pomeru pohledavek (a pokud dluzi nejake dane, tak stat ma prednost). Takze by se mohlo Abacusu klidne stat, ze na nej poda x (x muze byt i stovky) lidi zalobu.
Nevim jak je to s reklamacema, kdyz firma krachne.
Dle cznic domenu stale vlastni MONIMA s.r.o.Citace:
Abacus Praha, s.r.o. je od 7.4.2004 vlastníkem domény www.monima.cz, na žádost bývalého vlastníka této domény publikujeme tuto zprávu.
VO :wink: A je nedaleko od Tebe - kousek za obchodnima centrama na Zlicine... V tom arealu kde je i Johnson....Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
A smrt Abi by nebyla zas tak od veci... Za ty dvoumesicni reklamace by to byla aspon mala satisfakce.... Kdo to ma furt vysvetlovat zakaznikum ze na nej VO sere. :evil:
A zprava ze uz monima neni a nebude mi hned zvedla naladu o par procent..... Sem mrcha ja vim..... Ale co, oni byli horsi.... ;D
Ó jéje.
Musím se přidat. Minulý týden jsem do monimy odeslal svůj Motherboard Abit NF7-S. Odešel zvuk. Po telefonu se všichni tvářili, že reklamace bude OK. Tak mě teď neděste!!! Není to tak dávno, co jsem četl tady na OC, že cituji "Monima je super!"
Ach jo.
ten clovek co to napsal musel bejt budto totalne sjetej nebo tam nikdy ani nezasel me stacilo kdyz jsem tam kupoval monasCitace:
Původně odeslal malli
... nebo Monimu vlastnit :lol: ;D :lol:Citace:
Původně odeslal zap
Tak tyhle halucinogeny musim zkusit.....Citace:
Původně odeslal malli
Najit bys to nechtel ??? At je naka zabava.... :-)
Mno jestli si to skutecne cet, tak to byl nakej vtipalek. Na monimu tu svorne nadavame uz dost dlouho ...Citace:
Původně odeslal malli
A hele :arrow: zkuste si http://www.monima.cz/ ...
Ukáže se "Z duvodu neshod v prevodu aktivit firmy Monima s.r.o.
na Abacus Praha s.r.o. se ukoncuje e-shop firmy Abacus
na teto domene."
Ani po smrti nebude mít klid :lol: ;D (a dobře jí tak :lol: ;D :lol: ;D 8-) )
chichi ,ale muze si za to sama....
O tom není pochyb, jak že to je s těmi Božími mlýny ??? :lol:Citace:
Původně odeslal Bredator
No tak co mam ted delat s rozbitym MB Epox? Myslite, ze je sance vyreklamovat ho nekde jinde. Treba u vyhradniho dovozce do CR???
NO nevim, myslim, ze te v ABI poslou nekam... :?
Abi neni vyhradni uz pekne dlouho...... imho je monima mohla stejne dobre koupit z Actebisu......Citace:
Původně odeslal Fik
Řekl bych, že i v Actebisu ho pošlou někam... :?Citace:
Původně odeslal Dawe
Já jsem svýho času reklamoval u Servodat Seagata - bez záručáku, faktury, dodáku, atd. (neměl jsem žádnej papír), trvalo to sice cca 2-3 měsíce (USA a zpět - fyzicky), ale dostal jsem novej disk a nestálo to ani korunu ...
Bacha na vec, Monima vozila Epoxy z Nemecka pokud vim.
To zní pravděpodobně, z Německa tahali leccos (skříně, chladiče, ...)Citace:
Původně odeslal Jezevec
Jenze Monima byla dovozce :(Citace:
Původně odeslal Dawe
Hmm tak to jo no.....Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
2Maul: No ty si muzou zkusit jak u koho......
Pokud toho Epoxe neprodali, tak ho nekam poslat muzou.Citace:
Původně odeslal Dawe
To same je, jak tady nekdo prodaval Maxtory, dovezene ze zahranici. Zadny distributor Maxtoru to nechtěl reklamovat, musel jsemto poslat do Irska ( hlavne ze kluci usetrili pri koupi 500 a ted mi to zaplati :evil: )
To je klasika ... btw: zajímalo by mě, co teď abacus s kokotama z monimy řeší ;D , jinak jsem se zběžně koukal a zdá se, že webshop na monimě je o něco levnější než ten samý na abacusu - zaváděcí akce ??? :lol:Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec