V Makru bych si nekoupil radio natoz takovyhle repraky...Ja je chyt jeste docela dobre. Mam znamou v Makru a s elektronikou zachazej jak s bramborama
Printable View
V Makru bych si nekoupil radio natoz takovyhle repraky...Ja je chyt jeste docela dobre. Mam znamou v Makru a s elektronikou zachazej jak s bramborama
No je to to samé jako v 1 musíšš si dát normální skin a rozbalit tam tlačítka a dole je ten nápis cmssCitace:
Původně odeslal tiktak
Jo jo, diky diky, uz to beha, normalni (default) skin ale to "zmenseny provedeni", ja to furt hledal v tom velkym... to je taky pomsta od Creative, umistit to sem, mit 14 monitor, ani to nenajdu... ;D ;DCitace:
Původně odeslal KoNG
ahoj.
neviem preco ale zacinam ma chut si kupit tieto bednicky. prevedenie je vcelku prijatelne. zvukova stranka tiez dobra. (ale toto sa bude pitvat donekonecna, proste kazdy ma ine usi) Cena prijatelna.
Chcem sa opytat. Myslite ze pojde cena este kusok dole alebo uz ani nie?
teraz mam v kompiku SB128 ale mam zalusk na nieco ine.
Neviete co by stalo za zmienku. Cenovo co najnizsie. Niekde som cital o Zolltrix, da sa to tu vobec niekde v BRATISLAVE zohnat?. Potreboval by som zvukovku ktora ma aj OPTIKU (out). Alebo poradne co ine v tejto kvalite a cenovej relacii. V cechach ju zevraj maju (zolltrix nachtingale 6.1 pro) za cca 1000 Kc.
Dakujem
Provedeni prijatelne....??? Takovy jsou na trhu jediny :o . Tedy pokud beru repro k PC (nepocitam takovy ty pekny Technics za 8500Kc). Jestli to chces na hry tak je dobra Audigy... Bohuzel s ni ma nekdo problemy. jestli na Reprodukci tak Asi Fortisimo III. Prvni za 2500 druha za 2000
ved to
audigy nechcem - vela ludi tu hovori ze je to hovadina - vela penez malo muziky
fortissimo by som bral - problem je ze unas este teraz FII stoji 1800 SK bez DPH - ta by stacila.
Otazka na bratov cechov.
Je nejaky obchod v BRNE alebo niekde blizsie BA, kde by som to za rozumnu cenu mohol kupit.
do uvahy prichadzaju fortissimo alebo zolltrix
dakujem
Nekdo tady rikal a mel pravd, ze taky musis brat v potaz kolik lidi ma Audigy a kolik Fortisimo. Je jasny, ze Hercules ma asi lepsi podporu. Taky jsem premyslel nad Fortisimem III, ale co jsem cetl neni moc dobry na hry
preco nieje dobry na hry
robi to nejake ptakoviny.
spomaluje kompik?
ja teraz idem na SB128
a zvuk pocuvam na sluchadlach.
tu kombinaciu by som aj tak vyuzival na
pocuvanie hudby a prepojil by som to aj s vezou
pozeranie videa (DVD, DVDrip)
a nahravanie hudby na MD (na to potrebujem optiku, teraz to tam tlacim cez vezu, ale veza mi necita RW takze vsetko co skompilujem musim napalit na CDR a potom cez vezu naMD, a ja zase nepotrebujem mas vsetko aj na CD aj na MD)
POkud to chces na to, co jsi rekl. Tak vazne asi to Fortisimo. Se zpomalovanim compa od Audigy nejak problem nemam
a ta kupa v cechach?
dalo by sa to aj niekde v brne alebo breclav??
S tou koupi v cechach vazne nevim a na slovensku uz teprva ne :-( Ale nekde rikali, kde se nechaj na slovensku koupit
aj tak dakujem
prave pozeram cennik jednej firmy
fortissimo II Sk 1880,--
genius Sk 4990,--
---------
6870,--
DPH 1580,1
______
8450,1
tak neviem neviem
asi pojdem zajtra tam a vykrvacam
co vy nato?
vyzera to dobre???
Ty repraky stoji u vas stejne jako tady. U nas taky 5000. O Fortisimu II moc nevim, tak ti tu cenu neraknu. Ja taky pro ne musel pekne krvacet, ale jsopu super
aj tak stale neviem
stale vaham
ale este sa na to vyspim a asi do nich pojdem
este problem ze kde ich dam :-)
ako to mas vyriesene
mas ich zavesene na stene alebo ti len tak tronia niekde na skrini,
nevies o nejakej recenzii na fortissimo? a porovnanie s audigy?
No ja je mam poveseny na stene. Na levo mam satnu tak vysi na ni. Misto se vzdycky udela. No taky tady na foru. Nekde Bud Audigy vs. Fortissimo III nebo jen Fortissimo III. Ale primo srovnani s tech dvou jsem nenasel.
aj tak dakujem
ved to tu skusim pohladat
este najst toho dobraka co by mi to kupil v nasom velkosklade a pohoda.
dakujem za pokec
Jasny. Doufam, ze se ti budou libit :-))) Hlavne mej odvoz....Tezky jsou jak krava
Citace:
Původně odeslal Vilca
Makro nemakro, hrajou pekne, a sou solidne baleny.
ja jsem je nesl asi 300m a byl jsem z nich uplne grogy ale ten zvuk za to stoji :lol:Citace:
Původně odeslal Vilca
Nevim jak v Brnenskem Makru (jak nekdo nahore uvadel), ale v Softcomu (www.computershop.cz) to maji za 4400,- s DPH (studentska cena) a ve FANu za cca 4600 (odhad). TS Bohemia taky kolem 4400,-. Vse v Brne.Citace:
Původně odeslal Loki12
Bacha, Fortissimo2 nema analogovy 5.1 vystup, pouze 4.1...
2 Hawkins
este ze si to napisal az potom co som si to kupil
a zistil som to az doma
doprdele aj s herculesom a ich
imbecilnym oznacenim 5.1
ale so ze je to iba digitalne tak to uz
nikde na krabici a ani v popise neuvadzaju
no, vo moc si neprisel. ten centr je naprosto nevyuzitej, muzu si na z nej udelat policku :(
Z vlastní zkušenosti můžu říct, že centr je hodně vytížený ve filmech i ve spoustě hrách. SB Live rulezz !
Braindead: Film s 5.1 AC3 zvukem bez centru? Pitomost.
Loky - bizon: mel ses podivat na web Hercules a tam bys zjistil potrebne informace.
Premo: SB Live - predrazene tfuj.