Jj, to máš pravdu. Já si koupil před týdnem Siemens C55 a modem Siemens MC35i. Ten Eurotel by měl zvýšit rychlost do března, ne? V březnu mám narozeniny, tak asi bude nový phone. :?
Printable View
Jj, to máš pravdu. Já si koupil před týdnem Siemens C55 a modem Siemens MC35i. Ten Eurotel by měl zvýšit rychlost do března, ne? V březnu mám narozeniny, tak asi bude nový phone. :?
Kde jsi cetl ze bude eurotel vysovat rychlost?Citace:
Původně odeslal smile4me
Jedine co udela bude to ze nabidne svym zakaznikum program ktery komprimuje data... neco jako CPROXY nebo ten od T-MOBILE. Slysel jsem ze kodovani upravovat nebude, ze zustane na svych CS 1 a 2, ze radeji investuje do EDGE nebo inovuje 450MHz sit, myslim CDMA nebo tak nejak :-) (nejsem na ty pojmy...)
Tak to jsem asi špatně pochopil. Někde jsem se totiž dočetl mimo jiné toto:Citace:
Původně odeslal Blackdot
Oproti Eurotel Data Nonstop má nové GPRS od T-Mobile nějaké nevýhody, ale na druhou stranu i výhody. Mezi výhody patří možnost rychlejšího přenosu dat (až 85,6 kb/s - Eurotel má maximálně 53,6 kb/s), ale to bude v prvním čtvrtletí 2004 Eurotelem napraveno. U Eurotelu můžete díky tarifu Individual platit pouze 999 Kč za měsíc, kdežto u T-Mobile si lze neomezené GPRS aktivovat pouze k nějakému tarifu a nejlevnější je za 150 Kč na měsíc.
No a tak jsem si myslel, že když to bude Eurotelem napraveno, tak ... :?
Aha :-) necetl jsem to tu cele slovo po slovu :?Citace:
Původně odeslal smile4me
Uz se tesim na prakticke zkusenosti a porovnani T-mobile a Eurotelu... Myslim ze to bude zajimave...
chlapi jak je to s tema volnejma minutama? cetl jsem nekde ( a i v diskuzi ze to tak maji ) ze se daji prevest na jine cislo nicmene na infolince o tom nic nevedi ( jooo prej se prevadi do dalsiho mesice ??? coz je tak trosku mimo misu ). nemuze mi k tomu nekdo neco povedet? pac bych dal jednu simku do modemu a druhou bych pouzival na kecani...
Takze to muzu chapat jako ze to pojede i na partnerske karte ???Citace:
Původně odeslal Fox-CZ
DC++ jede, ale musíš být samozřejmě PASiv.Citace:
Původně odeslal D_a_v_i_d
necet jsem vse, ale DATA NONSTOP urcite neni broadband, a az se nasi monopolni poskytovetele datovych sluzeb konecne vzpamatujou, tak asi bude pozde..., bohuzel
Synu, synu, chtěl bych mít Tvou jistotu o tom, jak Eurotel dává něco svým stávajícím zákazníkům zadarmo... :?Citace:
Původně odeslal pETSaa
Pokud bude mé vyúčtování o těch cca. 200Kč automaticky nižší, veřejně se Ti omluvím a oči si půjdu propláchnout... :wink:
http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...05947&CAI=2114Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
mimo jiné je tam psáno:
Uživatelům Eurotelu, kteří již mají aktivovaný tarif Data Nonstop, bude "nový" Data Nonstop aktivován automaticky. Od 3. 12. se tedy můžete těšit na nižší měsíční paušál a dalších 70 minut na volání zdarma.
tak jsem se na to informoval a jen co budu mit ten modem ( siemens MC35i - snad se bratranek vytahne a koupi mi ho za 1Kc ) tak prechazim z koupene go karty ( 59Kc ) na Individual s DATA Nonstop, coz me bude stat za prechod 0, zaloha 150Kc bez DPH za individual ( prvni splatka ) a pak uz jen mesicni platba 649Kc bez DPH ( individual ma minimalni plneni 150Kc a v pripade ze je platba vyssi, tak je toto plneni odpusteno ). K tomuto si zdarma necham vystavit kartu Tandem A na kterou si prevedu volne minuty zdarma. Tzn jedna karta do modemu a jedna na volani. To jde.
Btw tohle info je jen pro ty co jeste nemaji presne informace jak to fakci. Bacha na infolinkach hlavne pro Go o tom nemaji paru...
ale na strankach eurotelu neni zminka o tom ze to s tim individual jde za tu cenu, maj to jenom u tech drahych tarifu a k ostatnim maji vyssi cenu
to ze to pujde s individual sem to videl jenom na mobilu
no hele je to overeny. takhle to tento tyden nejspis pujdu zaridit. jo a na strankach to opravdu nemaji. a operatorky dost kecaj...Citace:
Původně odeslal Nicx
jo a zarizuje se to pouze v prodejne za pomoci dvou dokladu totoznosti...
hm tak to by nemuselo byt zly
neprovozujete to nekdo na praze 4? docela by me zajimala jak to slape co se tyce rychlosti a spolehlivosti
Eurotel Datanonstop mám asi týden, je to super, rozhodně lepší než modem. Ale jak tady vidím, tak sem se asi ukvapil a měl sem radši počkat na reakci T-mobilu, který bude mít zjevně vyšší přenosové rychlosti :-( .... ví se něco o tom, že by Eurotel zavedl kompresi dat, nebo že by použil to lepší kódování dat? Taky by mě zajímalo jak je to s těma GPRS modemama, já používám Nokii 6310i, která má timesloty 3/2, tyhle modemy mají víc timeslotů? Dá se nějak převést jede upload timeslot na download timeslot? Nebo se snad dá nějakou úpravou firmware rozšířit celkový počet timeslotů? díky za odpovědi ...
EDIT: A když už jsme u toho, tak by mě zajímalo, co se stane, když jako nostč dat u SMS nastavím GPRS, budou se počítat přenesená data (takže vlastně nic), nebo počet SMS správ??
Já myslím, že Eurotel pořád vede. Komprese dat by měla být u Eurotelu do března 2004. A modem Siemens MC35i má myslím taky 4+1.Citace:
Původně odeslal bird birdovicz
Firmwarem to uprvit nejde... Jedine kdyz je nejaka razerva v hardware (napr FW21 pro siemensy S/ME45)...Citace:
Prevest jeden timeslot z uploadu do downloadu jde jen tehdy masli gprs class10.
Tvoje nokia (stejne jako vsechny ma jen class6 kde je pevne dane 3/2)
tohle u ceskych operatoru nejde....Citace:
Sam jsem to nezkousel, ale nekde jsem cetl ze to fungovalo...Citace:
Původně odeslal Wolferine
Prvne nez to operatori podchytili tak to bralo jen presnesena data, a ted to bere jak data tak cenu SMS.
Vyhoda je v tom ze SMS se posilani na vysilaci prez servisni kanal, a pokud je ten vysilac pretizenej (posila se hodne sms ve stejny cas) tak cekas ve fronte nez se uvolni...
Pokud posilas SMS prez GPRS tak se posila prez klasickou jednu z osmi "bunek" (???? nevim jestli to rikam zpravne ???)
Jako vyhodu dotycnej popisoval to ze kdyz cekal na metro tak psal zpravu, ale jak metro prijelo tak takovych lidi jako byl on bylo vic a proste sms to neposlalo... vysilac byl pretizenej...
no GPRS modem ( jako napriklad siemens MC35i ) ma 4+1. muj novej telefen, ktery snad v brzke dobe bude ma 4+2 nicmene stejne muzu vyuzit pouze a jenom 5 timeslotu najednou...Citace:
btw nokia ma, mela a pravdepodobne jeste dlouho bude mit pouze 3+1. tzn 6310i rulezz :roll: >:} ( bez urazky :wink: je to fakt pouze ftip )
No já taky využívám 5 slotů, a to na N3610i (3+2) ... takže to zas tak ftipné nebylo :wink: ;DCitace:
Původně odeslal mISHA
eh sorry za mejlku. samozrejme ma nokia ( v tomto pripade 6310i ) 3+2. v kazdem pripade to nemeni nic na veci, ze je to nokia :wink:Citace:
K cemu ti ze mas na nokii 2 timesloty ke stahovani, kdyz vetsinu pasma vyuzijes pro stahovani... 3 timesloty je proste pod urovnen... holt nokia pouziva pro svoje telefony ten samej zaklad mobilu, tzn i GPRS, takze se 3/2 jen tak nezbavi... Ted je myslim novinka 3200 konecne podporuje neco noveho... class 10. alwe to nez se v portfoliu nokie rozsiri tak to potrva...Citace:
Původně odeslal mISHA
Prave jsem se vratil z hradu (hospody) takze omluvte vsechny mylky...
heh zkuste si precist toto, je to docela drsny
http://www.mobilmania.cz/forum/SubCh...=16916&Main=64
doufam, ze se mi to s dvema simkama nestane. to bych si asi hodil masli...
http://www.eurotel.cz/site/cz/servic...tml?list=34995
tak už to máme oficialně