no k soucasnemu modu uz neni co rict ;-)
ten case co chystas na novy mod mam ten samy doma akorat tower, aj ten jezdici plast je stejny ale je strasne tezky coz bude asi i ten tvuj ;D
fakt jsem zvedavy co z toho udelas ;-)
Printable View
no k soucasnemu modu uz neni co rict ;-)
ten case co chystas na novy mod mam ten samy doma akorat tower, aj ten jezdici plast je stejny ale je strasne tezky coz bude asi i ten tvuj ;D
fakt jsem zvedavy co z toho udelas ;-)
luku luku ja uz opravdu nemam slov! :lol:
tak koukn, tvuj PRVNI POST TADY:
v threadu o TNTrade si napsal at se kouknu sem, ze mas novej mod.. (nebo podobne napsano)Citace:
budu VELMI RÁD ZA KAŽDÝ (BYŤ I NEGATIVNÍ) NÁZOR...
tak se teda uracim napsat co si myslim, a ty me pak OMG narknes z toho, ze diky memu postu je v threadu nova stranka no to me poser! vizCitace:
Jinak díky commanderově reakci se mi zase dred posunul na další stránku, každopádně na předchozí jsou fotky case, který půjde do HC modu teď a bude to zase úplně o něčem jiném
jezis to se mi ulevilo ze si z toho nic nedelas! uffff! protoze normalne ty chces slyset jenom ze tvuj kejs je proste bozi! a kdokoliv rekne neco jinyho tak je u tebe potencionalni utocnik :-oCitace:
commandere commandere... už si nic nedělám z reakcí Tebe a pár podobných lidí, na fóru, docela mi to vynahrazují maily a ICQčka těch, co se k tomu dostanou a pochválí, příp. se na něco zeptají.
tak laskave priste nepis "VELMI RÁD ZA KAŽDÝ (BYŤ I NEGATIVNÍ) NÁZOR... " ale "jestli se vam to libi tak mi to HODNE piste hlavne na mail a ICQ at to pak muzu vytahovat a pokud ne tak budte zticha"
no jdeme dal
AHA to mi jaksi nedoslo, ale ted uz to vidim, krasne to zapada do filozofie nesladeneho kompu, tak jen tak dal. good work!Citace:
"Zakrytovanej" LCD - ono to být zakrytované nemá ! proto je to asi dělané na plexi panelu, stejně jako VU-metry
dekuji za uvedeni do problematiky, priste uz budu vedet, THX (btw jsem se rozhodl, ze vymenim VGA D-sub kabel od myho LCD za DVI takze za timto ucelem vyhotovim stranku a thread o mym tuningu, pac obraz je ted jako ve studiu.Citace:
a kdyz ses takovej detailista,tak si nejak zapomel napsat, jaky ze to ma vykon ten tvuj pasiv !!!
@ commander
jsem rád za každý (byť i negativní) názor, i když jak vidno už z první stránky, Ty budeš asi pořád a rád útočit... jak jsem si tam všiml už toho, že jsi tam začal dost rýpat a řešit to, že si tady spousta lidí dávalo do projektu anglický název a Tvé dušičce to nesedlo :-) já nemusím slyšet od všech, že ten case je boží, to fakt ne, jsem rád, že se to tak líbí mě a lidem, kteří příjdou na návštěvu a "čumí", každopádně už si FAKT nic nedělám z toho, že je to "diskofilní mod" a podobné věci, už jsem pochopil, že smažky (což nejsem), diskonti a podobní "extrémisti" jsou tady radši spíš ticho, protože jinak by od "rady starších" dostali "kartáč".
O tom, jak je to záměrně sladěné stříbr/čern/čira | stříbr/čern/červená, už jsem Ti psal, každopádně když už něco haníš, tak se nejdřív dívej pořádně, http://www.calver.cz/luke/pc/images/..._panel_den.jpg - myslíš, že by byl pro mě problém udělat záslepku z černého plastu a pak do ní vyřezat trapné okénko pro LCD, tak jak je to v originálu Eurocase? Nebyl. Záměrně je to uchycené na plexi (a bylo to náročnější, za černý plast si schováš cokoli, tady to musí vypadat dobře i "pod slupkou"), aby šlo vidět dovnitř (na DPS displeje a do mechaniky card-readeru), stejně jako jsou na plexi zasazené ty vu-metry a jde vidět do šachty na disk (asi stejný důvod, proč si děláš do bočnice okno, teda jinak nevím, proč se tam okna dělají)
Klidně si dělej stránku o tom, jak jsi vyměnil kabel DVI u displeje, když už třeba neumíš udělat rukama nic víc ??? BNC připojení byla jen jedna z položek výpisu modů/tuningu na mé stránce, díky které jsi mohl uplatnit svoji rýpavost a hle, máme to tady 8-) Je to stejně, jako že si někdo koupí u CC barevné větráky, našroubuje to do case za sériové okno a nafotí a říká, jaký je modder - se vzpamatuj, na Devilovi je několik dní čistého času práce a to opravdu poctivé práce.
