Díky za odpověď ;D - Tak jsem zase o něco chytřejší :-) Občas si ale připadám, že u nás ty prodejci fungujou tak, jak jsi popsal v posledním odstavci :?Citace:
Původně odeslal Jezevec
Každopádně thx ;D
Printable View
Díky za odpověď ;D - Tak jsem zase o něco chytřejší :-) Občas si ale připadám, že u nás ty prodejci fungujou tak, jak jsi popsal v posledním odstavci :?Citace:
Původně odeslal Jezevec
Každopádně thx ;D
já bych po nich chtěl novej ihned podle §616, pokud je vada zjevná a lze ji demonstrovat na místě, není důvodu proč by to měli posuzovat 3 dny, to je pouze pro složité případy...
rozhodně bych je tlačil k uznání vady... pak je to už snadné...
možná bych prozačátk volil smířlivější taktiku, až uznaj vadu... tak mají smulu...
na tvym míste bych opravenje nechtěl.. jenom novej - bezi nova zaruka...
pokud okamzite po uznani vady neni novej k dispozici "bez zbytečného odkladu", pak muzeš okamžitě požadovat vyplacení kupníc eny... a tot aky udělej...
hlavně dělej všechny úkony před svědky nebo písemně - doporučeným dopisem, nebo ještě lépe nechat si na stejnopis potvrdit převzetí na prodejně - převzít může kdokoliv... prodavač, když nebudou chtit potvrdit, předej jim ot před 2-3 svědky, které si dovedeš...
mužeš jina to taky faxovat apod...
ja bych je nešetřil a chtěl maximum...
samozřejmě až se to provede... tak bych chtěl nalady reklamace.. ty u takovyho monitoru muzou bejt treba i 500-600 Kc zalezi a vzdalenosti, poctu cest apod... mrkni do pramenu..
hodně stěsti
ZB
Dík moc.. Udělám to přesně tak, jak píšeš, jenom se fakt bojím, že se zrovna tam na místě v tu chvíli závada neprojeví - a já se potáhnu dvě cesty zbyečně :? on ten moncek má fakt takový období - teď o víkendu byl prakticky nepoužitelnej, a od pondělka jede úplně v pohodě..Citace:
Původně odeslal ZB
[quote="multitalented
Dík moc.. Udělám to přesně tak, jak píšeš, jenom se fakt bojím, že se zrovna tam na místě v tu chvíli závada neprojeví - a já se potáhnu dvě cesty zbyečně :? on ten moncek má fakt takový období - teď o víkendu byl prakticky nepoužitelnej, a od pondělka jede úplně v pohodě..[/quote]
no tak si ty vady treba nafilmuj na videokameru ukaz je svedkum, sepis o tom doma protokol a nechej svedky podepsat (napis jejich jmena a prijemni, bydliste)...
musis byt trochu tvurci...
vem si na reklmaci vice lidi... co to videli
Tak tedka jsem uplne v koncich :evil: . Dneska jsem sel do kramu, kde jsem asi pred 32 dny reklamoval ten monitor, prijdu tam a hnedka mi tam cpou monitor opraveny (flashnuta eeprom, vlvneni se neprojevilo,...) tak jsem hnedka reklm, ze jsem chtel monitor novy, nacez se tam ty prodavaci vyburcujou, ze to je nesmysl, ze se na to ptali a ze bych mel na to narok, kdyby se ta zavada opakaovala 3x, nacez jsem jim tvrdil to s tou 616 do pul roku novej (samozrejme neupsesne :evil: ). Tak jsem ho teda neprevzal a jel jsem domu. Tedka jsem volal na linku obrany spotrebitelu a tam mi rekli, ze se tyhle veci resej podle paragrafu 622, coz mi prislo divny a zeptal jsem se, proc se to neresi podle 616 a k cemu tam potom ta 616ka je. Ona mi to vubec nebyla schopna rict, ale ze prej kdybych s tim sel ksoudu, tak by se to urcite resilo pres 622. Pomoc, kdo ma pravdu??? :cry: Diky!
Halooo, poradte mi prosim nekdo, ja uz jsem opravdu v koncich :cry: :cry: :cry:
Tak jsem si ten monitor dotah domu (ten opravenej, protoze mi teda mrzaci nechteli dat novej) a smao ze hnedka jak nabihaly XPcka to bylo piskani, to vystridalo snad fsechny frequence, ale pak si to sedlo, ale se** mne ze je pekne poskrabanej, no az tam zase najdu zavadu (a to urcite najdu :wink: ) tak tam s nim po Vanocich skocim a zkusim to nejak uklepat na 3 reklamace, potom penizky a nazdar!!!!
Ale tedka mam jeste jeden dotaz, muzu zadat novej, ikdyz jsem ho predtim uz mel na reklamaci a vzal jsem opravenej? Jak je to s tema paragrafama, ridi se to podle 616ky, nebo podle 620ky? Tak uz nekdo odpovezte.....diky!
Měl jsi ho zkontrolovat na prodejně a poškrábaný nevzít (pokud ten tvůj nebyl). Teď se totiž můžou vykrucovat, protože jsi to převzal. Navíc ten monitor nejspíš není ten tvůj původní - na to bych nikdy nepřistoupil - když opravit, tak chci můj konkrétní kus (samozřejmě když to jde).Citace:
Původně odeslal IntEx
No on to asi ten puvodni bude, ve vyjadreni technika napsali, ze tam byla vymenena a naprogramovana epromka, to si prece nemuzou dovolit bez vedomi zakaznika, ne? :evil:
Tedka jsem ale kontroloval cislo, ktery je ve spodu a souhlasi, takze to on je.
Ale tedka jsem si vzpomnel, ze kdyz mi ten monitor prodavali tak mi dali takovej dvojlist jakoze ceskej navod, ale je to pro monitor F790D a ne pro Q790 se slovy, ze je to prej stejny. Ale treba tam nesouhlasi, ze pisou, ze monitor jestandardu TCO99 a ja mam na nem nalepku TCO95. Da se z toho neco vytriskat (vyrazit prachy)? Diky!