Původně odeslal Petrik
A co kdyby ten plesnivej syr, chutnal jako zdravy, byl stejne zdravy, proste byl zcela identicky, az na to, ze by jsi pomoci specialniho testu objevil, ze se jevi jako lesnivy. Taky bys zvracel? Ocividne zbitecne. Muj komp sice mozna 24hodin Prime95 nezvladne, ale 30minut ano a to mi staci. Proc? Protoze od te doby, co poustim prime na 15-30min NIKDY NIC NESPADLO, nehodilo chybu, proste z uzivatelskeho hlediska ROCK-STABLE. Neco jinyho jsou pameti, memtest 86 bez chyb je nutnost, to je neco jineho, ale na CPU OC mi 30 min prime staci. Az mi spadne hra nebo wokna nebo tak neco, zacnu to resit, ale zatim mi VSE bezi dobre a vubec me nesere, ze mozna neni Prime 95 stable po 24hodinach. Mimochodem, ty rozumbrado, vis ze mozna nemas 100% rock stable? A vic proc? Prozradim ti sladkou novinu: Prime 95 hlasi HW chybu az po 100 spatnych sumoutech, takze po tech 24 hodinach jich muzes mit spatnych treba 99 a nic nepoznas ;D. Bez se ted tedy pro jistotu vyzvracet a az se vratis, neco peknyho nam napis .Neco jinyho je, kdyz stavim komp nekomu jinymu, to pozaduji alespon 1 hodinu.