ooo Lucky boy. To by som bral aj ja cece. Ta cena je fakt nizka.
A to zrychlenie....muahaha to bude hukot..
Printable View
ooo Lucky boy. To by som bral aj ja cece. Ta cena je fakt nizka.
A to zrychlenie....muahaha to bude hukot..
Ty voe :o ber ji hned.Nebo ji posli me... ;DCitace:
Původně odeslal Strider
Snad ji budu mít v sobotu. Bude sice opravdu bez záruky, ale mám možnost si ji vyzkoušet. Doufám, že se nic třeba po měsíci nepo.... I když nemělo by.
Tak jsem měl mít dnes toho Radeona a nic :? Prý tomu chlapikovi do toho něco přišlo a tak zítra. Doufám tedy, že to opravdu bude zítra. :roll:
Tak to jsem teda zvedavej... Za 8k to je fakt super cena 8-)
Moc mu never, ked idse o take prachy a on to oddialuje... ja by som isiel od toho prec.Citace:
Původně odeslal Strider
Já bych se toho nebál!!! Pokud si to rozmyslíš a nebudeš ji chtít, tak mi dej
prosím vědět, já ji koupím >:} a "ženicha" už pro ni seženu :wink: !
Strider: jestli ti ji pujci na odskouseni do komplu a pojede tak nevahej a ber ji 8-) Heh a jestli od toho jdes, tak ja bych ji taky klido koupil ;D S ATi kartama nemam sice zkusenosti ale tohle delo za 8litru je bezkonkurencni :o :wink:
Budu to mít na odzkoušení. Uvidíme.
takze abych to pochopil: to tve oznaceni 9800pro low je teda SE?Citace:
Původně odeslal nex
To oznaceni LOW nejspis znamena ze se jedna o Nonpro verzi :idea:Citace:
Původně odeslal Decase
No a Nonpro = pro low = SE ... :idea:Citace:
Původně odeslal Nowic
SE verze je uplne neco jinyho.Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
OK, tak Nonpro = pro lowCitace:
Původně odeslal Nowic
a SE = ???
Radeon 9800 SE: 325MHz jadro, 600MHz pamet, 128MB pameti 256-bit sbernice, 4 pipelineCitace:
Původně odeslal WeSTLeR
Radeon 9800 SE: 325MHz jadro, 600MHz pamet, 128MB pameti 128-bit sbernice, 4 pipeline
Tudiz SE = SHIT EDITION ??? :arrow: ;D
Naprosto spravne ;D ;D :mweheh: :mweheh:Citace:
Původně odeslal WeSTLeR
Tak vážení. JE TO TADY ! ;D Vše jede jak má a tak jsem to koupil. Teď budu reinstalovat celý systém (mám ho už pěkně zabordelařený) a tak ať to jede pěkně na novém. Dojmy napíši pak. 8-)
Gratuluju :-) Ja si ted dal do Case Fortrona v podpisu a zjistil sem ze nejvetsi bordel dela GK :-(Citace:
Původně odeslal Strider
A vic jich nema? :-)
strider: Taktez gratulace, lepsi kup si snad ani nemohl udelat! :wink:
A kdyby si s ni nahodou nebyl spokojen hned bych ji odkoupil ;D
Udělal jsi dobře! Vítej v první grafické lize ;D 8-) !!!
Je to tedy docela skok z GeForce 2 MX na Hercules 9800Pro. ;D Když jsem si teď prohlížel tu kartu pořádně, tak musím uznat, že je to skvěle udělaná karta. Docela mě dostal ten modře svítící větráček. :-) Škoda jen, že nemám průhledný case. :?
Obraz je tedy jak víno. Je to docela znát oproti GeForce co jsem měl. Jen doufám, že karta pojede jak má, protože jediná nevýhoda je, že tedy nemá záruku. Ale nikdy jsem s grafikama problémy neměl a Hercules patří mezi ty lepší výrobce.
Jsem tedy rád, že mi to jede i na 300W zdroji. Časem chci koupit, ale druhý disk. To už by to asi nemusel utánout. Co vy na to ?
v pohode ja jdeu na 300w fortronu a jede mi to co mam v podpisu jeste s jednou mechanikou a dalsima dvema diskama...takze bych se neznepokojoval.Citace:
Původně odeslal Strider