Tak na to hod bobek, ty novy odinstaluj a hod tam drivery z CD-cka. Pak ti pojede vse OK.Citace:
Původně odeslal Nowic
Nemuzu si pomoct, ale stary drajvry jsou stary drajvry (Aspon u NForce).
Printable View
Tak na to hod bobek, ty novy odinstaluj a hod tam drivery z CD-cka. Pak ti pojede vse OK.Citace:
Původně odeslal Nowic
Nemuzu si pomoct, ale stary drajvry jsou stary drajvry (Aspon u NForce).
Hodil sem tam znova tyhle 3.13 ale bez IDE ovladacu a vypada to ze vse uz jede bezproblemu a bez chyb. :wink:
EDIT: Tak sem ted vypalil cd takze me to jede v pohode.
taky jsem to zkusil bez IDE ovladačů a vesele vypaluju :-)Citace:
Původně odeslal Nowic
Nechapu jak muze takovyhle ovladace nekdo schvalit kdyz to vsechno funguje napolovic.
Tak sem je taky zkusil a jede mi to jak ma. Zkusil sem vypalit i jedno RWcko a v pohode. Akorat mam dojem ze mi klesla ta propustnost pameti... cca. o 100MB/s. Ale je fakt, ze se mi to zda taky trochu sviznejsi, jak uz tu nekdo psal, treba to pousteni filmu a vubec programu.
Me taky bezi vsechno (i paleni) s tim IDE driverem.
Me to nejak podelalo instalaci zvuku :roll: Poradne mi nechodi ta utila ke zvuku a basy jsou ted mnohem slabsi, ja jdu na 2.78 :-(
JA som ich nahodil vcera a frčia very good...iba control panel soundstormu som musel dqať ten starší, lebo tento vyhadzoval nejaké tupé chyby...
Ja sem se rozhodl tam vratit stary 2.42 protoz na tohle uz vazne nemam nervy. Objevili se u me zase nejaky dalsi problemy a uz to nehodlam resit. :evil:
Po nainstalování těch IDE driverů mi nechodí Clony XXL a Alcoholer 120%. Tak jsem vrátil IDE z 2.45.
Dobre delas :wink:Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
hm, me po nainstalovani driveru prestalo fungovat vypalovani a ani po navratu k puvodnim driverum mi nechodi porad grafika...pada mi to ve hrach, takze muzu jen podekovat nvidii za nove drivery, rict ji, at si je strci kamsi a jit reinstalovat wokna :evil: :evil:
Tak to ti nazávidim :-( . Ještě, že používám PCI IDE řadič.Citace:
Původně odeslal Rabban
hmm.. sqwjely ovladace... snizily mi popustnost pameti o cca 3% a prodlouzili bootovani Widli o 200%... navrat ke starejm pomohl jen castecne....
Mám podobný zkušenosti s 3,13 nforce ovladačema, po odebrání původních 2,45 a následné instalovaní novejch restart pc a nic pouze černá obrazovka. Jedině co částečně pomohlo opravou poslední zálohy systému nešlo skoro nic :-( krom zvukovky. Nakonec jediný řešeni nová instalace fachá 3,13 vpohoo :-)
Odvolávam čo som odvolal a nadávam ako som nadával. Tak isto som neskôr zistil že mi nejde vypalsoft. Ani preinštalácia NTI ani inštalácia Nera nepomohla. Jedine Alcohol120% fungoval(presne naopak ako tu niekomu vyššie). Nakoniec návrat k pôvodným IDE. Mňa už asi porazí z tej nvidie...šak to je o howne...robí také ovládače ako ati pred pár rokmi.
Mě zas Plextools nedetekujou vypalku, takže ty nový IDE mažu.Citace:
Původně odeslal Pinďoureček
Plextools nedetekují žádnou CD machaniku, ClonyXXL detekuje úplné nesmysly, jediné řešení je používat IDE driver (In-the-box), pokud si rozbalíte ovladače, tak ručně instalovat NVIDIA nForce2 IDE Controller z adesáře IDE/ITB. Nvidia si snad dělá z uživatelů srandu.Citace:
Původně odeslal Kankal
??? ??? ??? me jede vsechno fakt uplne v pohode,uz sem vypalil asi 20CD co je mam a neni problem,palim nerem 6kou :D
ja to mam taky s vypalovanim oki)zatim zadna chyba...ale start woken se brtutalne zpomalil :-(
Tak to se mate. Ja kdyz nainstalim IDE drivery tak me vubec nejde otevrit vypalovacka. Proste jako by byly zasekli dvirka :evil:
mne ide tiez vsetko v pohode...teda na palenie pouzivam nero 6.x a funguje normal ako doteraz...
mě Nero 5.5.10.42 jede taky v pohodě, pouze Plextools a ClonyXXL
to sid: Jestli myslíš adresář IDE/WinXP/ITB, tak to asi neni pro mě - používám Win2k. Instaloval jsem IDE ručně z adresáře IDE/Win2k. Nevim, jestli můžu nainstalit i z toho adresáře ITB pro XP. Jo a v Neru všechno OK, nejdou jen ty Plextools.Citace:
Původně odeslal sid
Chtěl jsem je taky zkusit, ale jak to tak čtu, tak mam docela strach, nechci stravit den preinstalaci woken :-(