Oki. Jo jen bych upřesnil tu cenu. 9 tisíc :oops:
Printable View
Oki. Jo jen bych upřesnil tu cenu. 9 tisíc :oops:
s DynaFlat-X obrazovkou sezenes. s Diamondtronem tezko a to LG vychazelo nejlip. Prave sem se dival na ADI P950. Ta cena je jeste nizsi.Citace:
Původně odeslal palacek
Jen tak mimochodem, kdyz shanite nakou 19ku, kolik by jste dali za muj v podpise? :|
s Omega ovladacema mi to rozliseni jelo, ale monitor piskal :wink: takze jsem ho zase zrusil 8-)Citace:
Původně odeslal patka
Shanim novy. :wink: a ne ledajaky :DCitace:
Původně odeslal Jerrys
To znamena ze ten muj by ti nestacil? :oops: :|Citace:
Původně odeslal patka
pokud kdokoliv zjisti kde se da sehnat LG F900P dejte me vedet (nejlepe i na SZ) z nejakyho duvodu prej vubec nejsou v evrope, takze hledam nejakej zapadlej kramek kde aspon to jedno pro me budou mit.....
tal to uz jsme minimalne tri :wink:Citace:
Původně odeslal jmeno
Mam pocit, ze mas zalusk na ten Dell, o kterym se mluvi v sousednim threadu, jestli do nej pujdes, mozna by jsme se mohli domluvit a zajed tam spolecne, pac vzhledem k tomu, ze to LG neni, sel bych do neho taky.Citace:
Původně odeslal Jerrys
F900P i F900B jsou mrtvy, nejsou k dostani a zrejme do konce roku nebudou...
jinka Philips 109P40 je taky gut, ale ten samej problem -> nejde sehnat.
Co se tyka tech Iiyam: VM PRO 454 je fakt extremne vykonnej monitor, ale stejne jako vetsina Diamondtronu - neni moc ostrej, ale do her a filmu naprosto nejlepsi... do woken je lepsi i treba Dynaflat-X nebo Flatron.
Btw: naprosto plochej je z techto fakt jen Flatron (F900) nebo Samsung NF. Rozhodne ne Dynaflatky a Diamondtrony taky nejsou uplne plochy (zevnitr).
Toto neuznavam. Proc si kupujete Diamondtrony do prace? Jestli tam furt parite hry nebo na tom cumite na filmy, tak musite byt nadmiru spokojeni! - protoze nic lepsiho NENI! Ale jestli mrskate pikoviny ve woknech, taxe vam zdaji rozmazany - ale to je naprosoto normalni jev u Diamondtronu! Ste radsi meli koupit Hansol 920D, protoze stoji polovinu a je ve woknech ostrejsi!Citace:
Původně odeslal Wuuduu
Je to jako kdyz nekdo napise, ze LCD sou shity, protoze se mu zdaji ve hrach pomaly :lol:
Kazdej si ma promyslet nez si neco koupi NA CO to potrebuje a CO od toho vyzaduje... paxe nebude tolik divit a zblytecne nadawat :!:
A jeste jedna OT: daj se koupit 2-3 roky stary 21" Trinitrony (Dell, HP, Compaq) za 6,5-7 tisic a s pulrocni zarukou... obrazovka brutalni :wink:
Samsung NF pouziva obrazovku Diamondtron Natural Flat, takze nekde v tvoji vete je problem. Mozna to bude tim, ze Diamonftron je plochy i zevnitr jak ty rikas. ;DCitace:
Původně odeslal Xima
v proce mají uvedenu dobu dodání 2 dny
už jste to prověřovali ?
a ještě jsem viděl v TS-Bohemia:
SAMSUNG SYNCMASTER 957DF 19'' TCO99 za cca 9600 vč. DPH
některé frekvence:
1600x1200/76Hz
1280x1024/89Hz
1152x864/104Hz
1024x768/116hz
Jenze to LG ma lepsi parametry, lepsi (plochou) obrazovku. Mozna by to chtelo porovnat Samsunga 19" NF - parametry podobne s LG, ale cena o 2k vyssi :(Citace:
Původně odeslal Riss
ktery obchody v CR (nejlepe BRNO) maji PHILIPS® 19" 109B50 ??? aspon v ceniku :roll:
jenze to bych pak jeste porovnal Samsung NF a IIYAMA VM 454 a ta vychazi z toho nejlip, ale stoji 13k, coz je oproti 9k za LG slusny rozdil.Citace:
Původně odeslal Petrt
Jakou obrazovku to pouziva? DynaFlat ?Citace:
Původně odeslal jmeno
V dobe kdy jsem chtel kupovat 19" jsem se rozhodoval mezi LG (10500,-), Samsungem NF (11000,-) a tou Iiyamou (13500,-). Jenze LG pa kleslo na 9k a ten rozdil v cene jsem uz doplacet neminil. Nehlede na to, ze to LG ma skvely design (hlavne, kdyz mate periferie ve stejne barve :D )Citace:
Původně odeslal patka
Hele zmiňujete se o monitoru Vision Master Pro 454 od iiyamy za zhruba 13 litrů :? , ale co Vision Master Pro 455 co stojí něco přes 9 tisíc? Říkám si, že bych do něj šel, když LG nejsou :-(
kamos ho ma asi 3tydny, videl jsem ho jen zbezne-nemuzu soudit nic o kvalite obrazu.Citace:
Původně odeslal palacek
To je škoda. Myslíš, že by jsi to mohl zjistit. Hlavně mě zajímá, jestli je plochý z obou stran a jak je ostrý.Citace:
Původně odeslal Petrt
No jestli se k nemu odhodlam zajit...bude to ale dost subjektivne (ta ostrost, prece jen mam oci uz krapet v haji) :)Citace:
Původně odeslal palacek
Hmm :-( No já na to celkem kvaltuju. No uvidíš, jak to stihneš a co uvidí a co ne. Taky je možný, že si do té doby nějaký pořídím. CHtěl bych to totiž zmáknout tak tenhle týden. Ale dík za snahu :-)
No ja asi pujdu do Philips 109P40, stoji ted 10,6k , coz je slusna cena. ALe kdyz sem volal do prodejny, kde jsem si objednaval to LG, abych zrusil objednavku, tak mi rekli, ze se mi ve stredu ozvou, ze by mohlo byt (to LG). Tak ted nevim, jak dal. Cekat? ???Citace:
Původně odeslal palacek