siahni si nan prstom po nejakej hre-mozno zmenis nazor...Citace:
Původně odeslal commander
Printable View
siahni si nan prstom po nejakej hre-mozno zmenis nazor...Citace:
Původně odeslal commander
Promin,ale musim se ozvat...Citace:
Původně odeslal Champion
Koupil jsem pred 3 mesici Sapphire 9500np 128mb.
Softwarově,omegama,jsem si ji predelal na 9700. core 400MHz s mym starym Titanem D5TB mem 305 a mam tyhle vysledky:
3dMark2001SE 17560bodů
3dMark2003 5745bodů
Nechci ti do toho kecat,ale ja za ni dal 5500kc.
Kolik ty za svoji?
Myslis,ze max. 500bodu v 03 navic je adekvatnich k rozdilu cen mezi tvou a moji kartou?Premyslej...
PS.A v 01 jsem na tom jeste lip.....
Hej,neber to tak,nechci te nastvat ani nijak urazet,ale pet litru je pet litru.... :wink:
Nic,preji pekny zbytek vecera.Nezlob se.Cau
Citace:
Původně odeslal pomooc
bolo by dobre este napisat na akej zostave si to robil !!
Ale inac klobuk dole, to som este nikde nevidel aby niekto dosiahol s 9500 taky vysledok .... :oops:
snad len poznamku-tento th nebol prioritne o 3DM vysledkoch(kto ma viac-viz predposledna veta na uvodnej strane -"Pravdupovediac ,nic moc ."),ani o cene kariet(resp. pomere cena/vykon-kazdy si kupuje to,co povazuje za vyhodne),ale o pokuse najst hranice frekvencii (prednostene MEM) H9800NP128 S/N:1803410.... a podelit sa so skusenostami pre tych,ktori maju zaujem to urobit tiez -skusenosti nikdy nie je dost :wink: .
Ja na to muzu sahat i ve woknech, je to naprosto varici: s pasivem, i bez nej :roll:Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
o dovod viac,aby ten pasiv na jadre neurval. naviac drzi celkom pevne a ma diery na skrutky na uchytenie aktivneho chladica.ak ti to (ten pasiv) zeravi,pridaj vetracik aj nanho-uchytenie necham na tvoju fantaziu-uplne najjednoduchsie -prilep silikonom priamo na pasiv
Citace:
Původně odeslal Champion
SAKRA,to je vysledek,to se mi nezda.ja na my sestave mam 4500 a nazdar,sice mam jen 128 bit bus,ale i tak a to jedu GPU 391 a mem 317.
Jenze ja tam mam silencera :idea: .Citace:
Původně odeslal jaro.jaro
Co se tyce teploty RAMek na GK, bracha ted pritahl peknej digitalni teplomer s nalepnym cidelm, tak jsem ho prilepil na pavivky na ty mustky, a pri 3Dmarku se to ustalilo na rovnych 50 C.