Lenze Intel ma hrdlo zbernice CPU pri Tulenoch SDR narozdiel od AMD pri Duronoch...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
Printable View
Lenze Intel ma hrdlo zbernice CPU pri Tulenoch SDR narozdiel od AMD pri Duronoch...Citace:
Původně odeslal Nakadah Al Jaffa
PiT: Myslím si, ze v tomhle threadu není ani zase tak moc podstatný, jestli DDR nebo SDRAM. Hlavní je, jestli ten kousek od Ladi je nebo není. Ale kazdopadne by to byl dost drsnej mazec. 2GHz a k tomu DDR.
mno tak vzhledem k tomu ze se do toho psani moc nema napisu neco malo so mi rikal:
prej na nejakych italskych strankach nasel navod jak udelat externi napajeni na urcity piny procesoru. cili dava tam 1.7v z desky + to externi napajeni a celkem do neho pousti 2.2v :?: s jeho homemade vodnikem se teplota drzi okolo 45-50 stupnu. .. byl ochotnej to predvest nazivo tem co neveri .. takze na tom neco asi bude :?:
Tak tomu neverim, ze tam pusta 2.2V Tomu sa neda verit. Staci prestudovat Intel Datasheety, cast maximum ratings a tam je uvedene breakdown voltage (prierazne napatie) pre 0.13 um technologiu 1.8V. Vies zistit, ci takto to ma pusteme cely den, napr. aj pri pocuvani MP3, netovani, a pod. Ja by som takemuto systemu daval max zivotnost 1 den.Citace:
Původně odeslal Hrochoslon
Keby mal VCore 2.2V tak ten procesor IMHO do par hodin zhori.
jj to by odpalil ... 1.95 pustit do p4ky je sebevrazda hodna kaskadoveho chladenia a troch procesorov rocne ... :), takze tulen na tom bude podobne ;)
MadCap
no rikal ze nevi jak dlouho mu to vydrzi ;D
kdovi jak to vubec je..
Tak to uz je na me moc. ;D
Existoval i intelí chipset i820 a ten tuším jel s RDRAMama ;D
Jinak dřív jsem měl PIII-S/1,4 GHz@1,74 GHz na default voltage (větší FSBčko ani voltage deska neuměla) a s i815 a (tuším Kingmax?) pamětma PC150@166 to bylo rychlejší než AXP TB na stejném taktu s DDR266 ;D Procesor (resp. pasív) byl vlažnej, ale při tomhle FSBčku se příšerně vařily karty, byť to bylo 100 % stabilní... Jo a ten procesor jsem vybíral z cca 12 kusů :lol:
i820 sem mel kdysi ja a mělo to Chipset navrzen specialne na PIII a nedaly se na tom rozchdi celerony s 66FSB ale mel klasicke SDRAMY....
Já jsem v ruce desku s tímhle chipsetem nikdy neměl, ale ve specifikacích má jasně pouze podporu PC800/700/600 RDRAM, tak nevím ???Citace:
Původně odeslal KaRlOs[C
Spec. např. tady >> http://www.xbitlabs.com/articles/chi.../intel820.html
tipuju ze tyhle specifikace psali, jeste kdyz nebyl 820 na svete ;D ovsem nemusim tipovat spravne :-)Citace:
Původně odeslal jan555
Díval jsem se i na spec sheet na intelu a píšou tam to samé, ale pak byl ještě chipset 820E, ale ten už jsem nestudoval, připadá mi zbytečný trávit tím čas, když to už stejně nikomu k ničemu není :!: :wink:Citace:
Původně odeslal sot
hmm, taky kamos mel mit podle specifikace chipsetu integrovanou grafarnu, a nemel... to je asi podle desky ;DCitace:
Původně odeslal jan555
nebyl tu náhodou LADA?? :lol: :lol:
Né, nedělám si z něj a ani nechci dělat ZADEK, já jen, že skoro celý thread se točí okolo "rekordu" :roll: pana LADY a zatím je to A jistě i BUDE (až navěky) bez LADY....
po icq mi slibil ze se sem prijde vyjadrit hned ten vecer :?:Citace:
Původně odeslal Milx
asi na to zapomnel.... :-)
Hrochoslon: Jak by na to mohl zapomenout???? Já mu verím, ale rad bych uz vedel podrobnosti.
no prave jak by na to mohl zapomenout, kdyz se mu neco takovyho povedlo :?: nebo se mu to nepovedlo :wink:Citace:
Původně odeslal SIBRU
nevim je to divne, dybych mel neco takovyho tak se tim hned vsem chlubim :-)
Prestavam tomu rekordu verit.
ja tomu neveril uz od zacatku. nekteri lidi proste takovi sou - vypatlani a vymyslejici si.. i kdyz to nepredpokladam, tak kdyby sem nahodou pan machr hodil dukazy, tak bych uveril, ale tezko, tezko.
http://www.cpudatabase.com/CPUdb/
selekt
Celeron Tualatin 1200 FCPGA2
a "Get the Goods!"
FPO/Batch # Speed Volts S Code Plant
Q136A709 2000 2.20 SL5ZJ Malay
=========================================== ==
Week Motherboard Heatsink/Cooling
44 modded TUS2L-C
==============================
Note:
VCore Mod, Vapochill... i have made the 2ghz in january at -20°C outside. The hdd got freeze after a few minutes. It rock solid, with my radeon 8500 @275/550 if have got about 13k 3d marks
???
:) NaiL
2 Nail: to si muze vymyslet kde kdo...
btw. ja tomu rekordu neveril, a ani verit nebudu... to bych to musel videt na vlastni oci :o
sot: No jo. Podle toho jak más nataktovanej procál, tak ten rekord je dost neuveritelnej. ;D ;D
chacha :-)Citace:
Původně odeslal SIBRU
mno druha vec je, ze byl lada ochotnej to tem co neveri ukazat :?
aspon to rikal
Hrochoslon: No jo a taky byl ochotnej dojít sem a hodit nejaký obrázky ze. Ale ted uz je to myslím jedno. Ted budu mluvit za sebe. Já tomu klidne verim, uz je mi to jedno. Uz to není zase tak moc dulezity. V dobe, kdy maji pomalu vyjít Prescoty je to celkem zbytecný ne?