řešim stejnej problém-odešla mi 15" a hodil by se mi nějakej novej monitor 17" do 5k s DPH? Takže nějakej kloudnej návrh? ???
Printable View
řešim stejnej problém-odešla mi 15" a hodil by se mi nějakej novej monitor 17" do 5k s DPH? Takže nějakej kloudnej návrh? ???
a ty 7A+ už fakt nejdou sehnat ? já mám pocit, že za ně se náhrada bude hledat hodně těžko...
Rekl bych, ze jeste jdou, tam, kde zbyly skladem.
Co mam informace od jednoho z dealeru AOC, tak 7A+ a bohuzel ani 9A+ uz prestali skutecne delat. Tezko rict, jestli AOC nekdy zase nejake Diamondtrony mit bude.
Jsi si tim 100% jistej ? Na toho Hyundaje koukam u znameho, ve skole, u kamosu na kolejich a nejakou dobu jsem ho mel i doma (jak 17" tak 19"). To co jsem videl opravdu vypadalo na rez valcem. Ve vertikalnim smeru jsem zadne zakriveni nepozoroval, zato v horizontalnim bylo "velke".Citace:
Původně odeslal DeeKay
petrt: tim jsem si na 1000000000% jistej...
hmm, asi jsem neverici Tomas, muzes nahodit nejaky link ? Ja mam sice oci docela v prd...ale zas tak moc teda ne. To vertikalni zakriveni jsem porovnaval s AOC Klr a oproti nemu to u toho Hyundaie videt nebylo (to zakriveni).Citace:
Původně odeslal DeeKay
Já mám teďka už druhý Q790. Je prakticky plochý (pro detailisty ne), obraz má v pohodě, je fakt malý (celková velikost jako 15-ka), má IMHO dobrý poměr cena/výkon, pro mě ideální. Akorát má trochu divné (tím myslím netradiční) ovládání, ale to si jednou nastavím a potom na to nešahám, tak o nic nejde.
A hlavně má pěkný design - hlavní důvod koupě. :wink:
Monitor AOC 17 - 7K+ plochy
Tak jsem ho dneska koupil do firmy je super.
Plochej naprosto (rejpal by moh rict mirne zakriveny v rozich ale to je nepatrny treba v porovnani z tim hundajem je naprosto plochy)
Kdyz jsem se nanej koukal tak je super plochy.
je dobrej.
http://www.vts.cz/DetailPage.asp?DPG...e=All&S=-1&C=3
njn - jenze se prestal dovazet - tudiz mas jeden z poslednich kousku....
vzdyt prave za nej hledame nahradu - precti si zacatek threadu...
2Chocen: nespletl sis to nahodou ty s tou 7A+? :wink:
7K+ a 9K+ jsou nove typy AOC pokud vim
asi tak
tomesik
:oops: :oops: :oops:
sorry
K+ - jak je to u nej s ostrosti obrazu a tak ???
naprosto skvelej ostrost jas kontrast vse je dokonaly dokonce v 1600x1200 to bylo dost dobry uplne jsem nato cumnel.
ja ma to co mam napisane dole - philips 107p20 a nestazujem sa
sice bol trochu drazsi, ale kvalita obrazu stoji za to
myslim ze tu hladaju nieco do 5 tacov :(Citace:
Původně odeslal puki
za 8 tacov uz je z coho vyberat, aj kvalitneho..
ah, ja som sa sekol o danCitace:
Původně odeslal rOn
ale aj tak to nieje zas o tolko viac, v prepocte za 5800CZK s DPH
a okrem toho vsetko co je uplne ploche sa od tej hranice 5000sDPH vzdaluje minimalne
7K+ není plochý tak jak je myšleno PLOCHÁ OBRAZOVKA ve stylu Flatron, nebo Diamondtron ...... 7K+ má mirně zakřivenou obrazovku za rovným sklem. Když se na to mrkneš z boku, tak je naprosto zřetelně vidět rozdíl mezy prvním a druhým sklem. Už jsem jich za poslední měsíc montoval 5ks tak vím o čem mluvím, zrovna mám jeden doma, vezu ho zákazníkovi. DeeKay tomu říká AKVÁRKO ;D .... obrazová kvalita je oproti verzi 7A+ mírně nepřesná a nastavení obrazu (geometrie) je doslova pakárna (seřízení okrajů a pod) ...... ale za tu cenu je to v pohodě monitor, proto je taky beru pro lidi, co nejsou nijak nároční .... sobě bych ho ale nevzal ...Citace:
Původně odeslal Martyr-M
2Aliencz jo presne neni to 100% flatron ale hodne se tomu blizi
za tu cenu to je uplne super monitor.
Nevite nekdo neco o monitoru ADI 750 DynaFlat - X? Je to plochej monit? DIky moc.
DYNAFLAT je nieco medzi klasickou invar. maskou a diamondtronom. obrazovka je trocha gulata, ale mal by si znej mat o nieco lepsi dojem ako z invaru :)Citace:
Původně odeslal Bohus
k tvojej otazke - ADI 750 dokonale (trinitronovsky) plocha nie je.
Ehm, mam AOC 9A+ a naprosto plochou obrazovku teda nema, je videt jak je obrazovka pod vrchnim sklem prohnuta :roll: