NF7-S to neslape a ked mi to ide na KT133 tak asi to
viem nastavit :D ale ta NF7-S ma stve o tuto doku mi to ide :eek:
Printable View
NF7-S to neslape a ked mi to ide na KT133 tak asi to
viem nastavit :D ale ta NF7-S ma stve o tuto doku mi to ide :eek:
Mě ten S2K šlape jako hodinky. Z 50°C jsem teď na 34°C a pořád klesá :)
na KT333 od MSI mi to jede v pohode.....;)
a zvuk ?Citace:
Původně odeslal Senky
nejak zkukove jsem to nezatezoval..jen posloucham mjuzik ve winAmpu od ty doby co jsem to pustil.Citace:
Původně odeslal Helium
Pri vetsim zesileni to trosku bzuci, ale jinak neslysitelny :wink: Takze i MP3 se daji poslochat celkem hlasite a nic neni slyset. Ostatne s mou deskou jsem se s nicim horsim nesetkal.. Kvalita se nezapre :lol:Citace:
Původně odeslal Helium
Muze mi nekdo vysvetlit, co takovy program dela pri max. vytizeni CPU? (treba pri pareni her). Nerad bych PC pomoci tohoto programu nataktil na 2.4Gb pri cca 60° a po zapnuti hry by funkcnost tohoto softwaroveho zpomalovani CPU zmizela a ja si sveho Athlona uvaril ve vlastni stave???
Je to tedy jen na ochlazeni a zmirneni hluku PC pri "klidne praci"??? Ma to nejaky vyznam pro Overclockera?
Pokud zatizis procak, tak se ti ten program jakoby vypne. Takze je to pro nekoho co jen hraje atd. na nic.Citace:
Původně odeslal BATMAN
Na mojej doske (KT333) to zatial funguje OK(nast.64/64).
Teplota bez záťaže je nižšia ako pri Vcool o 3st., akurát mi vadí že nevidím teplotu priamo v tray ako pri Vcool :?
To jsem chtel slyset...... Pro nas pařany je takovy program na....... vite na co, ze? :D ;DCitace:
Původně odeslal Mirectec
Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
Podívej se do mýho popisu, na týhle sestavě mě to funguje, teplota klesla o 7 stupňů v klidu
Jak jsem jsem uz psal - ME TO TAKY NESLAPE na NF7-S rev. 2.0 - a zatim to tady nikomu s timto boardem a procikem( bartonem) taky neslo...Citace:
Původně odeslal Peter Chovanec
Asi jsem tady psal zbytecne o tom Vcoolu - myslel jsem ze to pochopis a treba i zkusis ???
Mne to slo a teraz to zase nejde....ja som z toho pako...
Cim to je ?
Cumim s otvorenou hubou zo 48 °C na 36°C :-) pri VCORE 1,76v
som uplne z toho na sracky, skoro sam sa pritom urobil ako ta teplota isla dole :-) ;D
Je to fakt sila
Zdravím všetkých. :-)
Ja sa vám divím...Mám chipset KT133A a pekelnú 900-ku Duron.
Ten SKControl zapína a vypína na adrese 52hex bit 7 (Discon When STPGNT Det).Tak isto to robí aj VCool.
Používam WPCREDIT a WPCRSET.Tak isto to uchladí, ako aj ostatné progamy.A som s tým spokojný.Dajú sa tam nastavit aj RAM-ky(ich časovanie).Keby som tomu viac rozumel tak s toho mojho šrotu vymáčknem čo sa dá. ;D
Moja teplota: nezaťažený 49 zaťažený 58
s WPCRSET nezaťažený 29 zaťažený 40
moja skusenost je ze na ABIT NF7S ziaden coolsoft neslape a to som
ich vyskusal aspon 5 ale preco ked to ide na Via MB?
Dalej dakomu to ide a potom nie?
Manji preco nejst nato radsej hotovym softom ako
sa trtkat s wpcreditom a nakoniec to aj tak nebude
fungovat ???
me to taky nejede (Soltek 75FRN2) :evil:
U me (Abit NF7-S rev2.0) nefunguje :-(
Ja mám sodku MSI KT3V a nefunguje mi to. Absolútne sa mi to nedá zapať. Stále mám ikonku červenú. Aj ked poklikám:-(
Tak na to klikni pravym tlacitkem, dej options, S2K settings a tam enable bus disconnect :wink:Citace:
Původně odeslal Astarti
EDIT: A pak jeste Apply :roll:
nemuzu si pomoc, ale kdyz to rozbaluju pomocí total commandera 5.51 tak to napise chybu v archivu, mate jeste nejakej odkaz na tenhle programek ?
V TC 5.51 jde v pohode rozbalit, na me MSI KT3 funguje super o 4 stupne mene nez v CPU Cool co jsem pouzival
KUA, disk read error :-( :-( :-(
Dal som to A stale to nefunguje.
Ked dám apply tak mi to zafajknute vždy zruší :evil:Citace:
Původně odeslal Mirectec