To se holt stava, ale je to fuk, protoze prispevek by se ti mel do databaze pridat, a jak jsme se vsichni presvedcili, tak se tak opravdu deje ;DCitace:
Původně odeslal Beeblebrox
Printable View
To se holt stava, ale je to fuk, protoze prispevek by se ti mel do databaze pridat, a jak jsme se vsichni presvedcili, tak se tak opravdu deje ;DCitace:
Původně odeslal Beeblebrox
Pokud chces opravdu poradny chladič tak di do toho ZALMANA 7000 Cu..... ja ho dostanu pod stromeček :-)
nevim jak ste spokojeni s ZALMANEM 7000Cu, ale ja mam Thermalright SLK900U a taky si nemuzu stezovat, podle me by mel jeste o trochu chladit lip nez Zalman-ale to je jen muj nazor, ale co se me na tomto chladici libi je, ze si na nej muzete dat vetrak 70ku 80ku nebo 92ku, pro vsechny tri druhy vetraku dostanete v baleni spony!Citace:
Původně odeslal FatalDooM
ps: jen skoda ze nemuzu nejak obektivne zmerit teplotu prociku, to cislo na my ASUS desce udava totiz fakt nejakou malou teplotu, mysil ze nikdy neprekrocila 50 stupnu C a to mam 2,4@3,1 pri 1,585V ......
Haluzovej kompl ten bych chtěl pod stromeček. :o
tak tak taky už se tu někde psalo o tom že desky ASUS maji o dost min kalibrovana čidla na teplotu a ukazuji teplotu od skutečné tak o 5 az asi 8 C°
ps: muj nazor je takovej že momentalně není lepší vzduch chladak než CNPS 7000 Cu jestli jo tak me zkuste přesvědčit... ;D
Ten zelman je fakt dobrej... ale k těm teplotám... mě gigabyte ukazuje o 15stupňů míň než to MSI co jsem měl předtím... ale co takhle prodávám gigabyty tak vím, že to ukazují všechny co mě prošli rukou...Citace:
Původně odeslal Charlie
Ad. teploty: Jj, ASUS ukazuje malo, ale MSI zase moc....Citace:
Původně odeslal Charlie
Ad. chladic: Jsou o dost lepsi, to by ses divil... Treba thermalright nebo swiftech pasiv (150$-250$) s nejakym super vetrakem deltou (pokud nevadi hluk) a nebo papstem 120kou... jen ta cena :roll: (to uz levneji vyjde vodnik)
Citace:
Původně odeslal Neller
no já mám 7000AlCu na P4 2,4@3,3 při 1,6V a při full load nemám nad 50st a to mi jede Zalman na 50% - neslyšně :)
BTW: Měl jsem doma ASUSy, GB a Epoxe...ukazjí +/- na 1-2 st. stejně, MSI jsem v ruce neměl a ani nechci :)
Citace:
Původně odeslal Over
http://www.overclockers.com/articles373/p4sum.asp
tady muzes porovnavat!
no hluk a ticho je asi neporovnatelnej......těch pár st. méně mně fakt nestojí za bzučení v palici :)
Super
Tak mám doma P4/3GHz/800 , zalman 7000Alcu
bez zvýšení napětí primestable jede na 3525
jo jo ma někdo štěstí na kus... ;D
Přátelé. Dneska sem si řekl že ten svůj procák taky trochu potrápím abych viděl co dokáže. Zatím jsem jel jenom na 233*15=3495 tak si říkám přidám kilo. hodil jsem to na 3600 a vono v klidu. tak si říkám přidám další kilo na 3700. vono v klidu. tak si ríkám přidám další kilo na 3800 a vono v klidu. říkám si kurva to není možný. přidal sem další kilo na 3900 a vono v klidu. říkám si do prdele snad nepudu na 4000!!! a nepudu. jak sem to měl na těch 3900 s napětím v biosu 1,585 v reálu mě deska dáva nějakejch 1,616 tak mě to na koncu asi pátýho 3Dmarku za sebou spadlo. takže musím zkusit ještě přidat napětí a nebo trochu ubrat fsb. Každopádně se ještě ozvu. Ciajzzz
do .......-tohle je fakt hodne husty! max boxovanej procik? Nemas nekde napsany jakou mas serii a z jakyho tydne? dikCitace:
Původně odeslal BananaYoe
VERSION C30475-010
PACKDATE 01/16/04
stačí? nebo ještě něco? já nevím co všechny ty čísla na krabici znamenaj a nejzajímavější pro mě byly tyhle.
Docela drsný že? Když sem ho koupil tak sem doufal áť jede aspoň na 3500 a von pojede v klidu určitě na 3800. mám z toho radost jak sviňa. Před tím jsem měl P4 2,4Ghz 533fsb a ten mě šel max na 2,8. tak sem si to vynahradil :-)
...gratuluju!!!
...me ten muj jde taky na 3,81G v pohode, ale nedaj me pameti 255 MHz 1:1 v dualu pri tech malo voltech co deska umi, v prime 95 v pohode, ale v memtestu86 neprojdou... tak jsem to sundal na 250 abych to taky dlouhodobe netrapil...
...a tak nejak se mne libilo vic to 1:1 tj. 250:250 :-)
...urcite napis dalsi zkusenosti...
Netuhne ti memtest stale ve stejnem miste? Nebo jen hazi chyby?Citace:
Původně odeslal Vapno
To WeSTLeR:
...covece to uz si ted nevybavuju, uz je to nejakej mesic a nemuzu si to uvedomit, zas to budu muset nekdy zkusit....
tak to je prima, zkousel si memtest a prime? tak 12 hodinek kazdy? az ti to vydrzi, tak dej vedet!Citace:
Původně odeslal BananaYoe
Tak jsem dneska taky posílil (thanx to t_k :wink: ), 3,75 GHz zatím naprosto v pohodě na DV :-o ;D Musím uznat, že teprve nad nějakých 3,4 GHz začnou benchmarky pořádně lítat... Až se zahoří, zkusím, kolik dá (jen tak ze sportu, k ničemu mi to není ;D )