jj, já chci taky ;D moc prosím
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Printable View
jj, já chci taky ;D moc prosím
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Citace:
Původně odeslal mino
No ved vidiet ze v tych firmach pracuju fundovani odbornici.
Kua, ze ja blbec som si pc skladal sam , a jaky je to smejd slaby :-)), a teraz bez CPU
Dufam ze nebude taky lamavy ako stary duron.Citace:
Původně odeslal Semik
Dufam ze sa cele cenove spektrum procakov potlaci dole, aspon Athlony XP
Semik predaj mi tvoje CPU , kupis si 2 duronov :-)
Mno je to zaujimavy krok, ked vezmeme, ze AthlonXP=T-bred+Barton sa mali stat LowEnd a Athlon64 a vsetky jeho klony HighEnd :idea:Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
Teraz to cloveka dost zmetie vydavat nove CPU na mrtvu platformu (myslim do buducnosti). Asi budu A64 HighEnd AthlonXP Mainstrem a Nove Durony LowEnd.
Na Duronoch sa mi inac brutalne paci jedna vec ak je Duron 1600MHZ je to skutosce 1600mht a nie XP rating, tak je to zhruba ako XP 1900+ :D
Back to the Real Mhz rate ;D
no nevim ze s tim nadelate ale me se nikdy na amdecku nidy nepodarilo odlomit ruzek, a to sem vzdy sundaval a nanadaval normalnim postupem a nedaval sem si nejakej extrapozor.Citace:
Původně odeslal Lukas-SVK
A to mě zase jo ;DCitace:
Původně odeslal honzAK
Mne sa podarilo tiez 1 zlomit a 1spalit :lol: (peltier)
Ale to boli Durony ... fakt trochu nachylne, hlavne tie stare. Durony s jadrom Morgan boli uz stavane lepsie.
A Athlony NP ;D
najspolahlivejsim sposobom ako odlomit rozok je nasadit shladic, zacvaknut sponu a potom s chladicom trocha pootacat => vysledok zaruceny. inak pri beznom nasadzovani by sa nemalo nic stat
To je z vlastni zkusenosti... :wink: No ja sem nedavno sestavoval kamosovi s 1,3 durexem.. nasadil sem a on si ho tam prej jeste dorovnaval pozdeji.. zatim mu to funguje... 8-)Citace:
Původně odeslal user
MEGA, GIGA, no dobre... neni to ostatne tak davno, co AMD timhle prorazilo se svejma duralama a athlonama na trhu... Intel v ty dobe pracoval na svejch kvalitnich P3, ale nemel je vyhoneny tak vysoko... AMD se hrnulo ke GIGA-Hz. A ted? Sere je, ze Intel bezproblemu jede svoje real frekvence a prodava i svoje shity celery... Chapu, ze rozumnej clovek se timhle ochcat neda, ale co ti ostatni? Je jich malo?
