WORKS JUST FINE!!! Na mojí desce v klidu. Změna fsb skokem z 200 na 166 bez problémků...když jsem zkusil snížit i voltáž z 1,525 na 1,45, tak to restartlo, ale to bude asi tim, že to bylo fakt málo :lol:
Každopádně spokojenst... 8-)
Printable View
WORKS JUST FINE!!! Na mojí desce v klidu. Změna fsb skokem z 200 na 166 bez problémků...když jsem zkusil snížit i voltáž z 1,525 na 1,45, tak to restartlo, ale to bude asi tim, že to bylo fakt málo :lol:
Každopádně spokojenst... 8-)
kua vono to fakt funguje!!! :eek: :eek:
já ten ClockGen nerozjedu a nevím proč,jedinuo moznost posunutí jezdce je pouze u AGP ,FSB tak stim nehnu prostě to sním nejde hnout ???
nastavoval jsem i ten odkaz na plochu s cestou i na ten textovej soubor a vubec mi to nefunguje ,nevíte proč?
sestava viz podpis
Tak som ho skusil.Vo Win vypada vsetko ok,pozeram speedfan a hodnoty napatia sa menia,takisto aj fsb.Stiahol som FSB na 166x11.A co sa deje? :eek: teplota socketu stupla o 10 stupnov.Skadial to blbec zobral tu teplotu? ??? Skusim pozriet do biosu..restart a comp nenabieha :?
Reset CMOS,delete clockgen a nechcem ho viac vidiet...pokial nevyjde lepsia verzia ;D