tiez sa hlasim, aj ked s tymto sumtom moc sanci na vyhru nemam.( a este je aj tak na nom kopa roboty... a prachy ziadne :-( )
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=15601
Printable View
tiez sa hlasim, aj ked s tymto sumtom moc sanci na vyhru nemam.( a este je aj tak na nom kopa roboty... a prachy ziadne :-( )
http://www.overclocking.cz/4um/viewtopic.php?t=15601
Prihlasujem sa takysto do sutaze :)
Tu je moje pc . Nie je to Bohvieco ale je to MOJE :)
http://www.pretaktovanie.sk/article....thread&order=0
Já bych se taky chtěl přihlásit do soutěžě, jenže mi 3 fotky nestačí. Mám totiž case zmodifikovaný ze všech stran (min 5 fotek). Je to možné?
Taky se hlasim do souteze. Doufam ze veb postaci watercool.webzdarma.cz
tak už se schyluje k tomu, že se konečně bude něco dít....STAND BY :wink:
ja bych se prihlasil akorat ze sem tu moji bedynku nemodoval ja ale nekdo jinej :)))
takze na to prdim :(
Tak jak to tedy vypadá na pcarea.org ? už by to mohlo začít,ne?
zrovna ted delam na tom, abych rozchodil system na hostingu - na likale uz to mam odladene, bohuzel na hostingu maji apache a php v safe modu a dela to urcite problemy...ale predpokladam, ze do konce noveho tydne se to konecne rozjede...
btw - neco blizsiho k pravidlum:
kazdy soutezici si tam bude moci vlozit svuj casemod sam a to ve forme nazvu, kratickeho popisu a 3 fotek. Hodnotit se pak bude a) napad , b) tech. reseni, c) celkovy dojem...
Takze pripadni zajmeci o ucast (i ti co se jiz prihlasili) budou muset toto vlozeni provest...
konkretni a podrobna pravidla budou zverejnena spolu se spustenim webu - takze jeste je cas neco dopilovat, pokud mate nejakou pripominku, napad, apod.
tak, problem se zda se podarilo vyresit, system je ve fazi testovani.....takze GET READY ;o)
Taky se hlasim do souteze
www.sdm-master.wz.cz
Jmeno modu Black Cage
takze, beta verze pravidel (system uz pomloucku dozrava, uz se resi jen par musek):
Pravidla:
1) Všeobecná:
- soutěže se může zůčastnit kdokoliv
- není nutná žádná registrace pro možnost hlasovat
- každý uživatel může vložit libovolný počet casemodů
- žádný z casemodů nesmí být vložen dvakrát
- každý uživatel smí hlasovat pro jeden konkrétní casemod jen jednou
- uživatel nesmí hlasovat pro casemod, který sám vložil
2) Hlasování:
- hodnocení probíhá ze tří hledisek (nápad, tech. řešení, celkový dojem)
- ohodnotit se musí všechna tři hlediska
- hodnotí se dle počtu bodů ( 1bod - nejnižší ohodnocení, 5 bodů nejvyšší ocenění)
- aby jste viděli aktuální počet bodů, musíte hlasovat
3) Vkládání casemodu:
- vložení můžete provést pomocí formuláře, odkaz je umístěn na spodku webu
- musíte vyplnit všechna pole formuláře
- musíte vložit tři obrázky
- obrázky nesmí být větší než 1024x768
- obrázky nesmí zabírat více jak 250kB
- obrázky musí být formátu JPEG
A termín uzavření ??
ještě jse, jej nestanovil napevno, ale viděl bych to tak na konec cervna, ne ? - nejak aby se to teba dalo vyhlasit na letni LP, pokud nejaka bude...i kdyz ted co zrúsili mimo misu nevim, kde to nejak pozjistovat...
A je odstartováno!!!
Web je spuštěn, soutěž začala.
Adresa je http://soutez.pcarea.org
Přeji hodně úspěchů!
A btw - jestli můžete, rozhlašte to kde můžete, ať se to plní....
Hodil jsem to na pretaktovanie.sk ..
Tak snad se to rozsiri i u nasich bratru....
ok. super. mockrat diky!
btw - mozna by nebylo marne upravit nazev toho threadu, neco jako casemodding soutez - SPUSTENO , nebo tak neco, aby bylo jasne, ze uz to jede...
tak jsem to upravil.. muzes se mrknout..
ok. diky! je to supr
Pani, pekne se to rozjizdi. Jeste sponzoring Liang-Li, Sunbeamtechu a podpora Novy a je to svetovy. Ne vazne, premyslel nekdo o tom zkusit neco vyjednat u Czerch computeru? Oni si urcite budou chtit radi udelat povest v tomhle oborukdyz zacali rozjizdet nabidku s timhle sortimentem.
Taky bych prirad pridal svuj kousek, mit to tak hotovy, prace jak na kostele a love zadny.
muzu je zkusit kontaktovat...ale nevim...moc neverim tomu, ze by do toho sli...ale za zkousku nic nedam, ze...Citace:
Původně odeslal Kazdic
No konkurence jhe konkurence a oni zacali s tuningem a progamingem nedavno kdyz uz je tady dost zavedenejch lidi co to delaj, a tim si urcite pomuzou a my koneckoncu taky. Treba nas tam muze napsat vic.
Jak sami rikaj sou dynamicky se rozvijeji spol. :D
uz jsem tam napsal, tak uvidime...Citace:
Původně odeslal Kazdic
Ja myslim ze jo, dalo by se na necem dohodnout - ale musis tomu trochu verit, at taky neco pro ty nejlepsi daj :)Citace:
Původně odeslal Chocen
Tak jsem tam pridal Neptuna, az udelam nejaky fotky soucasnyho stavu Cube tak je tam dam taky. Ale za to se spis stydet ;)
cheche jsem tam taky :D
POslal jsem tam malej mod, spis predelavku. Jestli se ti nelibi nebo mas nake vyhrady, napis mi SZ :wink:
PS: sorry, ja hlava derava :oops: nazev je PC in TV