teď už ot ale není za 990,- ne? Teď to stojí tuším 650 nebo 700 bez DPH ne?Citace:
Původně odeslal Fleak
Printable View
teď už ot ale není za 990,- ne? Teď to stojí tuším 650 nebo 700 bez DPH ne?Citace:
Původně odeslal Fleak
od 3. prosince to bude za 649 bez DPH ale jen do 30.června 2004 pak zas 999 bez DPH
ted jsem prisel na docela dobrou vec zkuste si nastavit rychlost pripojovani na 57 misto 115 kbps me osobne to docela pomohlo hlavne v rychlosti stahovani :idea:
Ja to mam 57,6 od zacatku :) Vynasobil jsem si jednoduse 13,4*4 a vyslo mi, ze 115 nema cenu :) A ono to pri 115 dela nejaky kraviny, ci co?
kdyz tam dam 115 tak se to spomali!!Na nejaky diskusy na mobilmanii jsem cetl to sami!Nekomu to chodilo jen 2-3 kB/s kdyz to mel na 115 kdyz to snizil tak v pohode 4-5 kB/s
No ja mam od zacatku s dowload acceleratorem tak 5,3 kbps, takze jsem nemel ani moc duvodu neco jinyho zkouset :) To by me zajimalo, jak to teda jede, kdyz je treba komunikace pres Bluetooth? Ten preci taky komunikuje s PC rychlosti nekde kolem 115, ne? Mate s tim nekdo zkusenosti? Taky to jede jen 2-3, nebo se to tyka jen "dratu"?
prave ze jeden kluk tam psal ze ma Philips 820 pres BT a kdyz jede pres 115 tak mu to jede pomalu a kdyz 57 tak normalne!!