zadnou smlouvu na 24 mesicu prece neuzaviras :!: (pokud nechces treba dotovanej telefon)Citace:
Původně odeslal sub-drum-47
Ja jsem si porizoval na gprs kartu novou a nejsem vazan na 2 roky, kamos prechazel z go a taky neni vazan na 2 roky.
Printable View
zadnou smlouvu na 24 mesicu prece neuzaviras :!: (pokud nechces treba dotovanej telefon)Citace:
Ja jsem si porizoval na gprs kartu novou a nejsem vazan na 2 roky, kamos prechazel z go a taky neni vazan na 2 roky.
Zdravím vás , mám taky aktivovanej Data nonstop a ted to provozuji na n7650 ,ale tu potrebuji na normalni praci s telefonem , ne abych na ni visel furt na netu :) ale chtel bych jestli mi muzete poradit , jakej telefon ma ted smysl jen kvuli data nonstop (zadny volani jen data) koupit . Jsem zmlsanej Bluetoothem ale kabel bych taky zkousnul . Diky
siemens M50,treba,sezenes novy tak za 2700Kč :wink:Citace:
Původně odeslal Helos
JJ ten mi taky nekdo doporucoval , ale prej je to s nim trochu slozitejsi s nabijenim .. protoze fakt nevim ale kdyz na nej mas zapojenej datovej kabel .. tak tam nedas nabijecku ... a jakou tridu ma gprs ?? 4+1 ??? Dik
mozna se podivej na www.eurotel.cz a tam je naka krabice :wink: k pocitaci snad za 1300 a ma to 4+1 nebo 4+2 ted nevim...mrkni se
JJ uz jsem na to koukal ale za ten Siemens myslim MC 35i chtej pri uzavreni smlouvy na 2 roky 1500 ale bez smlouvy 5000 Kc ... takze docela raso ...Citace:
Původně odeslal .:Goodman:.
hele zkousel nekdo z vas kolik MB stahnete za hodinu? dost by me to zajimalo....
max tak kolem 19MB,upload cca 4,75MB :-)Citace:
a to jako dohromady nebo zvlast?! no nic... na modemu stahnu 20MB. jdu do toho!
jeste dotaz - kdyz je ten mobil pripojen ke compu do usb portu tak on se pri tom nabiji nebo bere energi z usb? muzu byt pripojeny treba 20 hodin v kuse jo?
jo jde ja mam data nonstop a ficim na ME/S45i ale jedu pres COM
chtel jsem se zeptat i vy teoretici kde jste nakrmili tech 14Kb download jestli to byl testovaci servr rychlosti tak tam je to vzdy hoooodne vysoko jinak ja zo hodinu stahuj (kazaa) trovhu vic podle pripojeni na nod a poctu uzivatelu kteri zdili dany soubor nekdy kdyz jich je okolo 50 tak mi download hazi 50Kb/s (coz je naprosta blbost) tolik nikdy nevyzdimam ve skutecnost to je jen 5.6 (+- nesmysl co plodi kaza) ale vetsinou mi to slape na 3.4 az do 4.5Kb/s
nechci nikoho urazit s tim krmenim ale moooc by me to zajimalo
A pro ty co by chteli vedet jak se zveda particion Level v Kazaa lit 2.4.3 tak mam skvely hack kaza a hlave funguje, nic nezdilim a mam 5765 a stale stoupa takze piste piste piste takze jsem MISTR K++
Mno myslim ze timhle prispevkem jednak delas "cest" svoji prezdivce a jednak si rikas o slepejse + tago dohromady :roll: :!:Citace:
Původně odeslal Lama
abych Ti to vysvetlil: Za prve tady nikdo nerikal ze ma 14 kB download ale ze Eurotel ma 13,4 kb na timeslot! Takze se jednak nauc poradne cist a jednak rozlisovat bity a bajty! A za druhe co sem cpes naky tvoje cachry machry s Kazou? :evil:
sorry ale co to ma spolecneho s warezem ??? kde pise ze taha nelegalni veci ??? ja osobne teda pres kazu sosam jen free mp3 :lol:Citace:
Mno myslim ze timhle prispevkem jednak delas "cest" svoji prezdivce a jednak si rikas o slepejse + tago dohromady :roll: :!:
Tak to vypadá,že se k vám přidám :wink:
Mobil nemám a moc o tom nevím,ale zaujal mě tenhle článek
http://www.mobilmania.cz/Operatori/A...05526&CAI=2114
jo tak o tomhle sem cetl dneska taky a vypada to fakt :drool: jenze kvuli tomu musi Eurotel upgradnout BTSky a to udela asi jen ve velkejch mestech ??? a navic telefoun s EDGE taky stoji tak 20k :evil:Citace:
Původně odeslal Katoo
Už jsem zase o něco chytřejší :-)
Čili pokud jsem to dobře pochopil,koupím si mobil,co umí GPRS a od Eurotelu SIM kartu.Pak si vyberu program Data nonstop.
Velice zjednodušeně řečeno že ;D :wink:
Potřeboval bych vědět,jaký mobil by byl dobrý a na co si dát pozor.
Jake mate zkusenosti s kvalitou signalu na rychlost stahovani?
Co tenhle, pravdepodobne do nej pujdu ;DCitace:
Původně odeslal Katoo
http://www.mobil.cz/obrazek/philips_...5_2_nahled.jpg
pozor si dej hlavne na to at ma tel GPRS trydy minimalne 8 ten Philips ma tridu 10 ;D
To se dělí do třídy?
Na tom obrázku je Philips 620?
Philips Fiso825Citace:
Původně odeslal Katoo
GPRS trida 6 - 3+1 timeslot
GPRS trida 8 - 4+1 timeslot
GPRS trida 10 - 4+2 timeslot
dalsi tridy nema smysl vypisovat ( ty nizsi nemaji smysl a vyssi sem jeste v zadnem telefonu nevidel )
Tady je recenze: http://mobil.idnes.cz/mobilni_komuni...nze030811.html
Díky pánové,mrknu se na to :wink:
já mám Siemens C55, 4+1 timeslot, na data Nonstop ideál jelikož stojí 2990,-... + USB kabel s dobíjením (+CD s aplikacemi) za cca 800kč. doporučuju
Začíná se mi líbit ten Philips :-)