Jj, jsem s ni spokojenej. 2D je naprosto super.
Co se tyce novych her, tak uz pokulhava, no :) Napr. Hitman Contracts se mi pekne kousal :)
Printable View
Jj, jsem s ni spokojenej. 2D je naprosto super.
Co se tyce novych her, tak uz pokulhava, no :) Napr. Hitman Contracts se mi pekne kousal :)
Raven:
R9200 takisto ako 9000, 9100 9000PRO atd. NEMA DX9.0, softwarovo ano, ale ... Je to karta ktora ide pod Dx 9.0, ale funkcie z Dx 9.0 nevyuziva :!:
ta grafika je tusim typ 9200SE? myslite ze by se mi vyplatila? misto ty moji co je v podpise..
Ked už chceš silou mocou 9200 tak určite bez SE (SE = 64bit, noSE = 128bit)
prave se chci zeptat jaky je vykonostni rozdil mezi moji grafikou a touhle mozna ze by se hodila do jednoho mojeho starsiho pc ja osobne mam vybranou ati 9200 full ale tohle me taky zajima
Kto hladá ten nájde :idea: :arrow: http://www.digit-life.com/articles2/over2003/index.html :!:
Cece ci si kupis 8500, 9100 ci 9200 a vyrobca moze byt hocikto je to sumafuk, pustis splinter cell PT zistis ze to beha ubohych 15-20FPS, pustis Far Cry a zistis ako ja ze to uz nebeha. :? Takze kupovat teraz tuto kartu a chcet hrat je blbost.(A ked uz inak nedas skus zohnat R8500 - pokial viem je najvykonejsia)
A tiez nechapem naco je r9100 128MB pamate.Na co to vobec robia, to len potom ludom vysvetlujem ze aj napreik tomu ze far cry pre optimalny chod potrebuje "256 MB kartu", tak aj napriek tomu si ho oni s MX440 256MB nezahraju.
nechapes ze jo ja to nechci do pc co mam v podpise ale do starsiho stroje co je na chajde a ja tam jezdim tak pro a ze je to 64bit to me moc nevadi na to kdyz tam obcas zajedu bohate staci nebo ne? a ati 8500 se uz moc dobre neda sehnat
nechapes ze jo ja to nechci do pc co mam v podpise ale do starsiho stroje co je na chajde a ja tam jezdim tak pro a ze je to 64bit to me moc nevadi na to kdyz tam obcas zajedu bohate staci nebo ne? a ati 8500 se uz moc dobre neda sehnat
procpak 3x ;D ;DCitace:
Původně odeslal wolf00
[quote="Marek"]Cece ci si kupis 8500, 9100 ci 9200 a vyrobca moze byt hocikto je to sumafuk, pustis splinter cell PT zistis ze to beha ubohych 15-20FPS, pustis Far Cry a zistis ako ja ze to uz nebeha. :? Takze kupovat teraz tuto kartu a chcet hrat je blbost.(A ked uz inak nedas skus zohnat R8500 - pokial viem je najvykonejsia)
Na to si přišel kde že si splinter cell zahraješ na 20 fps?Far Cry de hrát až na občasný seknutí na 1024*768 a samozdrejme low detaily v pohode uz sem v 9 misi.Je pravda že sem její koupí udelal chybu(ted řešim 9800 SE nebo PRO)ale hrát se na ní dá v pohodě. :lol: :lol: ;D ;D