s novym FW zkus media Dysan, pripadne Commodore ( oboji 4x ) - cena cca 39Kc/ks ve spindlu pro MOC
Printable View
s novym FW zkus media Dysan, pripadne Commodore ( oboji 4x ) - cena cca 39Kc/ks ve spindlu pro MOC
Dival jsem sedo tvojeho ceniku a ty Commodore nejsou vubec drahy, Dysan jsem tam nikde nenasel(pouze CD-R)..Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Nechtel bych moc kupovat zajice v pitli.. Ty asi nemas moznost vyzkouset je? A proc bys je taky zkousel, sak by to slo do tvojich nakladu.. Spis treba, jestli tady neni nekdo, kdo by je zkusil.. Jinak dik za upozorneni, mozna jich treba 10 koupim na zkousku a pokud by se mi libily(resp. pokud by byly na moji vypalce fpohode), tak bych jich par desitek vzal.. Ted zrovna tata potrebuje vypalit 30GB a na CD se mi to cpat rozhodne nechce..
Ja mam Liteon 451S - oboji jede OK :)Citace:
Původně odeslal Ace_Ventura
Super, tak to by potom melo jit i na moji.. Budu ted objednavat z Axesu Coolermastery Blue vetrone(nemas je nahodou? radsi bych to koupil od tebe :wink: ) a tusim oboje maji v ceniku, tak si jich par vemu na zkousku a kdyz budou dobry, tak je pak mozna od tebe objednam..Citace:
Původně odeslal Radim Štěpanec
Dysan josu pro me novinkou, ja hlavne pouzival Commodore ( bez potizi a stiznosti u zakazniku :) ), Dysan zatim jen ja, ale OKCitace:
Verbatimy a podobne "lepsi" znacky je vyhazovani penez. Teda v pripade ze nechces medium 2x a palit ho pul hodiny - to uz je za lepsi peniz :)
Treba ty moje GigaMastery 4x precte zatim vsechno, palim na ne 15minut a stoji 35 s dani :D
A ty mas 811S?? ja ji mam, s novym FW.. pokud ti na ty GigaMastery jde palit, tak je to super, uz sem se na ne dival u hope group a ceny tusim cca 270 kc bez DPH za 10kc cake..Citace:
Původně odeslal EllE
Mam 411S a bavim se o cenach s DPH a take o +R.Citace:
oki a kde je kupujes?Citace:
Původně odeslal EllE
predpokladam, ze myslis tady tyto:
http://www.hopegroup.cz/inshop/scrip...20570&Level=31
Ty bych chtel nejvic, ale bohuzel skladem jeste nebyly :D mam ty papiraky :)Citace:
Nezkouseli ste nekdo i DVD-R?(viz. http://www.hopegroup.cz/inshop/scrip...20544&Level=19
Nevypadaji spatne a sou jeste levnejsi..
Nezkouseli, protoze vsechny byly spatne :) maji je zakazane prodavat :)Citace:
hehe, tak to je hezky.. diky za upozorneni.. ;D
Bylo otom info i na CDR.czCitace:
Jo tak kupuju Verbatimy DVD+R i DVD-R obě za 65/ks s DPH.Citace:
Nevíte někdo ty 4x RW???
Nevíte někdo proč zmizel poslední fw pro 411S z liteon stránek (myslím FS0G) a je tam zpět jako poslení FS0F ?). Byli s ním nějaké problémy ?
Je to na strance 4, nauc se listovat.Citace:
Původně odeslal vahy
SoftCom má prý DVD+RW 4x Memorex. Dokonce za dobrý peníz ;DCitace:
Původně odeslal Koudy
Contrary to their reputations, they aren't that bad from my experience. 2.4x DVD+RW seems to be fixed at least They still support Bitsetting as well, of course. So is there truely a DVD-R problem with these as some have reported with the previous, removed generation? What are your experiences? No new media codes have been added since FS0G, pretty much the only change between FS0H and FS0G should be the 2.4x
DVD+RW fix.
http://www.liteonit.com/ODD/webfw/LDW-411S/DR4FS0H.zip
nwvíte někdo kde maj ty Ricoh DVD+R za nejakou rozumnou cenu?Jinak jsem zkousel ty gigamastery DVD-R a nevim.Z 8 kousku sem jich 5 zkur-vil.Vzdycky na konci mi to napsalo: Could not perform end of disc-at once.A to at jsem palil 2x nebo 4x.Paleno v Neru 6.3.0.2.Pak jsem zkusil programek Sateira Recordius Data CD/DVD a ejhle.Z 10 vypalenych DVD ani jedno zkurv-eny.Zkousel jsem i Panasonic DVD-R 2x.To v neru vypalilo,ale strasne spatne ho to cte.Jinak ty Ricoh R- a RW- co byly u vypalky pali v pohode 4x.Mam Lite-on 451S.Tak to vypada,ze to spatny paleni na Gigamastery-R ma na svedomi nero.
Hi, ja jsem zatim zkousel vypalovat na DVD+R Gigamaster(zatim jen jedno CD) a uplne fpohode.. Sice misto 4* na ne muzu vypalovat jen 2,4*(snad se to v novejsim fw zpravi), ale to je detail.. Hl., ze to jde precist na vsem(Zkouseno zatim na te DVD vypalovacce, na KOMPBO Lite-on a KOMBO Toshiba.. ted to maji pujcene kamosi, aby mi rekly, jak jim to pude precist..)
cUs ;D
Njn kdyby ses informoval o GigaMasterech tak vis, ze vsechny -R obsahuji chybu a dobre jsou jen +R a na ty palim i ja.Citace:
Původně odeslal Turok
Cena je cca 35 s dani.
kdyby sis to poradne precetl,tak zjistis,ze v neru mi to ty -R nicilo.Ted palim v tom druhym programku a je to OK.Od vcerejska jsem jich uz vypalil 16 a ani jedno neni spatny.Precte mi to i stolni dvd.