Já jsem to také viděl (někde na Internetu). Já s tím ale nevytápím součást bytu, ale spíše jakési "příslušenství" (no vytápím) Celeronek málo topí... :wink:
Printable View
Já jsem to také viděl (někde na Internetu). Já s tím ale nevytápím součást bytu, ale spíše jakési "příslušenství" (no vytápím) Celeronek málo topí... :wink:
;D Vypadá ti to hezky Kuní xichte :lol:
Pokud Vám to udělá dobře (není to moje podobenka), klidně můžete pokračovat až do aleluja... :P
Vladislav Souček: no hele, já potřebuju max. tichost jen když čumím na film a to právě komp nic nedělá, tak že bych udělal to že na regulaci udělám ještě vypnutí všech větroňů a na zdroji jinej větron na ruční regulaci
jinak chtěl bych tě vydět chladit R9800 pro na 486/770 bez větráků
a až bude vlétě vedro, tak se větráky budou hodit...... :D ;D
A to vám Vodník grafiku neuchladí? :eek: Já mám svoji kartu novou (FX5600Ultra 400/800@440/880-zatím) a zatím z orig. větráčkem a chystám se i na ni nasadit vodníka (i na všechny paměti samozřejmě). :D :lol: :-)
No vodník mě uchladí při práci a filmech špica, ale když začnu pařit nebo dělat video, výpočty, LAN/party (uplně jiná teplota), tak jako bez fufroňu je to vo hovně..........
na víc, já to rádlo ždímu procákem, taky se mě víc zahřejvá a i čipset se dost činí, tak že větroně zapotřebí........
jinak jsem dal teď konečně čerpadlo na silentblůčky a ještě sem vyfotil předek s regulací, na kterou sou napojené fany...
http://212.80.76.22/p.kuncl/vodn%edk/vodnik%2010.jpg
http://212.80.76.22/p.kuncl/vodn%edk/vodnik%209.jpg
To aj mne. Doma je celkom v pohode ale príden na lanku a tam začne smažiť ako nejaká trúba
Paolo: No o létě a o LANkách mi ani nemluv! Než jsi mi poradil tam šupnout toho Zalmana a vyhodit Tt Volcano 7+, tak mi to na LANce
po dohraní kola v Call of Duty ukázalo na CPU 77stC.!!! Teď už je pohoda, max 52st. a to už musí být :idea:
Jinak tu Tvojí grafiku by pak měly zarámovat a ukazovat :o :lol: ;D!
Hele ten přední panel je v tom Chieftechu jak pěst na tvoje očičko :lol:
TO Vladislav : Takhle přetočenej Radeon topí ( slušně řečeno ) jako prase, tady už voda moc nemá šanci, díky tepelnýmu výkonu, kterej ten Radeon rve ven. OC u FX5600 na 440/880 není žádnej teplotní nářez :D
když mám skříň votevřenou tak v noci mě to málem tudle vypálilo oči, ty diody svítí jak prase, ale stejně mám furtu pořád panel zavřenej, ty škvíry u dvířek krásně svítí
- ta FX na 440/880 - co k tomu dodat ;D :lol:
No asi rozsvítíme i tu mojí rakev :lol: celkem se mi to u tebe líbí
Škoda že si nepamatuju výsledky tý svý GF3 :lol:
Jdu sehnat Josseho když se tu píše o OC nVidie ( pokud si dobře pamatuju tak GF2MX 275/300 ze 175/200 )
Ty světélka se mi fakt moc líbí asi něco takového také pořídím. :DCitace:
Původně odeslal Pavel Kuncl
A co, málo - 440/880? :D Pokud málo, nechci ji totiž moc hnát je nová (od ježíška) a bojím se o záruku (docela drahá koupě). :? :-( A pokud hodně, tak potom díky za slova uznání... :P :lol: :lol: :lol:
prosím tě, Ježíšek je hodnej, tomu nevadí že taktíš :lol: ;D 8-)
