taky ludia su na fuckCitace:
Původně odeslal BDs
Printable View
taky ludia su na fuckCitace:
Původně odeslal BDs
Cau lidi, netusite, k cemu by mohlo bejt u Liteon 52x24x52 vzadu vlevo asi nepopsanych 6 vystupu (ci co to je)?
fakt? No ja nevim, primo s tou 52x mas takove zkusenosti? Cetl jsem hafo recenzi na toho Liteona 52x(jak zahranicnich tak na cdr.cz) a nejak jsem si nevsiml ze by to tam psali...Takze odkud to mas ty? Jen mi to zajima ac zadny audio CD nepalim a ani palit nebudu to vim urcite ;)Citace:
Původně odeslal cLiVe
To viem na 100percen lebo do CDRW a chranenych CD sa trošinku viznám ;)Citace:
Původně odeslal Tom
ALe zas na druhej strane spravy všetky doteraz prelomene ochrany GAMES CD
ja sem ale o pici psal, ze to cd bylo NECHRANENY! .. ja ho vypalil bez problemu..ani clony xxl na tom nevidel nic divnyho
btw: kolik ten liteon 52/24/52 stoji?
Kamikatze007: http://www.czechcomputer.cz/inshop/s...23525&level=18
Mam ji doma..., takze asi to bude pravda :wink:
Proc by nemel umet vypalit prachsprosty obycejny nechraneny audio CD? Vezmu 650 nebo 700 MB CD-R, nacpu ho do mechaniky, spustim Nero, nastavim Audio CD - TAO - uzavrit CD - vypalit (treba) 4x, pockam ctvrt hodinky a je hotovo.
Toho Cactuse by nemel umet ani ten Teac, leda Plextor.
TY pališ AUDIO CD v TAO ??? ;D ;DCitace:
Původně odeslal Slusnak
Pal to v DAO !!!
P.S: Plextor vie ako na Cactus ;)
Uplne prvni audio jsem palil jako DAO a zatimco discmanovi to nevadilo, kazetak s CD zn. Grundig s tim mel problemy (videl chybny pocet skladeb, dlouho nacital tracky). Pak jsem to vzdycky hazel jako TAO a od te doby zadny problem a to jsem to zkousel jeste na dalsich dvou zarizenich.