Tak jsem dneska opet trochu bastlil.. :lol: 8-)
Pridelany drzaky na mechaniky a disky. Zkouska laku..
Pridelany boky na panty.. Prvni nastrik nohou.. Diry skrz stredovou desku na kabely..
Bohuzel namam cim fotit.. snad si neco pujcim na vykend.
Printable View
Tak jsem dneska opet trochu bastlil.. :lol: 8-)
Pridelany drzaky na mechaniky a disky. Zkouska laku..
Pridelany boky na panty.. Prvni nastrik nohou.. Diry skrz stredovou desku na kabely..
Bohuzel namam cim fotit.. snad si neco pujcim na vykend.
Bude v bocnici plexisklo..??? A nejaka katoda..???Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
okno uz je vyrezany a osvetleni bude diodama...Citace:
Původně odeslal S.T.A.L.K.E.R
@ a_WerOOn
-otázkou je, jestli katoda za 300,- nevyjde levněji než diody (třeba více modrých)
-tak to nějak věrně namaluj, kdzž nejni fotous :wink: ;D :lol:
ted jsem cely tyden neudelal nic protoze mam odpo v kolbence.. :evil: :?Citace:
Původně odeslal Luke_chiptuning
o veekendu se zavru v dilne a snad s tim pohnu 8-)
@Luke_chiptuning
diody -cervene- uz mam ve starem case.. ani nevim kolik jich je..( cca 30 ks)
zeptam se kamose jestli by nepujcil fotak .. abych tady jen neplacal co delam a kde nic tu nic.. :wink:
Pdle me by tam nebylo spatny dat sklo 8-)Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
Tak TADY jsou "dalsi" fotecky... :wink:
větší ty fotky bejt už nemohly :?: ??? (myslím v počtu MB ;D )
jinak zajímavý, sice mi nesedí bílá a tvar okna, ale jinak ta práce, ta je sakramentsky dobře odvedená
fotecky jsou super a hlavne se mi libi ta vyfrezovana bocnice :wink: :wink:
Hmmm velice pěkné,počítám,že ty plechy taky asi stříkneš na černo co ???
Jinak ty mechaniky chceš nechat takhle venku přesahovat nebo budou zapuštěný do roviny ???
P.S. Když už mají ty fotky víc dílů tak editni tvůj první post a dávej tam na to odkazy at neni za čas tak těžký najít kdy sou který odkazy. :idea:
pekne..akorat koukam ze ti ta cerna barva obcas nekde potekla :?
jo to jo... je to prvni vrstva.. bila i cerna.. ted se bude brousit a prijde dalsi nastrik..Citace:
Původně odeslal Wolferine
tak jsem se nejak zabrzdil.. :-(
prachy jsou v haji ... cekam na vyplatu.. po desatym se ale opet zacne
Prihodim se ten svuj pro porovnani :
http://www.lipo.dnetcz.net/woodstock.html
tak sem po dlouhy dobe zabrousil do modding sekce a teda weroone fakt koukam,vypada to narezove,uplne profi modding a jeste k tomu originalni,tak pokracuj a nahod co nejrychlejc novy fotky :wink:
Pripadam si ako keby som videl prve radia 1945 :lol:Citace:
Původně odeslal Lipo
Keby som isiel do dreva tak nech to vypada ako drevo !! Pekne vybrusene a nalakovane !!
fakt hezky
libi se mi tvar toho okna:-)
btw. kolik to vazi tedka, kdyz tam neni zadnej HW ???
hodne... :lol: 8-)Citace:
Původně odeslal Sadam.
Citace:
Původně odeslal a_WerOOn
kooolik kooolik :-)
to bude na rudlik ;D :D.... :wink:
hmm nadelas se s tim asi pekne ,ale mne se to moc nelibi ja kdybch delal drevenou case(dokonce o tom dost premejslim)sehnal bych si pekny drevo a vubec bych to nebarvil ,ale jinak nic proti tvy praci :-)
No nevim ,ale jedno by me zajimalo kde je CDrom ,vidim tam neco jako radio. Napis kde je :?:
Jo tak uz sem to asi nasel je to uplne dole ne?
jo cdrom asi bude to dole
jinak hezkej case ale priserny fotky :)
Pockej to si jako delas p*del ze nevis kde bude CDromka, ty nevidis na fotce ty dva obdelnikovy otvory na mechaniky ??Citace:
Původně odeslal deda
Nebo co mash na mysli....
EDIT.... aha ty jsi nemyslel a_WerOOna mod...hmm.....tak to reknuuuu. :-)
asi uz je moc starej deda jeden. Jinak tezky to je dost to jako jo na prenost se to nehodi :( jinak ano cdrom je to dole takovy ty dva ramecky cerno cerveny .A obcas z toho dou prapodivny zvuky takz se to i za radio povazovat ale tusim ze si asi nikdy radio z roku 1945 nevidel pochybuju ze by melo takovyto tvar. A jeste k tomu nastrikani je poze z financnich duvodu
kdybych mel penez nazbyt udelam to treba z pravyho mahagono nebo z balzy :) slo jen o penize a DTD se jevila jako nejlepsi volba . A jeste MDF ale to bylo taky na moje pomery dost drahy ono preci ztlouct radio z mdf by nebylo to prave :(