Výkon pasivu jsem neměřil. Něco na něm ale bude (i když jsem se o něm ve výpisu na stránce nerozepisoval (pouze "instalace výkonného pasivu"), protože mi to zajistil kámoš, machr v elektru), jelikož na zdroji mi jede jen teplotně řízený/škrcený Arctic cooling a zdroj je tichý i bez použití 120mm, navíc se nepřehřívá.
uff jsem se rozepsal, ale když už se to tady zas tak "rozpitvává", tak mě to holt nemohlo nechat klidným
Vyjadril si sa Ti na moju case, vyjadrim sa ja na tvoju. Neni zla, len by som ubral toho svetla, lebo mne by asi oci vypadli s tolkych katod a podobnych hovadiniek. Ja mam len jeden farebny vetrak ktory mi staci a aj ten je na malych otackach, takze moc nesvieti.
PS: Nechapem co je na tom az take hrozne ked clovek spravi nieco podla toho ako to ma original. Skus sa Ti tak trafit aby to vyzeralo ako original. A to Aurora je tam preto lebo to ma napisane v predu ak si si to nahudou nevsimol.
S pozdravom Shoorty :evil: :evil: :evil:
boze to je hnus :lol:
Luke> Taky se vyjadrim, chces? :D Treba kdyz ti dost lidi napise, ze ten case je nevzhledny, tak ti to dojde a konecne ho vyhodis z vokna. Kdyz se podivam na tvuj pocitacovy koutek, tak me upouta jedna vec, ktera se tam vyjima asi jako filcka na tele, a sice silver de3il. A commander ma pravdu, ty opravdu potrebujes slyset, jak je tvuj case bozi. Dukaz misto kecu? Podivej se na toto
Z tyhle vety tvoje potreba uznani casetuzingovyho fetise primo kape... trosku kultury do zivota, sakra.Citace:
já nemusím slyšet od všech, že ten case je boží, to fakt ne, jsem rád, že se to tak líbí mě a lidem, kteří příjdou na návštěvu a "čumí"
Omlouvam se za trosku ostrejsi prispevek, myslim to ale od srdce - to se ceni, ne? :smoke:
Jo jeste neco, kdyz uz mas potrebu psat do podpisu anglicky vyrazy, tak je alespon napis spravne, pak aspon nebudes vypadat blbe.
chlapi mate pravdu, všichni, i když že zrovna od vás jsem nějaký promáklý mod teda neviděl, teda kromě Aurory... a navíc Shoorty chystá nějaký brutálnější mod, což se cení a už teď se těším...
jinakno proto jsou na website i tyhle dvě fotkyCitace:
Původně odeslal Shoorty
http://www.calver.cz/luke/pc/images/cel_noc2.jpg
http://www.calver.cz/luke/pc/images/cel_noc3.jpg
jedno pohled nahoru, jedno pohled dolů - NIC mi nepraští do očí a jak už jsem psal asi 100x, vše je vypínatelné včetně Power a HDD LED diod na case :!:
jako kdybych chtěl, tak si dám taky pod stůl černého chiefa, to opravdu není problém.... jenomže já tam chci mít něco promakaného, i když vím, že stříbrnočerný case je vzhledem k tomu okolí koutku docela dost nápadný
Luku, luku, klud, hlavne klud, nerozculuj sa, nic proti tebe nemam a ani som nemal. Mne sa tvoj case paci, len ako som napisal, vadia mi trosku tie LEDky, ale ak to nesvieti do oci tak je to v pohode. Nikdy som netvrdil a ani netvrdim ze moj case je najlepsi, ja len nemam zaludok (zatial) na take odvaznejsie mody ako je prestriekanie case a podobne, vies.
Inac pisal som Ti uz SZ a vy*ral si sa na mna.
:evil: Shoorty :evil:
jo, peace :wink:
já na tu SZ neodpověděl, protože jsem tam měl ještě sz od commandera, kde se mi omlouval za útoky pár minut před tím, než na mě zas vyjel, tak jsem to potom už nějak opoměl :oops:
jo ještě mě napadlo, aby to nevypadalo, že neuznávám nic jiného, než svůj přesvícený mod, tak tady nějaké odkazy
http://kofis.webzdarma.cz - tohle je pro mě borec, navíc pracuje na g-mono case, takže supero
http://soutez.pcarea.org/soutez//det....php?idcmod=19 - Šafa, můj člověk - tenhle case jsme často používali ve firmě pro stavbu PC, tenhle dokázal, že s tím jde něco udělat, navíc je to taky HODNĚ promakané
no a tohle je Doubyho, což je fakt borec, ale tenhle mod (tyhle mody) zase příjde přeplácaný a bez vkusu mě, no http://soutez.pcarea.org/soutez//det...d.php?idcmod=3
http://soutez.pcarea.org/soutez//det...d.php?idcmod=2
Tak jsem se prokousal na konec a musím říct že je to docela peklo (myslím tu diskuzi tady)
Jinak co se týče Lukova Devila tak nemůžu říct ani tak ani tak, je vidět že na tom je odvedený kus práce a to že se to někomu nelbí může být i věcí vkusu.
Ještě bych chtěl podotknout k tomu co tu psal Luk o těch modech, tak mám asi úplně jiný vkus, mě se naopak Šafův mod nelíbí (ni proti) a DOubyho naopak ano. Takže tak......... :-)