K tomu reknu jen toto: Kazdej inhelak riaka, ze AMD oprc*va lidi tim PR, ale kdyz si vezmes celery tak to je jeste horsi.. Sice maji MHz, ale prd vykon.. To je podle me jeste horsi.. :roll: Pokud se nepletu, tak AMD chtelo, aby se vsude uvadela i skutecna frekvence..Citace:
Původně odeslal pochc@n
jj AMD rulez!!!! Posledni good procik od intelu byla zelenina FCPGA na 566. Potom uz jedine AMD.(Do te doby,nez vyhraju prvni ve Sportce ;D )
nj vypada to zajimavje jen nejak se mi nezda jen 64Kb l2cache :? testy sice vypadaji slibne ale proc by potom na bartonech byla 512cache :oCitace:
Původně odeslal ShAcKaL
Aby to hold zazobany hosi kupovali a AMD si tiez trochu namastila kapsy :wink:Citace:
Původně odeslal -Ja8k1-
Inac myslim, ze ked bude produkcia novych Duronov rozbehnuta sa dockame excelentych serii ;D 64kb L2 cache sa podla mna velmi pozitivne odrazi na maximalnej frekvencii :!: Bude to menej hriat a take 2,5-2,6 bude moznych aj zo vzduchom. Nechajme tomu trochu casu ...nech Durcovia dozreju ;D
No nechme se prekvapit :)) Koupim pod to nakou lepci fosnu nez jakou mam v popisu a uvidime, kam to az natocim :)
za ty prachy je to super a pokud to ide takhle taktovat 8-) a intel at se de vysrat ono stale plati ze intel=zavedena znacka, amd=to sou naci vietnamci ci co??!! stejne neni potreba mit super delo pokud na tom profesionalne nesriham video nebo nedelam CAD,CAM ci DTP
To si asi nemal Tualatin :!:Citace:
Původně odeslal and35rew
Uz se schyluje k flamewaru ;DCitace:
Původně odeslal Rainbow
A hodte sem este nejakou "veselou" prihodu s neznalymi kamarady prosiim, prosiim
hmm, tak treba: kamos mi volal, ze prej mu nejedou geniusy(nehraly predni satelity), celej vyklepanej...sem k nemu zajel, dobu sem kolem toho lital a asi po hodine sem prisel na to, ze ma povystrcenej jack u zvukovky ;D
jj, Tualatin je brutal :!: (mluvim z vlastni zkusenosti :wink: )Citace:
Původně odeslal Rainbow
No myslim, ze tohle je thread o AMD Duron... Tak by se ten OT mohl tykat aspon procaku :roll:Citace:
Původně odeslal Kamikatze007
Tualatin je sice fajn, ale nejde do kazdej old Intel dosky :evil: (a uprava sa kazdemu nehodi :roll: )
Takze nic ...
no byl sem v jednom bazaru obhlidnout za kolik bych asi moh strelit sve tehdejsi P75 (je to tak cca 3 roky zpatky), jen tam tak blbe koukam do vitryny a nudim se...Citace:
Původně odeslal bitmap.zombie
a najednou vlez dovnitr nejaky dedek (tak 60), ztezka dychal protoze to bylo v prvnim patre, slintal a stasne se potil..
..prisel k pultu a chvili tam tak stal a blbe civel, prodavac zas blbe civel na nej..
.. pak zamumlal "mate Žaryc? " ... coze? :-o
...chvilka ticha... a pak zase "mate Žaryx?" ??? coze?
"no mate Žaryx? nemate co?" ..coze? Cyrix?
.. "jo Žaryx !! " ... ne Cyrixy nemame :lol:
... " a proc nemate žaryx?" ... protoze sou moc pomale, takove pomale procesory mi tu nemame..
chlap tam stal blbe ziral, zacal silne slintat, utrpne se dival a pak rika
"ale oni rikali ze je dobry do pocitace"
..... ??? a kdo to rikal?
" v casopise"
.......a do jakeho pocitace?
"no do mojeho pocitace"
......a co je to za pocitac?
zase slintal :eek: , smutne koukal
"no tak to nevim :-( "
.....co tam mate za procesor?
75MHz
.......a podporuje to vase deska?
"coze jakapak deska? "
co bylo dal nevim, radsi sem sel pryc, malem sem se z toho posral
btw.: tak to dopada kdyz poslete sve prarodice na nakupy do PC bazaru, kdyby sel radsi sypat ptackum do parku
Kua sem vzbudil celou rodinu jak sem se u toho rehtal :lol:Chjo, me se tyhle prihody nejak vyhybaj.
Este nejakyy pls.
Nemam veselou prihodu s kamaradem, ale smutnou s prodejcem:
Nedavno se me technik z jednoho obchodu (pobocka celorepulikovy site prodejen) snazil presvedcit, ze Celeron 1,7 je lepsi nez XP 1700+. Kdyz jsem se ho zeptal proc, tak mi rekl, je Athlon vlastne ve skutecnosti nejede na 1700 ale na mensi frekvenci, takze je logicky pomalejsi :o :roll: :?