proc mas 13,5*166??? u toho bartona??? dej tam treba 10,5*200 nebo neco podobnyho...
Printable View
proc mas 13,5*166??? u toho bartona??? dej tam treba 10,5*200 nebo neco podobnyho...
asi mu na 200 nechce jet, tak jak mě, u mě je to tak, že když jsem měl T-breda, tak mi jel měsíce na FSB 200 a Barton nechce jet ani 10x200, 166x13.5 jede s def napájenímCitace:
Původně odeslal Ganja-NIN
Sakra dyk píšu že musím upgradnout prkno - v tomhle mi to prostě s jakoukoliv jinou FSB než 166 nenajede!!! :evil: :evil: :evil:Citace:
s Abit NF7-S ? to jsem teda neviděl desku co by neuměla blbých 200 Mhz FSB .. nebude to paměťma ?Citace:
Původně odeslal Darth Sidious
Pamětma to určitě není - na jaře jsem na FSB 200 odpálil nejdřív EPOX 8RDA+, OK byl to jeden z prvních a po úspěšné reklamaci výměnným způsobem šel z domu... místo něj přišla slavná NF7-S z Monimy - na FSB 200 jela v pohodě, ale jen 14 dní a pak odešla a na reklamaci leží dodnes... místo ní přišla tahle dnešní z CC, která zvládá bezpečně tak 190-191MHz...Citace:
Původně odeslal Spajdr
Vypadá to, že jsi ještě v životě neviděl všechno... :wink: ;D ;D
A proč jsi to nezkusil vyměnit za jiný kus, když to je zrovna z CC kde jsou tak ochotní ?Citace:
kup Soltek :wink:Citace:
Tak už ju mám taky ;D + celej novej kompl.Pak si ho dám do podpisu(musim se pochlubit :-) ).Akorát teda nevim,jestli se to dá ještě dodatečně přidat... :roll:
a co zdroj? Aj Aopen sa moze utnut a vyrobit nepodarok.
Presne tak! Ja jsem taky vymenil v CC K7N2-Delta, pac bylo hroznej shit, za solteka a pohoda 8-) V CC jsou na tohle super, jen jim proste rekni ze ti nejede FSB 200 (ktery ma na tehle deskach jet) a meli by ti to normalne vymenit :wink:Citace:
Původně odeslal Spajdr
A to byl opravdu takovy problem tam flashnout upraveny bios anebo zkusit ATIOverclockingAntiprotection skript do rivatunneru:oops: ???Citace:
Původně odeslal Frost
dark: TO NECHAPU KAMO...tuhle desku tady jeden cas skoro vsichni vynaseli do vysin...nekomu jela az 220 fsb...a ty tam nedas blbych 200..ani se me tomu nechce moc verit...
zrovna epox rda,soltek frn a abit nf-s jsem mel jistotu ze u tehle desek je jistota 200fsb...
Kde se dá tahle karta koupit za dobrou cenu? Prosím odkaz :-)
www.czechcomputer.cz[/url]
Tak to je super cena, a je lepší Hercules nebo Saphire? Taktovat zatím nechci. A co ovladače catalyst, mám do ní dát ty nejnovější, nebo je pro tuhle kartu nějakej specifickej?
Takže když nikdo nic, asi tam cpát vždycky Catalyst nejnovější :-)
presne :wink:Citace:
Původně odeslal mpark
Tak jsem ho přádně potrápil,a při P4 400FSB 2,4@2,95GHz a R9800 na 430/710,jsem z něj vymáčkl 6067 bodíku v 3DMark 03 :drool:
Oproti mé (bývalé) integrované grafárně to je celkem rozdíl :lol:
TO PD: Jaky mas wokna? Mas tu grafarnu dost slusne natocenou a cca 6K. By mohla davat vic ne ?
to Atila: No mám 98SE ,ale problém bude nejspíš v FSB, v 3DMarku 01 mi to dává "jen" 15500 bodů :?
Ale plánuju upgarde ;D
Takže tím to snad vylepším,časem taky plánuju vodníka na všecko a to pak teprve bude hukot :smoke:
Mám podobný výsledek na úplně čístých WoknechXP a s Bartonem na 2,3GHz a grafikou 420/700 ... asi je to normální... :wink:Citace:
Původně odeslal P.D.
Spis neni VPU jako VPU (nebo taky CPU). Je normalni ze je jeden chip povedenejsi nez druhejCitace:
Původně odeslal Frost
Sem stejnej pripad. S NF7-S sem se ani NAHODOU nedostal na 200. Hranici jsem mel 180-185. Pak upgrade na 8KRA2+ a hle bootuju s 235. Stabilne jedu na 215. Jinak komponenty jsou uplne ty same jako v pripade NF7-S...Asi blby kus ( NF7-S )Citace:
Hmm no ale nepisete revizi tech desek NF7-S a ta je docela podstatna, protoze revize 2.0 ma oficialni podporu 200MHz FSB. A pokud by mi na 200 nejela, tak bych ji reklamoval a basta fidli.
1.2 a na 200MHz už jede... :wink:Citace:
Původně odeslal theedge