ste blazni... :lol: dat 11.ooo za par takovejch chrchaltek co ani nevyzvladaj samy vokaly, basy a potrbuji jeste stupidni dunihlavi subwoofer.
ICE
Printable View
ste blazni... :lol: dat 11.ooo za par takovejch chrchaltek co ani nevyzvladaj samy vokaly, basy a potrbuji jeste stupidni dunihlavi subwoofer.
ICE
Tak jsem se zase ptal na bedny cely set by stal tak okolo 9 nejlevnejsi ale avreceiveru takze asi vlasy sezen lepsi bedny za tolik a bude to fajn.
A myslim ze ty z-680 nejsou zrovna chrchlaky!
PANASONIC sa-he 75 e-k + YAMAHA NS-P 230 B vcelku 13,5 tisíce....
ve srovnání s tím LOLgitechem ?? ???
A nepište mi sem plz., že panasonic je sr..... zase tak hrozny to snad neni...
A to ja jako cele???
AV receiver+repro5,1?
Jo a je tohle ted vystup na tu desku abych to zprovoznil s tim digitalem?????(otazka pro Glassmana)
tak co poradi nekdo???
A to je ta adresa-ja ji tam zapomnel pridat :oops:
http://www.asusteam.cz/DetailPage.asp?DPG=46891
Tak ted jsem se dival na ty receivery a ony taky maji vsechny dekodery ale ja mam maly pokoj a myslim ze mi budou ty logitechy stacit vetsina lidi rika nic lepsiho v cenove relaci - budu jim verit.
V cem by to jako nmelo lepsi zvuk???
Mno pokud máš, malý pokoj tak je logitech vzhledem k velikosti ( zesilovac built-in) lepší, ale co se týče zvukového podání (hlavně hudba), a možností vstupů-výstupů (reciever vč. radia s RDS samozřejmě), tak yamaha + klas. reciever bude lepší. Hoši z logitechu jsou v repro prostě začátečníci a snažej se to prodat počítačovejm nadšencům jako seš ty, který právě znaj jen ten Logitech a neuměj si představit že to za podobnou cenu může hrát mnohem vyspěleji. A pokud je ti jedno, že to prostě bude nebude hrát lépe a jse ti ovýkon, tak s klidem kup toho lolgitecha a už o tom nepřemýšlej :) Jinak mimomochodem ten logitech má pouze 160W RMS (stačí pátrat po internetu SUB 100W + 12W satelity)- takže další důkaz že to jsou takoví malí podvodníčci.....Citace:
Původně odeslal Lukáš David
Jo sním uplně souhlasím, bez Logitech Z-680, kdybych na ně měl měl, bral bych je všemi deseti... Na adresa www.zive.cz je test asi 10 repro soustav, tak se na to mrkni... Tato soustava dostala 9/10 což je super... ach jo jen ne ně mít........Citace:
Původně odeslal Phaeton
Mike.Falke
Mno, když jsme u těch testu, tak se podivej na tomshardware. Tam jednoznačně hudebně propadly. Živě bych bral opravdu s rezervou...Citace:
Původně odeslal mike.falke
Dík za typ... To ale aspoň vidět že se těm co dělají testy nedá věřit... Kurvy...Citace:
Původně odeslal ros
Ta kmi teda poradte co si mama poridit do 13500 s DPH???
Chci za sve penize dostat to nejlepsi a nijak na to nespecham.
DIK Verim se se neco najde.(Pobeha mi to na nForce APU???)
K tem Logitechum jaktoze nemaju 500RMS???
Tak mi poradte co si mam koupit do 13500 s DPH poradte a ja si to nekam zajdu poslechnout to by bylo vklidu nejak s tim nespecham a chci za sve penize dostat to nej.
Jo a k tem logitechum jakto ze nemaji 500RMS???
http://www.gamingin3d.com/reviews/z560/Citace:
Obr. v recenzi...
jinak volba repro je dost individualni zalezitost, to je jako byste chtel poradit jaky obraz na stenu si mate koupit aby se vam pak libil :wink:
Tady je subwoofer z680
http://www.tb-speaker.com/detail/woofer/w8-740c.asp
Tady jsou satelity
http://www.tb-speaker.com/detail/tweeter/w3-926s.asp
Tak alespon jeste poradte cemu se mam vyvarovat a jestli ma cenu uvazovat o jinem zesaku nez ten panasonic co jste mi poradili ktery bude lepsi za stejne keke :roll:
DIK
Edit: a co je to ten digitalni zesilovac a co vsechno za dekodery by ten receiver mel mit
Edit2: Jo a jeste kdyz mam na receiveru 80W max tak bedny nesmi byt slabsi ale silnejsi muzou byt ne???
Edit3: Jo a jeste dopredy stejne repro jako dozadu nebo do zadu jen efektaky???(Je lepsi poskladat repro nebo koupit sadu vcelky treba za 6?)
DIK DIK DIK
ehmn, mno tot otazka jestli se vyplati koupit jiny, drazssí bude mít třeba 1 zadní kanál navíc, mooozna lepší zvuk, lepší podporu DVD-audio. Sám budu asi kupovat kombinaci, kterou jsem popsal... až ji budete mít, tak dejte vědět jak htaje :wink:
- k počítači nemusí mít dekodéry prakticky zádné, všechno dekoduje zvuková karta
- slabsi bedny tam samozrejme muzete mít, nesmí se proste jen jet na recieveru na plno! - stejna by ovsem mela byt impedance beden a recieveru !
