neviem ale zda sa mi ze to bol sam sefko ale nehorazne oblbuju ludi faktCitace:
Původně odeslal cernobil
Printable View
neviem ale zda sa mi ze to bol sam sefko ale nehorazne oblbuju ludi faktCitace:
Původně odeslal cernobil
Takze uz mam T-bred 1700+ hnedy. Mal som na vyber, but hnedy, alebo zeleny. Co je na nom napisane AXDA1700DLT3C, 9448888271225, seria AIUGA 0247 MPMW, a najvecsia haluz co som si vsimol v hornom pravom rohu N - zlatym pismom, F2 - hnedym. Pre porovnanie zeleny ma napisane AXDA1700DLT3C, 927.................., seria AIUGA 0249 MPMW, a v pravom hornom rohu B - zlatym, E1 - zelenym(hnedym??). Tie pismena v rohu hore neviem ci maju zmysel, ale naco by cih tam len tak pisali ?
Prekvapilo ma hlavne to 1,5V default Vcore .... Tak len dufam, ze som si vybral ten lepsi, aj ked tyzden vyrobi hovori proti, ale to vyr. cislo zas hovori za .... Co vy nato ? :roll:
No odkiaľ asi... Poučený históriou... :wink:Citace:
Původně odeslal cernobil
Zažil si už aby odvtedy, čo prišli na to, ako zamknúť CPU, aby sa tieto odomknunté procesory predávali počas 3-4 sérií? Vždy to bolo len na chvíľu... Určite ani AMD nebude predávať odomknuté procesory, veď to by si potom tie lepšie nikto nekupoval... Takýto stav ako je teraz, určite dlho nepotrvá... :-(
Už sa celý trasiem, ako AMD ponúkne každému nový procesor, ktorý s minimálnym úsilím pretaktí o viac ako 50% a pritom okrem nálepky to nebude poznať, či je to naozaj ten za aký si zákazník zaplatil... A pokútni predajcovia budú na tom ryžovať majlant a AMD pôjde so stratou ku dnu... No určite... :roll:
Nech by mi to teraz povedal hocikto, kým sa dostanú B0-ky do predaja u nás, už s tým zamknutím môže AMD urobiť čokoľvek... Aj keby to boli len 2 týždne...
A btw, keby som napísal, že budú odomknunté, tak by si bol spokojnejší?
Tak ja si myslim ze je dost ludi na zemi ktori nemaju o Overclockingu sajnu. Ja ich poznam na stovky. A ked mozno aj o tom vedia ale nemaju nato hardware. Tak si myslim ze dajaky lajk si kupi ked ma prachy nejaky 2200+ a kupi s ktomu nejaku shit dosku .. akokeby si mal kupit 1700+ k tomu dobru dosku + dobre chladenie + dobre pamete + ... a potom mat este problemi s taktovanim a zysit voltaz a riziko odpalenia a mnoho dalsich veci do ktorych ked sa vobec nevyznas tak ich vobec nema zmysel robit.Citace:
Původně odeslal LtK
Citace:
Původně odeslal cernobil
Tak sefka trochu poznam aj ja a je to dost ... (nenasytny clovek ktory xce len paxy) aspon co ja ho poznam. A ten s plesinkou ten ma aj pekne zubky :) ;D To je Ferko a je to nejvecsi ojebovak v celych Kosiciach a pritom sa do pocitacou prd rozumie. Najdzivsi je stamat asi LACI ten trochu tlustejsi. A ten shitak z FOCUSU som tam prisiel je taky divnyy.. myslim ze sa druhym menom vola Čontofalsky.
Focus + Imperio apod. = Jedna banda.
Bol som trochu prekvapeny, ked Gabo niekedy spominal Imperio
a vyznelo, akoby si ich skoro pochvaloval.
Svet je taky - "biznis je biznis".
Ake skusenosti mate s DataCom-om ?
Ja komponenty kupujem od kamosa, pretoze on predava
komponenty a nakupuje priamo zo skladu - tie iste sklady,
z kadial beru Imperio, Focus a spol. Samozrejme,
ze mam u neho super ceny. Len nevedel mi doniest EPoX
dosku, lebo ta bola len v Presove - v ASBISe a SOFOSe.
Tak som ju kupil z DataComu.
Kua ako dobre ze nakupujem vo velkoskladoch v BA :lol:
a kde si v KE kupil T-breda, pripadne maju aj vyssie verzie? :-DCitace:
Původně odeslal Pepone
ja som vcera volal do ZERA a Asbisu a oni netusia co je to T-bred, ze vraj nemam vymyslat...to iste s pamatou DDR 400 v KE neexistuju... :oops:
Zase ten hnůj off topic.
Koupil jsem ten zelenej 1700 v monimě.Série AIUGA,vcore 1,5.Buď nejde taktovat - nejvíce se rozeběhl na 143 fsb nebo je něco s deskou.Pak totiž přestal chodit disk na hpt.Ale vzal jsem i artcic copper silent tamtéž - a je moc a moc dobrý.Mňam mňam.
