No nepotesim ta ale dnes som nestihol uz na colnicu..a ako to poznam..zajtra tam pobudnem pekny cas. Nieco by mohlo byt na nete uz zajtra vecer..zatial nebudem slubovat naisto ;)
Printable View
No nepotesim ta ale dnes som nestihol uz na colnicu..a ako to poznam..zajtra tam pobudnem pekny cas. Nieco by mohlo byt na nete uz zajtra vecer..zatial nebudem slubovat naisto ;)
OKi mas odpustene :)
BTW to je Tvoja sukromna fosna alebo to robis testy pre niekoho, aj ked ma do toho nic...
Poslali mi to priamo z EPOXU na testy (budem musiet zohnat nejakeho super anglictinara aby test potom prelozil :) - sam si netrufnem) ...za vybavenie dakujem Radovi..
2Gabo: Sorry za zvedavost, ale nemozem si pomoct: to Ti vybavi dosku na test napr. nejaka firma xx, urobis recenziu a doska putuje do shopu alebo nas5 or tak nejak? Alebo Ti ju posle Epox ako samostatnemu novinarovi aby si ju otestoval or neviem co. O5 ma premohla zvedavost ;)
Hi!!
Uz som tu davno nebol a akurat som sa docital o sebe ze mi dakuje Gabo za novy Epox.8K9 No a zohnal som to a vybavil ja rovno z Taiwanu a potom cez Nemecko a prislo to az do Kosic. Dosku som mu vybavil len tak lebo fandim tejto www a akosi su celkom lacne telefonne linky do Taiwanu. Aby si si nemyslel, urobil som to uplne gratis a doska ostane Gabovi alebo uz si moze s nou robit co chce. keby bolo na SK viac takych ludi urcite by sa celemu SK darilo lepsie:)))
s pozdravom Rado
Telefonoval som na Taiwan, emailoval a opytal sa ci mi nemozu poslat jednu novu EPOX KT400 pre jednu www in Slovakia!!Povedal ze sa na to pozrie, potom mi odpovedal ze moju poziadavku posiela do Nemecka od kial mi ju poslu no a vsetko je zadarmo, ja som neplatil, nikto neplatil, vies na SK este nieco ako promotion, reklama, zasielanie vzoriek je v plienkach a tak preto sa asi este vela ludi bude cudovat ako to ze je to free of charge:)) A ja si idem kupit novu epox A3+ tato na testy je AI a uz som davno tu pisal aj 3 mesiace ze delicka 1/6 neni na epoxe v dohladne!!! takze sa ani velmi neteste!!!Mal som to z TAiwanu od a Sales Manager!!
s pozdravom Raddo
Raddo > via KT 400 ani delicku 1/6 neumi.
2Marek: vtedy ked RADO o tom jednal sa nevedelo ze KT400 nevie delicku 1/6.
Mam spravene prve testy a vysledky na 8K9AI a hodim to do noveho threadu...
Gabo > koukam koukam a nikde zadny novy thread na 8K9Al :)
Napisal som ze DAM do noveho threadu ;) takze ten thread uz je zalozeny... 8)
gabo > vsak jsem se dival a nic .. az tri minuty potom co jsem prestal klikat na refresh :lol:
Jasne...trosku dlhsie mi to trvalo napisat pretoze tento tyzden som fakt vycerpany a slova mi idu trosku pomalsie.. :-o
gabo > to je v pohode,ja jenom prestal na chvili vnimat cas a mel jsem pocit ze je pul hodina pryc,pritom to byla jenom minuta,to vis,cekani na PC 3 tydny mi zacina silne lezt na mozek :-(
2 Marek: nejseš v tom sám :)
taky čekam, ale jen na procák
DC > ono je stejne lepsi mit doma neco nez nic,ja si treba kupoval veci postupne a nekdy na to porad koukal,proste ten pocit ze toho mas porad vice,to proste cloveka potesi.Ja mel vse krom procesoru a pameti asi mesic a porad jsem si prohlizel tu svoji tenkrat cervenou desku od MSI,byla to K7 266 Pro2,to jsem jeste netusil co jsem to koupil za kram :lol: