...napajenim urcite taky, ale i napajenim uz na urovni zdroje, pri pretaktovani nam ty systemy zerou jak svina a ty soucasny zdroje na to maji jen tak tak...
Printable View
...napajenim urcite taky, ale i napajenim uz na urovni zdroje, pri pretaktovani nam ty systemy zerou jak svina a ty soucasny zdroje na to maji jen tak tak...
No neviem neviem, ale ako sa snazim tak sa snazim. mne ten program nejde odnikial stiahnut :((
Takze sem ten programek slavnostne vyzkousel...ale pri pokusu a nalezeni max core ci mem...nebo scan for artifact se to sekne a vyskoci hlaska ze program zpusobil chybu a tim to skonci....ale aspon to umi ukazat jak se moc pekne toci kostka :lol: Nak
tak sem skoncil podobne:-(Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
ukaze default hodnoty 250/250 a at dam cokoliv(krom ukazani ty kostky), tak to spadne
U mě ty hodnoty zhruba odpovidaji tomu, co mam dlouhodobě testly z her a benchmarku. Normal jedu 380/336, ATItool mi pri default taktu pameti nameril 385 pro jadro, pri normal taktu jadra 345 u pameti a pri jadre 380 to pro pameti dalo 339, takze to meri presne.
muzes..ja tak jedu.Akorat nejdu uplne na min,ale jadro na min(200mhz) a pameti na 260mhz protoze kdyz je dam na min(200mhz) tak se nezvladnout naraz zevdnout na 310mhz a hodi to artefakty :-(Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
nechal som taktit Atitool a zaroven som pozeral,co to robi s +12V vetvou napajania-v utilite AbitEQ(tam je moznost grafickeho zobrazenia priebehu napatia)-toto je vysledok-ono sa to iba mierne zvlni-tak neviem
http://212.80.76.22/va.jaro//Vcore.jpg
skusal som testit opakovane - ono je silna zavislost medzi nastaveniami jadra a pamati a max hodnotami freq-nakoniec sa zda,ze ta utilita meria celkom presne.
to ma nenapadlo! to vie aj SpeedFan 4.09, takze sup skusit, ja utekamCitace:
Původně odeslal jaro.jaro
Pridal som voltaz na 1,6 voltov a a pamete so zvysil z 330 na 336 (atitool hlasi az do 349 co je blbost ) bez chyb!!
Zatial len v 3d markoch !! Uvidime v praxi !!
me to ukazuje max 361 core, 346 mem - jedu 358 core a 344 mem - to vcelku odpovida
EDIT: kua ale je to malo na BBA Radeona, musim konecne neco udelat s chlazenim :)
Nechal som to bežať a ono sa to nie a nie zastaviť.... Asi po desiatich minútach som to vypol....môže mu to toľko trvať?
Stáhnul jsem si ATI Tool 0.0.1.5, soft to není špatnej, ale na jenom na otestování taktů. A i tak mi přijde, že to kapánek přehání, paměti mě to otestovalo na 338 a víc jak 315 bez artefaktů jsem z toho nedostal! Možná je to chlazením (žádný), ale to by měl teda už při testování hlásit že našel artefakty. Navíc není moc dobrej na OC, při nastavení stejnejch taktů v ATI Toolu a PowerStripu a následným otestování v 3DMarku03 mi to v ATI Toolu nahlásilo o 100bodů míň! V PowerStripu je aspoň vidět, že při změně frekvence se něco děje, v ATI Toolu nic, jen hejbete s posuvníkama a nic. Rozhodně v tomdle nataktovat!
Fakt vymakana utilita nasla meze skoro stejny jaky jsem nasel i ja.
MYslim, ze je to tak trochu zavisle i na ovladacich.
S orig novymi ovladaci je to celkem good..
Ale co jsem tam soupnul Omegy, tak mi to hlasilo chyby hned co jsem se to snazil jen o malo pretaktit...tak nevim.
403-331, zatim tak jedu, ale asi pujdu vyse, az dodelam komin pro GPU + pasivy na pameti...
Přes víkend jsem si s tím ještě pohrál... jádro už detekuje relativně správně, tedy 500MHz, ale paměti, to jsem se zas nasmál... běžím už půl roku na 350 (700Mhz DDR), protože vím proč, jaké však bylo moje překvapení, když ATItool suveréně dojel na 360, kde zjistil chyby a ustálil se na 357... 0 artefacts po hafo dlouhou dobu... ALE, po celé ploše woken mi v té chvíli, kdy hlásily 0 artefacts found, běhaly vodorovné čáry a zrnilo to atp... prostě ten program si tak trochu vymejšlí....
Nevíte jak odinstalovat tento program? Nemůžu ho nikde najít. Kde se vůbec nainstaloval. Prosím poraďte.
mno mne se nainstaloval tam kde sem zadal..zkus ho dat najit (atitool.exe)
neinstaluje se, smaz slozku a je to - download - unzip to a directory - run. No installation program required.Citace:
Původně odeslal Dusan
chci se zeptat po jaky dobe vam ten program hodi ty fregvence ja sem ho mnel zapnuty asi 3 hod a frekvence se prubezne snizovala i kdyz jsem mnel tu nejvyssi bez artefaktu???
znizovala sa preto,ze sa zvysovala teplota jadra(pamati)-ak by si to dokazal uchladit,tak ostane na maxime(pri danej teplote).Citace:
Původně odeslal Deimos
Doba za ktoru sa ustali zavisi od toho, aku pociatocnu feq nastavis-nemusis vychadzat z defaultu,ked vies ze ti spolahlivo fachci o 20Mhz viac.
Včera som spusti ATiTool na novej karte, zatiaľ som si otestoval iba core. Z 200 MHz sa vyšplhalo stabilne na 291 MHz. Na pasíve mám ventilátor, takže chladenie je vyriešené. Dnes testnem memory. Najskôr dám na ne pasívy.
ja mam Radeona 9100 od Manli a pamneti ma defaultne na 200 MHz dal jsem tam pasivy na pamneti a stejne mi to nejde jak o vic nez 10 MHz pamneti jsou tam naky samsungy ted uz nepovim jaky :?
Takže veľmi sa neoplatí tam lepiť pasívy - na pamäte?Citace:
Původně odeslal Deimos
svojho casu som na Manli 9000 vyskusal aj Vmod-freq sa nepohla hore ani o hz.Tak necakaj zazrakyCitace:
Původně odeslal Deimos