Tak najprv sa mi zdal fpohode ale potom prisiel problem z monitorom ktory som tam kupil. Dal som ho reklamovat a ani ti nerozpravam ze ake problemi robili. Takze ako celkovo fpohode ale nexci tam zazit reklamaciu. Ja tiez vetsinu veci berem z velkoskladu od kamosa ale niekedy mi vadi to ze to niekedy nemozem vopred vidiet lebo mi to len donesie. A pri takych veciach ako je procak (seria) alebo grafika (pamete) ... sa to nedaa len ked to mozem vopred vidiet. Kua je to tu totalne OFF TOPIC !! faktCitace:
Původně odeslal Thrall
2Jasir: Vcera vo Focuse ... :o . A si predstav, ze maju v cenniku aj tie DDR 400 pamete .. :o . Skus tam zajst, myslim ze tam vedia trosku viac o aktualnom hardware ako v tych velkoskladoch ... ;D ;D
tak uz to mam doma a je to super mam na to nataktovane
1700@ 12,5x 142 a teplota je pouze 32C coz je docela dost malo ;D ;D
To je ako vysledok ?? Ako nic v zlom ale nie taketo cisla sa obiavovali pri AGOIA 1600+ Ved ta isal zo zakladnych 1400 cez 1800MHz a vyssie. Tak to skus potrapit clovece nex je tam aspon 1850 MHz inak je to onicom (aspon pre mna a ostatnych).Citace:
Původně odeslal riddle
tak ale zase ta teplota je velmi dobra.
Je to taky o bezproblemovy zmene nasobice (nektery Palomina jdou opravdu ztuha unlocknout), o nizzsi teplote, o nizsim naroku na zdroj (mensim odberu) o taktovatelnosti (skoro vsechny T-Bredy A chodej bezproblemove kolem ratingu XP 2200+ a vice (to taky uplne kazdy Palomino neumi) a o stejny cene jako za Palomino...Citace:
Původně odeslal cox
ja teda nevim, ale ja vidim zatim same vyhody... ;D ;D
dnes to zkusim znovu a trosku zvednu jeste to FSB na 148 :wink:
Sak co ti vlastne brani ist vysie ??? Proc to snad zvlada nie ? A teplota by mala byt tiez v pohode....Citace:
Původně odeslal riddle
Pekne hore nech to do zajtra mas 2400+ 8-)
Takmu tam skus pridat trosku stavicky (voltiky) a skus to rovno na 150 FSB. Podla mna to musi frcat fpohode. Napetie mu daj z tyvh zakladnych 1,5V na takych 1,65 az 1,7 V ked to bude vobec nutne !! Mozno pojde bez zvysovania voltaze ! A sorry za tie fcerajsie blbe pripomienky mal som veeeelmi zlu naladu.Citace:
Původně odeslal riddle
to je ten problem mam MSI a jedina hodnota jak mohu zvysit voltage tak je 1.6V cos je dost nahovno :|
Jede nekomu z vas co mate Tbreda 1700+ pri default voltazi na 1800MHz? Potom co ted odhlucnuji komp tak nevim jestli nejakym nizkootackovym vetronem(nebo V7+ na 5 ci 7V) uchladim tech 1800MHz pri 1.74V...Dik za info :)
Pretaktovaný T-bred 1700+ na 2400+ http://www.pretaktovanie.sk/article....thread&order=0
fat super taky bych chtel... asi budu muset udelat mod te me desky nebo se poohlidnout po jine :wink:
Tak jak to tedy je s tema s tema odemcenejma XPckama ? Ktera serie nebo typ je odmecenej ? BOX nebo vsechny typy ? tzn: 1700+ 1800+ 1900+ 2000+ ........ ???
Jsou to proste CPU z jadrem Thoroughbred 0,13 vyr. tech.??
A jak bych poznal toho Thoroughbreda v prodejne ? (podle barvy ? to asi ne ? tak podle nakeho vyrobniho cisla ze ano) a jeke znaceni serie ma ten Thoroughbred 0,13 (nizka provozni teplota)
Zhrne mi to nekdo prosim
Diik :wink:
Hlavni rozdily podle kterejch to poznas na 100%...Citace:
Původně odeslal kayhak
daleko uzssi jadro procesoru
jadro je hladky, nejsou na nem zadne "pismenka"
tim padem je oznaceni procesoru na cernem obdelnikovem stitku na PCB procesoru,
myslim, ze v soucasne dobe jsou tady pouze XP 1700+ s timhle jadrem a uz se prodavaj BOX i nebox verze za stejnou cenu, co Palomino...
a odemceny jsou snad vsechny, alespon ty, co jsem mel v rukou... ;D
zajtra budem mat na test 1.7 t-bredA0, tak ho skusim trosku prehnat, uvidim kam sa az dostanem :). Pamate sliapu v pohode na 200 mhz, tak hadam to bude hodne vysoko.