Ale PIVo dela hezka tela(telata) ;)
Printable View
Ale PIVo dela hezka tela(telata) ;)
No pochybuju o tom že by výkon P4-2,4 GHz byl o něco horší (nebo lepší) než výkon Athlona XP 2400+. Koukám že ty jseš taky takovej slepej zastánce jedný firmy. Já osobně nestraním ani jedné firmě a beru to co je pro mě výhodnější. Když pro mě cenově/výkonově bude výhodný P-IV, beru P-IV když Athlon XP, tak beru Athlona XP.Citace:
Původně odeslal Tom
Ale asi nejhorší co Intel udělal je P4-Celeron to je hrozněj S...T :evil:
Těď jsem si zrovna prohlídnul pár testů mezi P4 2400 a Athlona 2400+ a občas vyhrálo P4 občas Athlon. A cenově jsou teď na tom oba procesory stejně, jen bohužel :| Athlon XP 2400+ není dostupnej :-(
Tak už ho mam, cekani se vyplatilo :)
Vecer ho dam do kompu a uvidime jak si povede...
Jez ED-cka.
:lol:
Hvejj :lol:
Tak sip sem s testami a inymi picuzovinkami..... :wink:
Nech to jede...scem to vydet v akcii...na 2.6ghz reaL 8)
Citace:
Původně odeslal DC
Ok jsem zvědavej na CPU mark a nakolik to půjde přetočit doufám, že aspon na 2,4 -2,5 Ghz ;D
možná uvidíte v Nebušicích ;)
Tak pánové už ho mám taky, ale bohužel na něj zatím nemám pořádnej chladič, mám objednanej Taisol, tak sem zvědav kdy bude. Každopádně sem na něj zvědavej s porovnáním s 2.8.
Já ho mám zase z Levi :wink:
Super..som zvedavy na testy...mozno osolim 8K3A/8K9A tymto modelom...hlavne sem s nejakymi vysledkami pretaktovania pod...pripadne aj na moj mail :)
tak dneska se o výsledky ještě nepodělím, jelikož podle předpoladů a podpory Solteku moje deska proste XP 2400+ neumi, takze zejtra du koupit Epoxe 8K9A2+ a pak ufidime :lol:
Maule-teď jsem si všiml-co se stalo s tím XP 2200+,které sis s takovou pompou kupoval někdy v červnu?
nakonec koupil 2000+ a nataktil na 2300+, ale už je prodanej
2DC: Huuh super..som naozaj zvedavy co na tej 8K9A2+ z toho procaku dostanes. Musim popozerat ci ho uz maju aj u nas...myslim Procak.
Jojo!Citace:
Původně odeslal Sysel