jojo uz vim, ten **** by si zaslouzil nakopat do **** ...Citace:
Původně odeslal honzAK
kua, ted sem zjsitil ze na jednom 24/7 kompu zu mi to dlouho nebezi :o) rychle to du napravit
Printable View
jojo uz vim, ten **** by si zaslouzil nakopat do **** ...Citace:
Původně odeslal honzAK
kua, ted sem zjsitil ze na jednom 24/7 kompu zu mi to dlouho nebezi :o) rychle to du napravit
nejvic dokopat.
Hmm, ja jsem taky prisel o par stroju :| , takze moje vysledky uz nejsou to, co byvaly :?
Sice jsem to nahodil u par kamosu, ale ti nejedou 24/7, jako ty odpadly stroje...
Jo, rekl bych, ze jsme si vsimli. Generovat 0 bodu denne neni zrovna dvakrat moc.Citace:
Původně odeslal honzAK
Tak som sa pridal s mojim 2355Mhz Milassssskom :D
Čau všem,tak sem se taky připojil k OC týmu.
Doufám že mé 2Ghz aspoň trošku pomůžou týhle dobrý věci ;D
Kazdy dva ghz dobry :) Vitej v tymu ;)
Nechal jsem to přes noc a už pošlu první balíček zpátky :DCitace:
Původně odeslal Maxik
Tak je to tam a první bodíky jsou doma 8-)
Tak jsme se po dlouhe dobe konecne zase posunuli, ted jsme 83 , chtelo by to trosku zabrat jenze tady se ted energie venuje whatpulse :? sice jsem se taky nechal zlakat, ted vsak zjistuju ze mi to nedava takove vzruseni jako UD , je to proste jen blbustka ktera jen zase o neco vice snizuje propustnost internetu a nic jineho neprinasi :-(
hej, ale hadam neberie vykon UD, no nie? ;)Citace:
Původně odeslal M@rlboro
co je to zac - whatpulse ?Citace:
Původně odeslal M@rlboro
Nevim jak ostatni ale ja mam pusteny oboje ;)Citace:
Původně odeslal M@rlboro
To ja taky a nemyslim si ze by WP nejak ubiral UD, jde mi jen o to ze se ted lanareni upina na WP misto na ziskavani novych clenu do UD.Citace:
Původně odeslal Maxik
Je ta veta k pochopeni :-)
a v cem spociva prinos WP? na co to je dobre, nejaky pocet kliknuti? hmmm--- UDcko jedu taky a zatim si s nim vytacim, nac tam rvat dalsi aplikace rezidenty, nebo prenaset data po i netu....
mno ja sem se na WPcko zlakat nenechal a samozrejme porad pocitam UD...moje masinka 24/7 :), sice tedka toho ten durex moc nespocita ale aspon pribyva cas :), jinak je WP je v podstate takova "blbustka", to je pravda....UD je aspon smysluplna vec .)
UD rox ;D
BTW: Konecne zacne skolni rok takze nam zase zacnou pocitat skolni PC a ze jich neni malo (asi 16)... ;D
Čerstvé info za statistik UD.
Poskočili jsme o jedno místečko. Na 82. pozici, a pokud vydržíme a Ti před námi se nevzpamatují, tak jsme do měsíce v TOP 80.
Tak počítáme, počítáme ať ten Cancer udoláme!! :-)
A včerejší výsledek byl dokonce 40. nejlepší, bylo to cca 54000 bodíků. No snažíte se pěkně!! :D
Ja bych se do UD taky vratil, kdyby jelo na linuxu.
no ted zacne zase poradne pocitat cca 350 000/tejden
zacal skolni rok a me zase zacne pocitat skola.
pribylo par new pc asi 4xD1.8 takze zase o par bodu vice
Tak a zítra jsme na 80.místě!!!!! :o :o :o :o
Počítáme pěkně.
Škoda, že je nás tak málo aktivních.
Každý to tu má přetaktované na XX GHz, a že by ten výkon dal do služeb něčeho rozumného, tak to ne. :wink:
To: M@rlboro and MaxikCitace:
Původně odeslal M@rlboro
Chlapi, jak to že máte v podpisu ty bodíky z UD. ???
Já chci taky!!!!!
Tady v nějakým threadu vedle se psalo, že to nejde. A teď koukám, že to funguje.
Díky za radu.
Citace:
Původně odeslal rcad
Tak zkusme si trochu vypoctu: Cena za 1kWh je dejme tomu 3,10 Kč (aktualne dle JME). Poradne nataktovane PC, jak rikas na XX GHz (treba to moje), bude odebirat pri UD dejme tomu bratru tak 150-200W. Pocitejme to nizsi cislo.
Takze za den to mame 24x0,15 kWh = 3,6 kWh
Za rok potom: 365 x 3,6 kWh = 1314 kWh
V prepoctu na penize je to: 3,1 x 1314 kWh = 4073,- Kc rocne za to ze pocitam UD.
Pokud uvazuji nebo pocitam spatne, tak me klidne opravte, ale abych rocne daval takove penize, za to ze muzu pocitat UD :-( to asi ne...
Tim zaroven snad trochu odpovidam na tve postesknuti, proc pocita malo lidi....
Edit: Ja taky UD pocital (aspon nejakou dobu), ale po tom co me napadlo kolik to stoji...
Ja to nastavoval jeste v dobe kdy to chodilo, pak tu nekdo psal ze to dela problemy a od te doby jsem radeji nebyl v profilu :idea:Citace:
Původně odeslal rcad
to don carlos: preci nemusis pocitat 24/365
ja pocitam UD skoro dva roky, z toho minimalne pres rok na svem kompu 24/7....samozrejme ne porad pres leto jezdim na chalupu a tak PC nechavam vyple(sobota+nedele), nebo v pripade zmeny komponent jako ted, testuji nejdriv poradne stabilitu ;D Az budu mit PC radne otestovane zacnu s UD zase 24/7 na plno...spotrebu ani nepocitam stejne sem u PC vetsinu dne takze mi to UDcko zas tak moc nevadi .)