Na www.bostar.cz je zveřejněna end-user cena 509,-- bez DPH, to už vypadá důvěryhodně!
Printable View
Na www.bostar.cz je zveřejněna end-user cena 509,-- bez DPH, to už vypadá důvěryhodně!
Na banneru na pretaktovani.cz se můžete dočíst, že se na invexu bude na stáncích DXT Computers (pěkní komunisti) prodávat tehle VGA Silencer za 509 Kč bez DPH
No uz som poslal otazku na vyrobcu ci sa bude vyrabat aj verzia pre Geforce4. SKusal som to na moju kartu prisposobit hoci aj nesedia diery, ale bohuzial aj ked by som to pripevnil tak, ze by som navrtal diery do tej nevyvysenej casti tak stale zavadzia TVOut. Tym padom ta vyvysena cast pasivu nelezi na celej ploche čipu.....:( ....mozno nieco este vyhutam.
;D http://www.dxt.cz/detail.php?ID=1247
nechci zde dělat extra reklamu, takže pokud to uznáte za extra nevhodné, tak to smažte, ale ja si myslím že to sem patří - minimálně ten obrázek je pěknej
2Julian: dik,ze si sem napsal dva posty,ktere opakuji co jiz davno bylo recenono...
mimochodem u svyho prispevku vpravo nahore mas tlacitko "UPRAVIT".......
1 jen tak naokraj - ja jsem nechtěl, aby někdo smazal ten první příspěvek, v kterým jsem se ohradil, proti tvrzení, že jsem komunistaCitace:
Původně odeslal Chihuri
2 tvrzení o ceně a dostupnosti, nevyplívalo z dohadů, chtěl jsem prostě říct ano budou se prodávat, za tu a tu cenu
Jinak upevnit jdou celkem snadno, to modrý na druhá straně je umělohmotný kryt kovové spony a nemá žádný chladicí efekt.
Dnes som teda skusal nahodit celjkom inym sposobom ten SILENCER na moju kartu ale nesadne ani zadna lista...zavadzia TV OUT. Dalo by sa to vybrusit...ten nesediaci TVOUT...ale zas tie listy nie su kompatibilne. Mam pocit ze to nepojde :(
Ach jo... :-(
Napada vas nekoho aspon, jak levne udelat tiche chlazeni GeForce4Ti 4200 s tim, ze bych ji mozna v budoucnu trosek popohnal :-)
???
Prosim vas, je tu nekdo, kdo vi, kde by se ten Silencer dal objednat tak, aby dorazil co nejdrive? Please help...
http://www.dxt.cz/detail.php?ID=1247
viz vyse :wink:
Tak presne temhle jsem volal, doba dodani je nejmin 5 dnu a to je na me bohuzel moc... :?Citace:
Původně odeslal honzAK
To je trochu smůla... Já ho objednával na shopu teď o víkendu (mě týden nezabije) a před chvílí mi přišlo, že je k vyzvednutí! :-o Těch, co to takhle udělali je ale asi opravdu dost...
Doufám, že jsem Tě nenaštval ;D
To ne, ja jsem si uz tak nejak zvykl, ze mam na tyhle veci hroznou smulu... :?Citace:
Původně odeslal jan555
tak potvrdzujem tu cenu ... na invexe je k dostaniu za 610kc z danou ;) inak vypada cool, som si ho osahal ;)
MadCakp
Tak sleduj, nevím, s kým si mluvil, ale já jsem tam pro něj dneska byl (a je to fakt hovado) a ptal jsem se, že je po tom sháňka a že se jim po tom asi zakouřilo. A on říkal, že jich mají mraky a že no problemo!Citace:
Původně odeslal Zilla
Tak jsem ho přimontoval, vyzkoušel a zatím si o něm myslím jen to nejlepší! Není slyšet (ani na vyšší mód), resp. neslyším ho přes 25 dB větrák na CPU, instalace snadná, GPU jsem zatím zkoušel o 10 MHz výš než prošlo dřív a bez problémů. Navíc jako bonus mi ten větrák nahradí i jeden vytahovací fan ;D
Ja se ptal tady, v Usti nad Labem a tady jsou uplne mimo, nic tu nemaji skladem a vsechno by furt jen objednavali... Do Prahy se dostanu nejdriv po vikendu, ale spis ani tehdy ne, to je vazne o nicem...Citace:
Původně odeslal jan555
Pre tych ktori su majitelmi GF4 - zatial sa nebude vyrabat verzia pre tieto karty :( co je neskutocne smutne. Nejakym extra hardcore modom by to sice slo upevnit..ale to uz by som potreboval k tomu aj ine naradie..a neviem ako by vo finalnej podobe ten chladic uz vyzeral :(.
Mozno ak fakt bude vela casu a budem mat pristup u znameho k naradiu tak to vyskusam aj s tym ze sa to moze znicit :|
Juuuuuuuu :eek: :wink:
Kdyby to tak jeste svitilo, to bych to bral hned ;)
Další (snad) zajímavá zpráva - paměti (bez pasívů) mi jdou s tímhle chladičem minimálně o 15-20 MHz výš! Zřejmě se se standardním chladičem (který to moc nezvládá) zahřívá moc celá karta, teď je studená a pamětím to jen prospívá :-)
V ktere prodejne v Praglu jsi to kupoval? Mozna tam dorazim v patek rano, tak bych si ji zkusil vyzvednout primo tam...Citace:
Původně odeslal jan555
V DXT ve Vršovicích (tuším Krymská ul.?), jinak jsem koukal, že už je mají i u CCčka, takže jestli to máš blíž, tak se domluv s nima, stojej u obou stejně...Citace:
Původně odeslal Zilla
Mno, ja se V Praglu moc nevyznam, trefim jenom tam, kam jede metro... :oops: Takze obhlidnu, co bude pro me bliz a uvidime... :-)))Citace:
Původně odeslal jan555
CCčko je přímo na "C" Háje, DXT "A" Nám. Míru a pak asi 2 stanice tramvají. Snad pomůže, jinak oba kšefty to mají určitě na webu.
Jenze ja to potrebuju jese do vikendu a to by ty ksefty nestihly... Ale diky moc za rady.Citace:
Původně odeslal jan555