a newish kde by se to dalo sehnat ???
Printable View
a newish kde by se to dalo sehnat ???
sehnal sem redukci scart/cinch , zapojil, ale nak newim jak to nastavit aby to behalo... :? opate porad pls
no ja to nehonim pres scart ale normal pres Sinch z grafiky to vedu primo to Tv a i zvuk a neni problem .. kdyz co mas za konkretni problem..?Citace:
Původně odeslal Fikce
no uz mi to bylo trchu vysvetleno, ale problem byl predevsim v tom, ze na my starsi televizi nebyl primo vstup na Svideo nebo cinc, tagze to musim hnat pres redukci na scart.. :wink:
4all :: hezky svatky :D
Tak zatim co jí testuju sem se dostal na 490/670 při 1,7V AGP
Paměti na 680 občas hodí chybu.Jádro zatim ujde.Chce to dýl testovat.
Na default 1,5 sem se dostal na 470/650-660.
PS: jedna skvělá věc který sem si všiml je ta,že pokud je takt moc velkej,tak se grafika sice sekne,ale za nějakou sec se zase rozjede!
To je pro mě docela překvápko,neboť co jsem zatim měl za karty,tak ty se sekli a musel jsem jenom tvrdej reset.Takže to má u mě +,ušetřilo mi to asi 4 resety.
zajimave :) vcem to taktujes.?Citace:
Původně odeslal Xfantasy
zatim ji budu trochu setrit... :-) a cpat 1.7 V do AGP se mi moc nechce :|
Zkoušel jsem v ovladačích i v WinFoxu.
PS:1,7V do ní dlouho pouštět nebudu.Nárůst freq není nijak velkej a ani neni zaručeno že to šlo vejš kvůli tomu a to ještě dlouhodobě.
Na pamětech po dlouhodobějšim záběru se objevovali chyby v grafice,taže ještě nemam stabilní hranici objevenou ???
Citace:
Původně odeslal Xfantasy
ok a podarilo se ti nejak rozbehnout ty TVultility..?
Nepodařilo.Ale podle mě se bude jednat o utility k Video IN,což tahle karta neumí.Ale na nějakejch stránkách jako specifikaci uvádějí VIVO i k této kartě (asi se bude jednat o chybu).
Možná by stačil bios z té FX 5700 co ten VIVO má,když encoder je integrovanej v GPU. ???
Tak po testu na PCT uz mam druhy kousek, narozdil od testovaneho (mozna sample, mozna nejaka prvni revize PCB, oznaceny to nijak nebylo) neni uz 450/550, ale 425/550, ale VPU jde taktovat jeste vyse, zatim 500 MHz super stable, vys jsem zatim nesel, pameti okolo 630 MHz, takze trochu min.
Jinak ten HW monitoring nema a jak tu nekdo spravne poznamenal plyne to ze znaceni TD misto TDH. Ve znaceni neni ani MyVIVO, proto ty nefunkncni polozky ve WinFox.
Mám FX5700 od Microstaru,defaultní kmitočty jsou 425Mhz jádro a 550MHz paměti(pro 3D).Jádro stabilně na 510Mhz a paměti na 645MHz :-( ,testováno zatim 3D Mark 2k3,Jedi Knight-Jedi Academy a Contract J.A.C.K.
No a vysledky? :-)Citace:
Původně odeslal Robert
Takže jeden výsledek - FX5700 VIVO od Prolinku 425/550@495/670 , na Athlonu 1.2MP@1.425MHz(9.5*150MHz), deska K7S6A, 512MB DDR, XPSP1, DX9b, 53.03 - 3Dmark2k1SE = 10100b, 3Dmark2k3-340 = 3375b.
Defaultní takt 425MHz jádro/550MHz paměti - 2982b,oc 510jádro/645MHz paměti 3397b.Citace:
Původně odeslal Jerrys
tag sem ji zatim dohnal na 470/630 a vysledek v 3D marku 2001 SE je 12300 bodiku ;D
fakt slape pekne 8-)
Mohu říct že je i pěkně tichá.Měl sem MX 460,Ti 4200 a tato je nejtiší.
Chladič chladí pěkně,ani se moc neohřeje.
stim mohu akorat souhlasit :D
a mohu se zeptat, v cem testujete "chybovost" po pretaktovani ? je na to nejaka spesl utilitka ?
no asi nejjednodushi je taktovat, dokad se nezacnou objevovat chyby (artefakty) na monitoru (muj nazor :roll: )
urcite se vyplati podivat se ruzne na netu, kam az to s dannou grafarnou dotahli vysoko, a zkouset a zkouset :wink: (a neprepalit to >:} )
jen moje vysledky dodam, at tady toho je vic, mam pri default taktu necelych 12500bodu v 3DMk01SE....... taktovaqt budu az na ni pridelam nove chlazeni ( na chlup stejne jako na procaku ) ....