no_falme pls - To snad nemyslis vazne? Mam oc o 63% a 260fsb (imho za to bych se nemusel stydet ani na Intelu) takze zatim amd 4ever...Citace:
Původně odeslal Alf
sorry za OT :|
Printable View
no_falme pls - To snad nemyslis vazne? Mam oc o 63% a 260fsb (imho za to bych se nemusel stydet ani na Intelu) takze zatim amd 4ever...Citace:
Původně odeslal Alf
sorry za OT :|
Já Vám všem Vaše výsledky věřím, ale já mám bohužel jiné zkušenosti.
BTW, dostali jsme se trošku mimo. Tento thread je o grafikách.
tak som zase potaktil a vyzera to tak ze sa jadro trochu zabehlo, pri 1,9V uz bezi bez artefaktov na 490MHz :o pamate idu na 370 ale typujem ze ak na nich pridam pasiv tak pojdu na nejakych 800DDR kurnik aky som happy ze som tu kartu kupilCitace:
Původně odeslal user
sme dvaja :-) :-)Citace:
Původně odeslal user
Z diskuze mi vychazi ze teda CANYON je vlastne PowerColor. Je tomu tak teda ? Mam moznost koupit PowerColor za nakejch 4500 nebo Sapphire za stejnou cenu ale po tech ruznejch traparnach od safiru mam vetsi sympatie k Powerrcoloru. Ceny za obe sou stejny. poradite ?
EDIT: Tak este k tem dvoum mam na vyber R9700 od Powercoloru za 5600.
Canyon 9800SE je made by CP tech (teda PowerColor).
PowerColor ma slusny bundle a na krabici jasne napsano o jakou verzi se jedna (gold - 256bit), takze neni jediny duvod do jejich 9800SE nejit.
Tadyk je na to recenzicka i s vysledky po odemceni a pretaktovani:
http://computer.zive.cz/pdf/0407.pdf
Supr dik. akorat tedka nevim esli ten powercolor 9800SE nebo 9700. cenovej rozdil je 1000. Sanci u ty SE mam teda cca 50% takze prave nevim esli pridat ten litr a mit jistotu v ty 9700.
Radim Stepanec ma Saphire 9800SE 256bit. Tenhle tyden mi od nej jedna prisla a fungujou ji 100% vsechny pipky ;D
Za tech necelejch 4800,- to byla suprova koupe :wink:
To je dycky tezky :?
Protoze kdyz ty 4 pipky budou delat chyby a budes je muset nechat uzamknuty, pak za 4500 dostanes kartu s nic moc overclockingem a s vykonem casto pod 9600XT (kterej jde vetsinou pretocit lip) a s s FSAA je pak vykon uplne spatnej, protoze i HyperZ (optimalizace Z-bufferu, viditelnost, prekresleni apod.) je pak v pr**li taky.
Idealni je mit tu sanci si to prve zkusit, zda to jde, ale to se asi lehko rika ...
Citace:
Původně odeslal NazQul
mam taku otazocku, ten voltage mod sa ako robi??? a ktorym softom si to spravil ??? nestracam tym zaruku? :-)Citace:
Původně odeslal user
navod je -=TU=- zaruku nestratis pokial nebude vidiet stopy po pajkovani. Ak to aj po***ies tak to ze si to odpalil prilis vysokym napatim ti urcite nepridu.
Citace:
Původně odeslal user
ako to tak citam, tak asi do toho nejdem, ale odkaz som si ulozil na disk, takze keby ma chyti chut o rok alebo tak(mozno skorej) tak vyskusam, diky :wink: