Něco se píše a něco se prodává ..... ;)
Printable View
Něco se píše a něco se prodává ..... ;)
;D
ok a videli ste je este nekde jinde?
INFO - http://www.clubic.com/n/gen/n7274.html
Athlon XP 1700+ :
- Version 0.13 micron "A0" : AMD AXDA1700DLT3C
- Version 0.13 micron "B0" : AMD AXDA1700DUT3C
Athlon XP 1800+ :
- Version 0.13 micron "A0" : AMD AXDA1800DLT3C
- Version 0.13 micron "B0" : AMD AXDA1800DUT3C
2flash: cupr. dik
PS: ted jen aby tu ty Becka nekdo konecne dovezl ;)
Reálné možnosti oc 1700+,1800+tbred naleznete také na http://www.overclockers.com
2x cupr ale nevidim tam revize :roll:
Revize"B0"teprve budou,jedná se téměř jistě pouze o "A0".
kdybych nebyl blbej tak sem si opsal serii nez sem nasadil chladic. Ted se mi nechce.
P.S.: Abyste si nestezovali na malou FSB - 180x10 :)
jj, a navic ta infrmace je tady na foru tak sem si to u CC overil a bezel pro nej :)Citace:
Původně odeslal NLC
Sem taky zvedavej na rozidl A/B.
nejsem z techhle vysledku moc nadseny, ale vlastne ono to odpovida.. vzdyt jedinej tbred s A0 jadrem vyrabeli na 2200+, coz je 1.8G a na ty se dostane kazdy.. ale to i s Palominem.. ja bych nepropadal neezrizenemu chtici a radsi zil chvili v celibatu a az pristi rok naplno prozil OC extazi v podani B0 1800+ tbredu ;D 8)
btw. to bude sranda, uz vidim Bazar.. "Prodam XP 1600+ serie AGOIA, chodi na 1.8G, levne, rychle!" :wink:
tak az tady budou Bcka a budou lepsi nez A tak si hotl zase vymenim procak ;D 8)
btw. Maxiku! proc to porad flakas na 180 FSB?? hod tam 9*200! mas na to pameti i desku, nechapu takovyhle lidi.. pri 180 FSB bych snad usnul :wink:
Dneskaj jsem montoval jednu novou 1700+ boxovanou do kompu pro zakaznika, bohuzel jsem zapomel opsat serii. Nicmene 10.5x166 to sice najelo, ale winy uz ne. 12x133 na XP2000+ to jelo v pohode. 12.5x148 to zase nenajelo vubec. Vyssi nasobic nebyl na desce a zkouseni vyssiho napeti nebyl cas ani nalada. Jinak deska na tktovani dost nevhodna Jetway V333U.
no ja si radsi pockam na Bcko zhe....protozhe stejne bych si moc nepomohl ;)
To je jednoduchy. Menuje se to AGP tearing a objevujes se jiz od cca 185-190 FSB :( :( a strasne me to :evil: . Samo ze mi to na 200 jede, ale hazi to tak nechutny graficky haluze ze to fakt nejde :-(Citace:
Původně odeslal Glassman
2 maxik skousel si jinyy biosy ??????
skousel asi 4. Vyzkousim dalsi, ted si nepamatuju kterej byl nejlepsi?...
uz to leze... 1900MHz (181x10.5) 1.8V :)
Jak rychle ti na tom jede UD? :)
No konecne se zacina neco dit ;D ....este mu pridej at wim jestli ho mam vymenit za AGOIUCitace:
Původně odeslal Maxik
Mno oproti XP2000+ tusim zkraceni o nejkou tu hodku, ale nevim jiste :wink:Citace:
Původně odeslal LookAS
V pátek jsem vyměnil svou XP1600+ AGOIA za XP 1700+ T-Bred BOX, zatím mě to jede 10x180 při 1,7V teplota 51 C (protože bylo v místnosti dost teplo), nebyl čas na testování tak snad z toho vymáčknu víc.
ty 1800 se uz prodavaj nebo ne?
jj ..uz sa predavaju. U nas v SR maju v AGEME 1800+, ale v kazdom velkoonchode maju nieco ine. Musis sa pytat.
a sou to acka nebo becka
nekdo to XP1800+ kupte a uvid se :)
P.S.: Tak sem skousel CPU burn (po celodenim pocitani UD se to ani nezhralo) a za cca 30min mi podle sandry teplota vylezla na 71.5°C :-o trosku moc nemyslite? :wink: