Chello Classic 256/96 1225,- měsíčně a občas výpadek (tak jednou za dva měsíce cca na hodinu)
Printable View
Chello Classic 256/96 1225,- měsíčně a občas výpadek (tak jednou za dva měsíce cca na hodinu)
Ja mam doma KONECNE wifi 192kbit :D
doma - kabel 80/80 Kbit
doma - kolej - 100Mbit ful duplex
doma - v praci - 1Gbit
nemusim vam popisovat, jakej to je doma - doma DOWNGRADE :wink:
EDIT: skoda, ze se neda vybrat vic vyberu najednou :lol:
Dial-up :-(
Stále sháním u nás rychlejší (wifi), ale zatím jsem nikoho nenašel.
Kdo by poradil, tak jde o Prahu 9 - Újezd nad Lesy.
Se musim pochlubit, ze konecne uz i v Opave je rozumny provider.
Za 64kbps/128(v "nocnim" provozu), nesdilena pevna lajna, bez omezeni za 500 mesicne je podle me docela slusne.
256 maj myslim za 900 mesicne a 512 za 1600 kc tusim. Instalace 1990 kc (taky to mohli slevnit).
Osobni zkusenost nemam, protoze nevim co bude za pul roku..., ale kamos ma tu nejnizsi variantu a rikal, ze docela v poho - jenze on moc pres pc neni :)
Wi-fi 64/64 (ve všední dny 7 - 16hod je to 56kb) neomezný data, za 470Kč bez DPH...
Tak už jsem na GTS a super. Nic lepšího zde není, takže nebylo na výběr.
Uz ani nevim co bych si bez kabelovky 512/128 pocal.
ne od toho by měla být osma (pres GPRS odesles pozadavek a ten ti pres satelit prijde)Citace:
Původně odeslal Zvedavec
ja robur, za normalnych okolnosti okolo 200 kb/s
myslim bajtov, nie bitov, sem tam to taha aj 900 KB/S
ja som spokojny
akurat obmedzenie p2p po polnoci
ale to sa vykryje intranetom
tak to taha 1-7MB/S
ja to mam slozitejsi. Soused Vietnamec ma v Brne sklady propojeny Wi-Finou a tou to ma dotahly az k nam do vesnice. Ja to mam od nej tazeny koaxem (asi 100m) :-) rychlost je 256-420 kbit/s a platim 600,- mesicne (ustni dohoda :-) ) samozrejme bez omezeni prenosu :wink: takze celkem pohodicka...
Dial up (bohužel)!
Z lokalni site(klasicke utp) pres wifi a nasledne pres VPN koncentrator do skolni site a pak na net.
Ktera to je moznost? :)
Podla toho, ako je pripojena skola. Ale v tomto pripade je WiFi iba prostriedok medzi LAN a LAN takze asi pevne pripojenie.Citace:
Původně odeslal jedik
Taky neco takoveho ode mne ronja ke kamosovi od nej k dalsimu a od toho wifi na providera ( Casablanca )
Jinak rychlost no platim za 128 kbit ale prebytek pasma je pro vsechny takze vetsinou 400 kbit ;D
Tez je bych rekl :)Citace:
Původně odeslal Quillin
Ale nejak hlasovat nemuzu, protoze mam nahore akorat vysledky hlasovani ale, aby se to zobrazilo jako moznosti, toho uz nijak docilit nemuzu :(
phpBB bug nebo jsem levy?
Taky nejak hlasovat nemuzu neni to uz uzavrene?Citace:
Původně odeslal jedik
To nevim, ale nerekl bych. Ja tam to hlasovani mel ale neprozretelne klikl na Zobrazit vysledky a zpet uz nemuzu :(Citace:
Původně odeslal JERROME
Ja mam doma v panelaku zdielanu MW s 20-timi ludmi a zatial som spokojny.
Je to tusim 192 kbit, stahujem 15kB/s ...cena 300 sk
Akurat ping neni bohvieco ale za tu cenu je to vpohode.
Kdyz jsem byl nedavno v Praze, tak tam kazdej - hlavne kdo nema pevnou linku - touzi po flatrate na GPRS, prej to ma stahovat tusim 128 kb/s. Byl jsem u kamose, kterej to ma, ale tam jsem u toho malem usnul, nejelo to ani 10 kb a to ne snad jen nahodou jednou, alebrz porad.http://www.supernature-forum.com/vbb...ese/stupid.gif
Jinak v CH na podzim kabelovka rozjela zavody s ADSL, rychlost sla nahoru, ceny dolu, takze ted mam ADSL flatrate 1200/200 netto za v prepoctu asi 1k4 Kc/mesic (a jeste mi darovali USB-modem) a jsem spokojenej :D
Ja mám doma Chello standard 2048/256. Download mám okolo 256kB/sec.
Tak z kabelovky 266 je 768/128 ale ping se rapidně zhoršil takže naprd. Nevíte někdo o pěknym připojení na žižkově třeba 128 nebo 256ku tak do 1200,- která by měla hodně dobrej ping? CZfree nic moc je to pomalý s blbym pingem :-(
mam to co mam v infu......BEZ OMEZENI DAT... za 24 to stáhne asi 900MB ;D
To jako nasavas 128 a vysilas 384 (predpokladam brutto)?
mikus: jj.. presne tak stahuju 128 a odesilam 384..
PS:posta se celkem pekne rychle odesila ;D