:idea: >:} :mweheh: :mweheh:
A co raději místo chlazení VGA popřemýšlet o P4 a DDR RAM ať tu Tvoji grafiku pořádně nakrmíš :idea: Takhle hrozně zahálí! Chlazením už moc výkonu nepřidáš, pořádně jí nakrm a uvidíš!! I když FX5600 není žádný zázrak :? :roll: :P...Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
nebudu se vyjadřovat k FX kartám, pač si o tom myslím své a nebudu mu kazit dárek, který dostal na vánoce............. :D ;D 8-)
FX 5600jsem si testil a ani na mé sestavě to je .......no....raději jsem ji vyndal..... :-( :? :lol:
já bych ještě dodal, že se mi velice líbí jak si tam pěkně šikovně a orginálně dal ten radiátor většinou ho tam mají lidi (westler) tak danej, že jim vzduch, kterej kolem něj jde, ohřívá vnitřek pc, ale ty to máš parádně udělaný :-) skoro se divím že se to tam vešlo? ten spodní držák na tu krabičku na hadry si odvrtal? nebyl problem jeste s tou horni? pripevnil si tam nejak ten radiator?
ten rámeček na disky stačí jen na 3 bodech odvrtat, tak že pohodaCitace:
Původně odeslal eraser
výměník mám drženej na 3 šroubech, cca. 10mm od zadního plechu,
tak aby z něj přímo natahovali fany horkej vzduch a musím říct že při paření to tedy fouká pěkne horkej, tak že ho dát do skříně aby foukal dovnitř by bylo dost brutální ohřívání.....
ten radiator sedne jak přišitej, taky sem se patřičně modlil, aby tam šel ;D
O P4-ce (ne celeron) také uvažuji, ale nyní je to pro mě dosti vysoká investice (musel bych měnit najednou Desku, CPU a RAM). :-( Pak až to budu všechno mít, tak vás tady "všechny rozdrtím". :P :| :-) :D :lol: 8-)Citace:
Původně odeslal LosDatlos
Tak to jste mi tedy ale pěkně zkazil náladu! Co mi asi na to ježíšek řekne, když mu řeknu že jí chci vrátit! Už ho slyším: trhni si nohou, "parchante". :? :wink: :lol: :lol: :lol:Citace:
Na ježíška už dávno nevěřím a dárek to nebyl, kupoval jsem si ji sám... :-)
rekni jeziskovi at chodi na oc forum pak uz takovou kartu nekoupi!Citace:
Původně odeslal Vladislav Souček
He ??? "lidi (westler)" :lol: :-) 8-) ;DCitace:
Původně odeslal eraser
No, vono je to vcelku jedno, protoze to zas tak moc neohriva. Reknu ti, ale ze ted jak jsem dal ventilator az za radiator, tak mi krasne ofukuje i grafarnu a chipset, tudiz nejaky "oteplovani" v case se nekona... ;D
hele z tvého kompu sem vycházel, ale jen se mi nelíbilo jak nasáváš do skříně teplej vzduch, ale jinak to určitě maká jak víno, co???????
hele, sem se včera vytočil, tak sem začal dělat chlaďák na čipset, se těš...
ja bych na chipset dal toho modryho zalmana, podle me ho ty dratky budou drzet stejne dobre, je to poradnej masiv hliniku tak si myslim ze by to melo byt v pohode, kord v Kunclovo pripade- ma dobre vetranou case a nema tam teplej vzduch z radiatoru narozdil od jinych lidi(westler) :-)Citace:
Jooo, tak ty si nedas pokoj, co? ;D
Jasne, modrej zalman - mam ho doma a cekam az NEKDO VYMYSLI JAK HO TAM PRIDELAT!!!
Jak by ale byla voda kazdopadne lepsi...
Jinak jak rikam, ten ohratej vzduch je fakt ten nejmensi problem... 8-)