Původně odeslal Deviant
2 Semik :
No docital som sa az sem a vidim ze jednoznacne bola chyba medzi stolickou a klavesnicou ;-)
- pripomienky k Agemu (nakupujem/reklamujem tam 4 roky) ale musim sa ich trochu zastat
1. predavaju ako predavaju - ci si zaregistrovany alebo nie - im je to jedno ale len im to zvysuje obrat (BGS TO ZACINA ROBIT V POSLEDOM CASE TAK ISTO! )
2.reklamacie - nie je to len vec ICH pristupu ale aj tvojho - ver tomu ze keby som bol ja skladnik a odpalis mi 3 procesory za mesiac tak by som sa asi s tebou uz nebavil - nehovoriac o tom ze ked pride mlady chlapik reklamovat procesor tak ho na 90% pretaktovaval
3.ja ked chcem nieco reklamovat a NIE SOM SI ISTY ci to nebola moja chyba (vid tvoj pokazeny zdroj) TAK TAM IDEM KED TAM NIKTO NIE JE a maju viac casu - nehovoriac o tom ze da sa reklamovat aj to co uz nie je v zaruke (hadaj ako ...)
4.keby si poznal reklamacne podmienky tak by si vedel ze za mesiac by si 4 procesory neodpalil - pretoze najednu reklamaciu maju 30 DNI - ak ti dali iny procesor hned tak nemaju az taky zly pristup
Nehovoriac o tom ze ked nieco reklamujes 2 KRAT a vyzera to byt zle MOZES ZIADAT $ NASPAT
5.Agem je znamy aj svojou 'kvalitou' komponentov - a preto maju aj taku reklamaciu aku maju ! (reklamuju v celkom v pohode - ak neveris chod skusit BGS ,EXPA ...)
Takze tolko k Agemu ...
PS:este jedna vec - VELMI sa oplati kupovat komponenty v jednom velkosklade - pretoze ked sa stane to co tebe - nevies co nici procaky - tak im to odnesies VSETKO tam a nech sa s tym hraju ....
Tolko moj nazor - dufam ze som nikoho neurazil
:-)
EDIT: k tomu malemu ATX2 konektoru - je to stadnard zavedeny Intelom - pomocne napetie pre stabilitu - ak sa nemylim + 12V maju to skoro vsetky nove boardy