4-Ja8k1- - Zaujima ma co je vlastne prave na tom tvojom podpise ??? Sak ten R9500 na 9700 ti robi chyby... takze nejaka s tych 4pipe.. je vadna. Ten Barton na 3500+ to je ako co ??? 2300mhz ;D ;D ..atd
By si to mohol ozrejmit :D
Printable View
4-Ja8k1- - Zaujima ma co je vlastne prave na tom tvojom podpise ??? Sak ten R9500 na 9700 ti robi chyby... takze nejaka s tych 4pipe.. je vadna. Ten Barton na 3500+ to je ako co ??? 2300mhz ;D ;D ..atd
By si to mohol ozrejmit :D
9700Pro vypada prece lip nez jen 9500 ;DCitace:
Původně odeslal Semik
No to je taky pravda, ale ten barton mu pry jede na 2400Mhz..Citace:
Původně odeslal Semik
Nechcel som zakladat novy thread ..kedze je viac menej podobny tomuto. Ale .. mozem vymenit CPU co mam teraz za bartonika. Prave ho skusam a vyzera ze pri rozumnej voltazi ( 1.8 ) ma strop niekde okolo 2400 mhz. Proc co mam teraz je ( tbred ) je stable pri rovnakej voltazi asi na 2450 .. otazka je ..menit/nemenit ... . Ziaden doplatik nic :) ... . Ja som uz viac menej rozhodnuty, len som taka povaha ze mi niekto musi povedat " robis dobre"
:)) ..takze cakam.
nemenit :wink: Kazdy MHz navic je dobry a podle me ten barton realne moc vykonejsi nebude :wink: pro me to melo smysl, kdyz muj 1700+ sel max na 2080MHz a to pri voltazi 1,85V u tebe bych si radsi nechal to co mas a klidne cekal na A64 :D
A nechtel by nekdo vymenit bartona se mnou? Za viz to co mam dole? :roll:
Robis dobre :wink:Citace:
Původně odeslal cernobil
hmm ... nu trosku som prekvapeny. Predsa len tych 60 -70 mhz neni moc. A ta 0.5 mb cache je podla mna rozdiel. A to dost velky ( nie pre vsetky APP ). A ako hovorim nedoplatim ani 1 SKK a a64 bude cenovu uplne inde :)... takze by som sa az tak netesil, az na par stastlivcou ho tak skoro mat len tak niekto ( teda aj ja ) mat nebudem. A ked budem proc predavat tak je vzdy lepsie predavat bartona 2500+ ako tbred 1700 ...
nu tak som si to tu zdvodnil sam pre seba :) ..
Ze vubec vahas, to preci jasna vec to vymenit. A to ze jsi mel moznost ten Barton vyzkouset, a navic ti jede az na 2400Mhz...
Preci jenom AMD nedava ten vysoky XP rating jen tak pro nic za nic. Ta L2 cache 512KB mu celkem dost pomaha :-) A tech 70MHz je v tomto pripade uplne zanedbatelnych
sak o to ti islo, zdovodnit si to, ved si uz davno rozhodnuty... ako ja.
tak bartonik je uz dnu nastalo. Pri 218 fsb riaden hukot. Doska zvlada aj viac, problem je ze pamate uz asi nie. Kazdopadne ...troska sa s tym este pohram. 438 Mhz pamate pri Cl 2 2-2-4 :) ..tak to je na Cl 2.5 twinmosy uz pekna sila. Skoda len ze 256 mb modul ... hladam dalsi :) kto mate dajte vediet.
Zdar , Wuuduu , Cernobil , ste kupovali BOX verzie alebo Nebox?Citace:
Původně odeslal cernobil
Planujem Bartona.
Len mam zas lei ze pojde ako ten kt som mal (Tj 2.0Ghz@1.8V)
ja kupoval NEBOOOX :)) ...ale kurnik ten thread je riadne stary.
A co som mal vytvorit novy??Citace:
Původně odeslal cernobil
Ten prispevok by podlshol cenzure.
ne neee :) ... to bolo len konstatovanie.Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Nebox z Agemu... 220FSB x 10 ide na 1,65-1,675V, ale po case sa prehreje a s tym co mam ho neuchladim
Pani , a co tak presne oznacenia cpu , komplet cisla?
Teda ak to nieje tajomstvom.
Nemam zadnej zazrak ale na 2200Mhz beha Primestable -
AXDA2500KV4D 4144137200381 AQXEA0327MPM
Je to box a do win nabehne i na 2340Mhz - kolik je jeho max nevim - nemam dostatecne chlazeni - dost topi - 55 - 65°C a taky si rika o pomerne vysoky napeti - na 11*200Mhz o 1,725(min v zatizeni)1,68 a na 210*10,5 o 1,75V( v zat. 1.71)
No muj:
AXDA 2500KVD Y849218240156
AQXDA 0323 WPMW
Beha vic nez skvele :wink: Viz podpis.. Bouzel je to temer jeho maximum :? Pac ikdyz dam napeti 1,75V tak je to stabilni max 2340MHz.. ALe spis bych to svedl na desku, protoze mu dava blby napeti :?
Ale obaja mate dost nizke koncove 4cislie.
Jaky odlesk maji jadra tech vasich Bartonu?
Tak to uz si nepamatuju.. Ale myslim, ze to bylo normalne fialove ??? Tohle podle me na OC nema vubec vliv.. Spis je podle me dulezitejsi to koncovy ctyrcisli :wink:Citace:
Původně odeslal Halen
Ja celkom verim 3Dm03 a poviem Vam že ked som mal 1700+ chodiaci na 200*10 tak som mal score v 3dm03 5878bodov a teray som dal 1800+ na 2350 a čakal som zázraky a hovno zlata rybka ! len 5913 bodov a to je niečo ako 3300+ takže grafika je prvorada !!!!!
2k3 takmer vobec nezalezi na CPU ale hlavne na GPU.Citace:
Původně odeslal duros
Kolko mas s tym CPU na 2350 v CPU Marku?
Neviem spravim benchmark .... nerobil som ho ešte ....