Tak jestli chcete, tak mi posílejte prozatim ty výsledky v CPUmarku99 a ja se s tim nejak poperu.
krcmar_honza@post .cz
Printable View
Tak jestli chcete, tak mi posílejte prozatim ty výsledky v CPUmarku99 a ja se s tim nejak poperu.
krcmar_honza@post .cz
nemám :?
CPU Mark 99 - stahujte odtud :
mobilemike.xmobil.cz/cpumark99.rar
Zbaleno WinRarem 3.0
Mike
ani to nebudu posilat. maximalne 2500 mhz @1.8v- cpu mark 232
post 2600mhz - v mistnosti 22' , cpu 38
Je to slabota, ale vic do nej prat nebudu :|
:-) cpum99 mam max.100 :o) není nutný vyhrát ale zucastnit sa :wink:Citace:
Původně odeslal BRUCEF
celí jsem to tady pročet a nikdo nic neřek třeba o PCMARK 2002 proč né tenhle prográmek?
trošku to upravím - NIE JE dôležité VYHRAŤ, ALE ZAROBIŤ ! ;D :wink: :lol:Citace:
Původně odeslal mobilemike
vďaka ! :DCitace:
len tak z voleja na 2220MHZ mi to koplo 153bodov, a to som ešte mal spustených kopu appz a minimalizoval som okno CpuTESTU, takže verím, že dám aspoň 200bodov!
PC Mark 2002 není špatná volba...takže dáme i PC Mark ?
Pokud jo dám na www,stačí říct ať si nikdo nemá právo broukat že ten softík nemá :lol:
Mike
Nebolo by lepsie pouzit namiesto WCPUID program CPUZ?Citace:
Původně odeslal FatalDooM
Myslim, ze presnejsi v detekovani jadra procesoru ako WCPUID. Ale to len vec nazoru.
Dalej keby namiesto CPUMark99 bol pouzity PCMARK04 alebo 2002.
CPUMark99 testuje iba cisty vykon procesoru ale PCMARK otestuje cely vykon pocitaca.
No ja bych byl taky radsi pro CPU-Z ono je to jedno ,nekdo tady nahodil to WCPUID tak jsem to prevzal....jak ale rikam je to to samé!!!Citace:
Nebolo by lepsie pouzit namiesto WCPUID program CPUZ?
Myslim, ze presnejsi v detekovani jadra procesoru ako WCPUID. Ale to len vec nazoru.
Dalej keby namiesto CPUMark99 bol pouzity PCMARK04 alebo 2002.
CPUMark99 testuje iba cisty vykon procesoru ale PCMARK otestuje cely vykon pocitaca.
CPU mark99 - praveze chceme merit vykon procesoru a nee cele sestavy!!!
No nejlepsi by byla podle me Sisoft Sandra 2004 protoze podle ni si muzes presne porovnat svuj procak s ostanima!!! Ten bych fakt bral!!!Citace:
Aj ja si myslim, ze by bol lepsi napad pouzit tu Sandru. :wink:Citace:
Mno PC MARK 2002/4 otestuje CPU/RAM/HDD a to mě připada jako fer dalo by se říct že otestuje celej comp a tim padem my vsichni budeme usvedceny ze je cele PC stabilni.
To je pravda, ale treba sa uz nejako dohodnut.Citace:
Původně odeslal TIMBERJACK
Jde tu o pretaktovani procesoru, a ne o celkovy vykon....to uz by ste mohli testovat treba v 3D marku 2003 :o :o No meli by jsme se uz na necem definitivním dohodnout to je pravda!!Citace:
Původně odeslal Woody
Byl tady i navrh na dva testy - 1., Prime95 otestuje stabilitu a 2.,bez Prime95 tzv. max. OC!!!
Jo jasný je to o tom ale když už nějakou soutěž tak bych to prostě udělal tak že PC musi bejt naprosto stabilní!!!
Podle mě to de dobře dokázat timhle prográmkem,nebo pokud je nějakej lepší prodrámek kterej to dokaže?
Ale podle mě sandra je uplna blbost protoze to vlastne neotestuje dohromady nic,to nebyla na nikoho narážka!!!!!
Ja to zase sepíšu a už se definitivně rozhodněme!!! Muj navrh:
1.,Max. stabilní OC:
CPU-Z (nebo WCPUID),prime95- 5hodin! ,CPU mark 99, Sisoft Sandra 2004
+Zakl.fregvence,Dosazene fregvence,zpusob chlazeni (popř.teploty)
2., Max. OC:
CPU-Z (nebo WCPUID),CPU mark 99, Sisoft Sandra 2004
Tak co vy na to...?
místo cpu mar 99 mych dal PC MARK 2002 muj nazor kdys to tam bude tak do ty souteze du:)
Kdys ne tak se bezeme obejdete:)
Jo ten PC mark bych tam dal taky...
Ja by som bol za bod c. 2.Citace:
Aj ked otestovat stabilitu s Prime95 by nebolo na skodu, ale 5 hodin sa mi vazne nechce cakat a sledovat, ci to nahodou nezamrzlo alebo nieco ine.
Snad už definitivne ;D
1.,Max. stabilní OC:
CPU-Z (nebo WCPUID),prime95- 3hodiny! ,PC Mark 2002, Sisoft Sandra 2004
2., Max. OC:
CPU-Z (nebo WCPUID),PC Mark2002, Sisoft Sandra 2004
Tak se zase vyjadrete :!:
EDIT: Prime95 zmeneno z 5ti hodin na 3 hodiny!
obě varianty mě vyhovujou takže se podřídim většině.
Já taky!