- osobne bych koupil celou sestavu 5.1 -
1. je to levnejsi
2. je to vyvazenejsi
No to chapu ale neni lepsi koupit k tomu zesiku nejake bedny treba dexony(adagio 70) nez nejakou soustavicku ??? ??? ???Citace:
Původně odeslal ros
Delas si z nas srandu? Nevis jak zapojit par kabliku podle manualu :?:Citace:
No jo uz to vim neni to zadny problemCitace:
Původně odeslal Decase
Tak co da mi jeste nekdo nejaky typ???
Vyplati se ty DEXONY adagio 70?
Dexon je "levna spotrebka". Nevim jak to hraje (to si musis poslechnout sam), snad to bude alespon prumer.Citace:
Koukni se na http://www.aq-czech.cz/ . Je to dobra ceska firma. Zadny high-end ale prumer za dobrou cenu.
Tak ty Acustique mi strasne zkritizoval typek v prodejne Yamahy a Magnatu.A nikdejsem necetl ty ceny. Co by jste mi doporucili za zesik ten z te prodejny mi taky rekl ze Yamaha rx-v 440RDS za 11000 bude hrat 2x lepe.
JSEM Z TOHO V P.I. Radte ;D
DIK
add vykon: Z680 maji 500W RMS při 10% THD(takove zkresleni se obycejne pise u vsech vezi a pocitacovejch repraku) a samostatne prodavane repraky (yamaha,b&w,magnat...) a receivery (napr. ta yamaha) maji vykon při THD 1% ci dokonce 0,1% a to je trochu rozdil, ze???
add zesak:mym favoritem je rozhodne yamaha rx-v440 za 11000 super
add bedny:zalezi ciste na posluchaci, na velikosti mistnosti, velice dobre hraji yamaha ns200c za 15000 (sloupy), B&W DM601 S3 za 13000(regalove)
Tak dnes jsem byl v dalsi prodejne (Aqustique) a ty AQ zni dost sobre celkem strcily DEXONY do kapsy dival jsem se na kentaury 650:) a ten clovek co tam dela mi doporucil receiver Sony str-de - co vy na to??? Ty kentaz jsou strasner velke ale ten zkuk kdyby jste to slyseli aaaaaaaa
No ak ta ohuril efektny zvuk AQ, tak ti doporucujem vypocut si bedne nemecke bedne CANTON alebo ELAC :!: URCITE sa ti budu pacit !Citace:
...ale mne osobne takyto zvukovy prejav nevyhovuje - na prve pocutie je to supeeer bombaaa, ale po 30min sustredeneho posluchu kvalitnej muziky sa clovek citi unaveny a NEDA sa pri tom relaxovat - preto som uprednostnil nenapadny ale DLHODOBO pocuvatelny a velmi prijemny zvukovy prejav francuzkych stlpoviek FOCAL JM LAB 715 8-)
INAK - MOJA skusenost s kupou bedni a zosika je jednoznacna:
- ak chces pocuvat aj kvalitnu muziku tak sa vyser na "priestorovy" zvuk, domace kino 5+1 a podobne oblbovaky !!! :!:
- ja som si mohol vybrat a priamo porovnat 5+1 receiver za 18000,-Sk + zostavu bedni 5+1 za cca 30000,-Sk (to bol moj financny strop, cez ktory som nemohol a ani nebol ochotny ist, ani keby som bol na to mal... ) s rovnako drahou iba "stereo" zostavou - zosik NAD350 za 18tis + stlpovky FOCAL 715 za 28tis. - UZ po 30min porovnavani bolo JEDNOZNACNE jasne ze ta "kino" zostava je v porovnani s rovnako drahou stereo zostavou UPLNY HNOJ !!! :!: a samozrejme kupil som si tu stereo zostavu a dodnes chrochtam blahom...
na "efekt" zvuk pri pareni gamesiek som si radsej kupil sluchatka KOSS PortaPro - a mozem si uzivat naplno bombastickych efektov pri hrach aj ked ostatni v baraku spia :!: 8-)
mimochodom:
- sinus vykon toho zosika NAD350 je "iba" 2x60W do 8 Ohm zataze - je super stabilny - maka aj do 2 Ohm zataze - tam dokaze dat kratkodobo az 240W ... takze nad 500W a vyssimi udajmi "PC reprakov" sa mozno len pousmiat :roll:
- ak dam reg. hlasitosti na polovicu , tak v mojej izbe (22 m2) vyprodukuju tie bedne taku hlasitost, ze tam nemate sancu rozumiet co na vas krici priatelka, co sedi hned vedla na gauci :roll:
2Lukas David: Marcelino vi o cem mluvi. Jde jen o to kolik mas na to penez. Muzes sikoupit taky Accuphase a Willsony, ale to potrebujes dva tri miliony. Jde o pomer cena/vykon (jako u vseho). Kazdopadne komponenty o kterych se zminoval Marcelino jsou ve sve tride (pro smrtelniky) kvalitni. Tech znacek a vyrobku je v podobne cenove hladine mnohem vic, jen si vybrat. Je treba se ridit vlastnim sluchem. Jestli mas na dostrel nejakou dobrou prodejnu, kde si muzes ruzne kombinace (CD/PreAmp/Amp/Repo) poslechnout tak mas vyhodu. Taky neni k zahozeni poslechnout si uz osvedcene sestavy, mas pak jednodussi rozhodovani.