disk mám asi 2 měsíce,rozdelený 80+70+10=160, téměř plny
1) rychlost super,v Sandre 40 000 oproti mojí Barce IV(20000)
2) při vypnutém AAM se mě nezdá že by nějak hlučel - osobní dojem
3) škrcení slepic 1x za hodinu
zatím spokojenost,doporučuju
Printable View
disk mám asi 2 měsíce,rozdelený 80+70+10=160, téměř plny
1) rychlost super,v Sandre 40 000 oproti mojí Barce IV(20000)
2) při vypnutém AAM se mě nezdá že by nějak hlučel - osobní dojem
3) škrcení slepic 1x za hodinu
zatím spokojenost,doporučuju
já nechciii :cry: doufam ze se u toho zvuku da spat.Citace:
Původně odeslal Milas
Neboj, je to v pohode 8-)Citace:
Původně odeslal Slayer(CZ)
ja taky doufam ze u toiho zvuku pujde spat vyzkousim to az o vikendu.Ten disk jsem kupoval jen kvuli tomu abych mohl pres nos stahovat a pritom spat!!
Urcite, je to snad nejtissi disk, co je. Mozna stara barca je tissi, ale zase pomala atd. A jestli to udela jedou za noc, tak te to nevzbudi. A i ta slepice je tak hlasita asi jako WD za normalniho chodu
to škrcení slepic je skoro neslyšitelné, takže pokud nemáš case(otevřený) vedle ucha, tak te to rusit nebude, pokud teda nemáš lehounký spánek :)
Nevím jestli to tu už někdo psal (nechce se mi to všechno číst), ale jestli chcete aby to nevydávalo ty hrozný zvuky, tak to musíte něčím chladit....pak to vydává ten zvuk tak 1-3x za den....
neni to trochu dovny aby to ten zvuk vydavalo jen kdyz se nejak vic hreje???Cetl jsem tady ze to casem prestav skripat!!Jinak mam teplotu na HDD 28° a stejne mi to dela!!Citace:
Původně odeslal pajikk
A nemáte tam nainstalovanýho Moorhuna ??? :eek: :roll:Citace:
Původně odeslal Fleak
No jasne, pristi dill bude Moorhoun Hitachi 7K250 a budou tam litat disky a my je budeme strilet :mweheh:Citace:
Původně odeslal Aradan
P.S. Sorry za OT
Tie zvuky zohrievaním disku určite nebudú-disk je len vlažný
zkousel sem dneska a vcera 80 a 120 tak ten zvuk delali obe dve, nejak sem si to u disku nedovedl predstavit kdyz sem to tu cetl, protoze ve skutecnosti ten zvuk znam ale musim rict ze je realisticky ;D
jinak muj pocit je takovy ze ta 80 byla o dost hlucnejsi, i s tim "zvukem"
a teplejsi oproti ty 120
hlucnejsi ta 80? Vzdyt ma jen jednu plotnu a 120 dve, takze by mela byt ta 120 o neco hlucnejsi nez 80 :)
Ty doma škrtíš slepice ??? ??? ??? :DCitace:
Původně odeslal Nicx
Laskave se klidni se svyma vyrazama! Pokud nemas co rict k tematu tak sem nepostuj! Veci jako "A nemáte tam nainstalovanýho Moorhuna" ci "Ty doma škrtíš slepice?" sem fakt nepatri. Priste te budu podobny posty bez upozorneni mazat :!:Citace:
Původně odeslal Aradan
A k tomu zvuku, uz se tu o nem mluvilo dost tak si myslim, ze se to tu dal nemusi rozvadet, staci si precist ty stranky predtim.
hlavne v klidu ;D
no vim co jsem slysel ta 120 nebyla v zavreny skrini slyset (az na slepici) ta 80 slyset byla, skrine to byly stejnyCitace:
Původně odeslal Tom
Omlouvám se :oops: , ale fakt mě to nedalo. Taková nahrávka :DCitace:
Původně odeslal Tom
Citat z PC TUNINGCitace:
Původně odeslal Helium
[[[ http://www.pctuning.cz/titulnistrana...20&ChapID=4202 ]]]
V proběhu testu jsem zjistil že některé disky, mezi nimi i Maxtor mají zapnutou speciální funkci, kdy při prvních zápisech automaticky využívají funkci Write Verify. To znamená že první testy zápisu ukazují mimořádně nízké hodnoty. Teprve po opakovaném čtení daného sektoru je z něho sejmutý "lock" a zápis probíhá bez následného čtení. Toto bezpečnostní předtestování značně ovlivňuje první benchmarky. Pokud disk naformátujeme nezkráceným způsobem, začne se chovat zcela standardně!
Ak to formatovanie pomoze, tak ma ohladne daru zeny a polovice kralovstva kontaktujte na SZ. :lol: :lol: :lol:
moc sa neutesujte ze ta sliepka po case prestane..mam IBM IC35L0AVVN07-0 (40GB, october 2002) od oktobra 2002 a robi to stale, dokonca sa mi zda ze cim dalej tym viac :wink:
Už ho mám taky. Je krasne tichej, oproti tomu Quantumu o nem vubec nevim a je 3x rychlejsi :) . Ale to skrceni slepic sux :?
Neni to nic na co by se nedalo zvyknout, ze spánku mě to rozhodně neprobralo a to nespím nijak tvrdě...
Každopádně by to do budpucna mohli vyřešit trocha tišeji, nenapíšeme vývojářům vIBM ??? :D
Měl jsem disk IBM 15GB 7200ot/s (označení si nepamatuju). Jednou se mi stalo, že mi spadnul v šuflíku na dlažky. :eek: Byla to dost velká rána, šuflík dokonce prasknul. Tak jsem ho celej vyděšenej hnedka vrazil do kompu a on se opravdu rozběhnul, :-) dělá sice dosud dost zvláštní zvuk (asi jako když se hoodně rychle a v jednom kuse natahujou hodinky ??? ), ale jinak jde bez BB dodnes, ani víc netopí a je to jedinej zvuk, co u něj jde slyšet.
To si piš že bude, tenhle WD je proti novejm Hitachi diskum srot! Jen si dej pozor abys měl rychlej řadič:)Citace:
Původně odeslal tomXX
Přesně ten tu mám v rámečku a nikdy mi žádnou slepici nedělal...Citace:
Původně odeslal pal0