Myslím, že nové modely od Panasonicu jsou na tom s CD mechanikama výborně - vlastním CT700 a můžu s klidem říct, že mechanika načetla vždy všechny disky (i ty, co nešly v CD-RW či imp550 - Wohmatak určitě bude namítat, ale je to tak), mám ho asi půl roku, denně používám a nejeví žádné známky opotřebení. Mít tehdá ty prachy, šel bych do CT800. Nicméně i tak jsem spokojený. Rovněž zastávám názor, že imp550 je za ty prachy příliš drahý player.Citace:
Původně odeslal DeeKay
O CT700/800 jsem tu už psal - CT800 - ALU tělo, MP3/WMA, podsvětlené DO, ID3 tagy, S-XBS, výdrž až 120h, battery pack, nabíječ, spolu s IMP550 nejtenčí player, nejlehčí. + základní fce jako random, opak atd.Citace:
o tom panasonicu moc nevim a vubec se mi ted nechce nic o nem cist, to snad doplni Anduril
CT700 - MP3, DO, ID3, S-XBS, výdrž až 85h (s lepším. bat. jako CT800), battery pack, nabíječ, lehký a tenký player. + základní fce jako random, opak atd.
Nejsou to přehrávače pro hračičky, kteří potřebují miliony fcí. Prostě obyčejné lehké playery s výborným zvukem a dlouhou hrací dobou.
Nejsem žádnej zarytej Panasoník, takový IMP400 se mi třeba taky líbí (až na tu dobu hraní), ale třeba ceny za iRivery imp550 jsou podle mě moc vysoké.